« Върни се назад Публикувано на 04.04.2024 / 13:39

ШЕФКАТА НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ВЛИЗА В СХЕМАТА ЧРЕЗ ТАТКО ПЕТКО И ГАРД НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ. БАНКОВА С ПЕТ АПАРТАМЕНТА, ДВА ГАРАЖА И КЪЩА В ПРАВЕЦ, КЪДЕТО КЪЩА ИМА ТАТКО ПЕТКО. АКЦИЯТА НА ДАНС & КПКОНПИ С ЖЕЛЕЗНИ КУПИЩА ДОКАЗАТЕЛСТВА, В КАПАНА СА ЩРАКНАЛИ И БОЙКО РАШКОВ, И ЖИВКО КОЦЕВ

АФЕРА разкри, че акцията срещу контрабандния бос Паскал, покрай който лъснаха и светнаха шефката на Митниците Петя Банкова, главният секретар на МВР Живко Коцев и още куп висши длъжностни лица, е успяла да събере купища железни доказателства, въпреки транслираните безумици на големите телевизии, слуги на простоидиотите и десносектантите, които тиражират единствено жалките гузни изказвания на денковци и сие.

В капана са щракнали както Живко Коцев, главен секретар на МВР, така и Бойко Рашков, депутат от ПП/ДБ и бивш вътрешен министър на Радев.

АФЕРА разкри и как посредствената бивша „анализаторка“ в ДАНС е изкласила до шеф на Агенция Митници, сложена там от финансовия министър от ПП/ДБ Асен Василев.

Схемата е станала чрез бивш служител на СОБТ, който е бил в охраната на Алексей Петров и е бил близък до сърцето на Банкова. Чрез него Банкова прави връзка с татко Петко, чрез когото Алексей Петров пък сглобяваше „простоидиотите“ с ГЕРБ и Борисов.

Петя Банкова притежава къща в Правец, където къща има и татко Петко, баща на Кирил Петков.

Освен това държавната служителка Петя Банкова притежава … 5 апартамента и два гаража в столицата, като последните 2 апартамента и един гараж в столицата придобива през … 2023 година!

Afera.bg

«