« Върни се назад Публикувано на 12.09.2023 / 9:28

ШЕФЪТ НА ДАНС НЕЗАБАВНО ДА ДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА АТАНАС АТАНАСОВ ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ! И СЕГА „АФЕРА“ ДА ВИ ОБЯСНИ ЗАЩО ПП/ДБ ИСКАТ ДА ОВЛАДЕЯТ СЛУЖБИТЕ! ПРИЧИНАТА Е В ТОВА ЗАЩО НЕ СПЕЧЕЛИХА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ И КОЙ ИМ РАЗВАЛИ „АЛА-БАЛА“!

Атанас Атанасов пред Нова телевизия:

„Липса на достатъчно надеждни източници на информация – основно в ДАНС. В доклада е посочено, че на един оперативен работник, който сега се нарича агент, по закон се падат между един или двама сътрудници. Давате ли си сметка какъв е капацитетът? Тоест в рамките на пет работни дни този човек трябва да се срещне с двама души, които да му донесат много надеждна информация”.

АФЕРА настоява незабавно, моментално и категорично шефът на ДАНС да приложи въпросното интервю пред Нова телевизия на Атанас Атанасов и да даде същият Атанасов на прокуратурата за изнасяне на секретна класифицирана информация!

Атанас Атанасов да прави „концепция“ и да променя Службите е такъв нон сенс, че е пълен потрес! Но и човече, което в ефир изнася секретна класифицирана информация, като на всичкото отгоре това, което изнася е ПЪЛНА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ!, Е ТОТАЛЕН ПОЗОР И ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОНЕСЕНА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ!

Истерията и фиксацията на Простото Киро, Атанас Атанасов и цялата им десносектанска компания в смяна на всяка цена на службите, е патологична и е продиктувана не от загриженост за националната сигурност, а от личните им продажни користни интереси!

И сега АФЕРА брутално и в прав текст ще ви обади защо точно ще се изпотрепят от бързане да овладеят Службите ПП/ДБ!

Знаете ли защо на последните парламентарни избори ПП/ДБ загубиха изборите и защо им бе пресечена „ала – бала“ -та /от оня запис, в което си казват всичко как точно печелят избори!/.

Е, сега ще ви го кажем от упор!

„Ала-бала“ – та този път тогава не минава така както са я изчислили Простокировци и атанасовци, защото преди изборите ДАНС НЕ ДАВА ДОСТЪП НА 11 КОМПЮТЪРНИ СПЕЦИАЛИСТИ до машините за гласуване!

НЕ ДАВА ДОСТЪП – сещате се поради какви причини.

Същите тези 11 компютърни специалисти пак се сещате дали не са близки до простокировци и десносектанти атанасовци.

Така този път „ала-бала“-та с машините не минава „по план“ и ПП/ДБ не печелят изборите!

Много им е важно на ПП/ДБ да имат СВОИ шефове на Служби, ама много им е важно! За да си правят „ала-бала“-та както си поискат с машините, и за да „сготвят“ всички онези, които не вървят по продажническата им гайда!

Това е истината!

Веселина Томова

«