« Върни се назад Публикувано на 17.11.2014 / 11:52

„Шахматистът“ Кличко: Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник

Кубрат Пулев КобраВиталий Кличко раздаде дори повече интервюта от световния шампион Владимир. В някои от тях припомня за прозвището на брат си – „Шахматиста“. Обаче в мача с Пулев шампионът показал друго лице – не танцувал толкова предпазливо по ринга, а търсел боя, не се пазел да получава удари, както му е обичайно. Нещо повече. Дори с поемането на няколко тежки крошета разколебал българския боксьор. От своя страна Владимир Кличко даде култово интервю за „Советский спорт“. В него той нарича Пулев „простак“.

Такъв простак като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев.“, отсича световният шампион Владимир Кличко. Междувременно фолкаджийката Андреа заформи селска агитка за посрещането на възлюбения си на летище София.

Кречеталото Пулев пак избълва измишльотини за „мафия“, с която било трудно да се бори. Каква „мафия“, какви пет лева. Кличко се съобрази с интереса на организаторите и не бастиса К.П. още в първия рунд. Само дето го направи за смях с два бързи нокдауна. Пулев се търкаляше по пода като палячо. Спести му третия, защото реши да уважи публиката. Майк Тайсън не би го сторил. Вместо да му благодари, Пулев продължава да се оправдава като пъпчива гимназистка и да плюе олигофренски – „мафия“, „мафия“, „мафия“. Ако продължава в същия дух, ще види мач с много мангизи в шестък.

Няма такъв наглец, Кличко го ПРЕГАЗИ, той плещи за „късмет“. Пулев надмина „Бойко“ по тепегьозлък.

Кубрат Пулев се е взел много на сериозно. Изглежда като превъртял. Дано не е заради нокдауните и нокаута. Много е зле. Повтаря едно и също като зомбиран – „гледам напред, гледам напред, гледам напред.“. Фиксирал се е в „късмета на Кличко“. Бръщолеви за „мафия“. Пулев надмина Борисов по тепегьозлък. В скандално интервю за „Евроспорт“ дрънка безсрамно, че „Владимир не е истински боксьор, защото използва много трикове…„. Какви трикове, бе, измисленяк – КЛИЧКО ТЕ ПРЕГАЗИ, СМАЧКА ТЕ! Прескачаше те като предмет. Шляканите оправдания на плямпалото Пулев са срамни. Истинският боец трябва да умее да губи.

Владимир не е истински боксьор, защото използва твърде много трикове навсякъде – от ръкавиците до всичко, служи си с всичко нечестно… Уважавам Виталий, но Владимир и К2 е един монопол в бокса. Това е истината. Това е самата истина. Това е всичко. Чувствам се много добре. Аз съм толкова млад, може би ще се бия още веднъж и ще спечеля. Мисля, че ще спечеля. Може би нямам много мачове, но мисля, че следващия път ще спечеля. К2 е един монопол в бокса. Владимир обаче е добър боксьор. Но днес спечели с късмет. Ще искам още един мач. Не може би, а ще искам реванш.“ „Лесна работа за Кличко срещу един масивен побойник.“, отсече Ленъкс Люис в „Туитър“. Трябва ли да го питаме дали Пулев е „истински боксьор“?

В началото Пулев дърдори, че Владимир не бил истински боксьор. След няколко изречения казва обратното – „Владимир обаче е добър боксьор“. Този наистина се нуждае от специализирани медицински грижи. Ако продължава в същия дух, Кличко може да се навие за реванш и тогава така ще го бие, че ще го носят до съблекалнята. Явно пълзенето по ринга му е дошло малко. Всъщност няма смисъл Кличко да го мачка повече – бърборкото Пулев е безобиден лаладжия. Ако искаше да го разкости, Кличко, който очаква първото си дете, можеше така да го подреди, че да го изкарат на носилка.

Владимир очевидно е добър човек. Майк Тайсън щеше да измете ринга с този наглец заради обидата на „момиче“. Да наречеш „момиче“ боец, който ще става баща, означава, че си го просиш. Кличко раздаде справедливост, но го направи някак загрижено за целостта на Пулев. Наглецът се прави, че не го е разбрал. И квичи за „мафия“ като недонатакована „селска пръчка“. Ако Кличко искаше, можеше да го сваля в нокдаун ПОНЕ по три пъти на всеки рунд. Нещо повече – можеше да го нокаутира още в първата минута, ако не се съобразяваше с търговския интерес за организаторите на мача.

www.bgsniper.com

«