« Върни се назад Публикувано на 26.04.2021 / 10:30

ШАХЪТ И СХЕМАТА ВЪРВЯТ В ТОЧ! ВЪРТЯТ, СУЧАТ, ВСЕ КЪМ МАЯ ОБЩАТА Я ДОКАРВАТ

Още в края на 2019 година единствена АФЕРА многократно написа, че Шахматистите Зад Пердето усилено спрягаха и сценарираха Мая Манолова за премиер. Тогава още „протести“ нямаше, очакваше се „бунтовете“ да избухнат през март 2020, Ковид обаче дойде дюшеш на Боко Тиквата и планът „революция“ бе отложен няколкото месеца напред във времето.

Още тогава Шахматистите не говореха за друго, освен за „експертно правителство“ в името на държавата и прочие трафарети.

Кои са Шахматистите и защо точно и непременно залагаха още тогава на Мая Манолова, наричана „Общата“, поради принадлежността и към различни политически субекти и обекти, не е трудно да се сетите.

Нататък Планът вървеше с пълна сила и към края на годината Боко на два пъти бе пред подписване на оставка, спряха го ПАК Шахматистите. Не беше минала още сделката с Виваком и … Нова телевизия. И така вече нямаше нужда от предсрочни избори, бе навлязла 2021 година, и всите си плюха в устите ДА ЗАБРАВЯТ мантрата „предсрочни избори“, забележете, първи я „забрави“ президентът.

„Протестите“ бяха спрени УМИШЛЕНО от така наречените „организатори“, твърде лесно лъснали с противоречиво поведение, все клонящо към интересите на … Шахматистите.

Впрочем, резултатите от изборите не бяха изненада за Шахматистите. Те бяха предварително калкулирани, предвид нагласите, народопсихологията и ситуацията. То не трябваше и да си Шахматист, че да предвидиш кои ще влязат и горе долу с колко в парламента.

От самото начало за мислещите беше ясно, че Слави Трифонов ще върне мандата. Той играе на „всичко или нищо“. Сега го играе обаче. Дали предварително Шахматистите не са пресметнали единствено търсения резултат от неговата партия – да е просто „важен, но достатъчен детайл“, а не „победител“ – е тема за друг анализ.

Боко направи каквото можа за да предизвика Слави да го играе „ва банк“, ама всъщност не предизвикваше Слави, а … Шахматистите. А те не са от Левуново, както е известно.

Сега рулетката уж се върти единствено към служебно  правителство, но … въртят, сучат, пак до Мая Общата опират.

А там – вече отдавна са вътре разбити и в разнобой. Мая върти сбирки с компрометирани „играчи“ и „мисли“ дали да вземе мандата и да отиграе планът за „експертно правителство“, като в същото време отсега иска да играе „сама“ на бъдещите предсрочни избори.

Защото дали през юли, или в края на годината – такива ще има.

Ако си мислите, че президентът е вън от тази Схема, дълбоко сте се объркали.

Така или иначе, ако питате АФЕРА, какво и се иска точно в този момент, ще кажем, че много, ама много ни се иска Радев да даде третия мандат на „Изправи се, мутри вън, мутри вътре и така нататък…“, за да лъснат окончателно някои лицемерни физиомутри, които продължават да ви се правят на „морални“ „жертвеници“.

Защото рано или късно „всичко скрито ще стане явно“.

Не че и сега не е видно.

Шахът е умна игра. Даже и Боко днес го прозря, че не е за всеки.

Afera.bg

«