« Върни се назад Публикувано на 26.03.2023 / 12:04

„ШАРЛАТАНИТЕ“ ОТ ВАРНА ПРЕД „БИЗНЕСА“: „ВОЙНАТА Е МНОГО ПОЛЕЗНА ЗА БЪЛГАРИЯ!“ АЛО, „БИЗНЕСА“, ОПРЕДЕЛЕТЕ СЕ ЗА ВОЙНАТА ЛИ СТЕ С ТИЯ „ПРОСТОИДИОТИ“, СЪПОРТВАНИ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, ДА НЕ ВИ ПОЧНЕМ ЕДИН ПО ЕДИН!

Вчера, на Благовещение, ПП/ДБ провеждат среща с представители на „местния варненски бизнес“ в хотел „Модус“ във Варна. Собственик на хотела е Венцислав Танчев.

Организатор на срещата е Стоян Новаков.

Местните бизнесмени са били около 15-тина човека, от които половината „шпиони“, а останалите – дребен „дивеч“.

На срещата пред местните бизнесмени Простото Киро /Кирил Петков/ заявява в прав текст, че ПП/ДБ ще спечелят изборите с 5% процента преднина пред ГЕРБ.

Убедеността му, АФЕРА не се съмнява, че идва от съпорта, който ПП/ДБ получава по /НЕ/регламентиран начин от Румен Радевия „Път на копринката“ в лицето на „Златния“ /Николай Копринков/ и компания.

АФЕРА вече информира, че „Златния“ инструктира улични играчи, както и представители на МВР чрез директора на ОД на МВР – Варна как „да бъдат свалени проценти от партии в полза на други партии“, главно в полза на ПП/ДБ.

Като се прибавят и софтуерните мушенгии плюс софтуерното „окончателно преброявяне“, ясно е защо Простото Киро е напълно убедено, че ПП/ДБ ще спечелят с пет процента преднина.

Простото Киро&Даниел Лорер напоително обяснявали на местните бизнесмени и как ГЕРБ ще влязат с тях в дослук, „иначе ще има нов списък Магнитски и всичките ще са вътре!“.

Скандално Простото Киро, Лорер и компания в прав текст са заявили пред бизнесмените, че: „Войната е много полезна за България!“. И че досега „България е направила 5 милиарда лева от войната!“

Никой от бизнесмените не посмял да попита кой точно, аджеба, е успял да направи 5 милиарда от войната и дали това не са точно Простокировците персонално?!

Местните бизнесмени пък хленчели и се оплаквали от местната общинска админстрация.

Междувременно, Простото Киро & Лорер и компания хвалели бившия областен управител на Варна Благомир Коцев и го презентирали как той ще бъде … следващият кмет на Варна.

Както АФЕРА вече оповести – след разследвания за престъпленията, извършени от Благомир Коцев, в качеството му на областен управител на Варна, назначен от Кирил Петков, прокуратурата вече образува досъдебно производство срещу него за злоупотреба с държавната власт.

АФЕРА пита измекярите ПростоКиро, Лорер и компания от упор!:

Къде беше ти, бе, Лорер, къде беше ти през всичките години на управление на ГЕРБ, включително и във Варна? Къде беше, бе, мишок? Никой не те беше чувал, докато не цъфна покрай компанията на „шарлатаните“, които лично Румен Радев набута във Властта и политиката?!

АФЕРА се бие срещу ГЕРБ кохорта от 20 години, къде се беше ти заврял, бе, Лорер, под масата за покер на майка си ли?!

За ПростотоКиро къде е бил изобщо не питаме, щото и на идиотите у нас е ясно, къде ма’а гащи през всичките тези години, докато не го активираха да го набутат на Радев и кохорта, че да ни го турнат и да управлява държавата, която докара до потрес.

Благомир Коцев бил най-добрия за бъдещ кмет на Варна, ай сиктир, бе! Туй, дето още не си е определило точно на кой бряг се намира, ако ме разбирате точно какво искам да ви кажа, и витае в облаците от дим от трева? Ай сиктир, бе! На всичкото отгоре и с досъдебно производство за брутални нарушения на закона!

Така наречения „варненски бизнес“, айде, ако обича, да не ближе задника на тия измекяри и да се определи – за война ли са, както апелират ПП/ДБ!

Като варненка ми е ясно що за „бизнесмени“ са ръкопляскали на срещата /като изключим „шпионите“, естествено/ на тия „просто идиоти“, ама се обръщам към истинския бизнес на Варна – вие искате ли тия измамници да ни вкарат във война, или ще им биете шута!

А вземете се в ръце, че да не ви почнем един по един, докато се освестите на какви измекяри се кланяте!

Веселина Томова

«