« Върни се назад Публикувано на 06.10.2017 / 23:29

„ШАЙКА“-ТА ПРЕВЗЕ БЪЛГАРИЯ

АНТОН ТОДОРОВНЕВИЖДАНО ЧУДО В БАНДУСТАНА БЪЛГАРИЯ: МУСТАКАТАТА МУМИЯ И ШЕГАДЖИЯТА ОТ БУХЕНВАЛД ОБЕДИНИХА НАЦИЯТА И ОТПРИЩИХА НЕВИЖДАНА ОМРАЗА КЪМ СБЪРКАНИТЕ СИ ПЕРСОНИ

Невиждано чудо в бандустана България! Заплахите на гербаджийски депутат и вицепремиер към тв-водещ обединиха нацията и отприщиха невиждана омраза към две сбъркани персони, които в нормални държави въдворяват в психиатрия и затвор.

Тъй като свестните у нас считат за луди, а крадецът вредом всеки почита, тия два цървула са ни стъпили на шията и дисциплинират медии с камшик, както башибозук обгрижва гяури.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВПонеже природата си знае работата, мустакатата парламентарна мумия поразително прилича на райхсфюрер Химлер, а шегаджията от Бухенвалд даже не крие любовта си към чичко Хитлер.

Нацистките ни мутри са недосегаеми, щото никой не им търси сметка – нито босът им в Банкя, който тайно ги потупва по рамото, нито плебсът на жълтите павета, който лае, но не хапе.

На роден терен са с палки за комунета и ченгета, в геополитическия си бяс са като сиамски близнаци – еднакво мразят Русия, еднакво любят янките, еднакво не искат АЕЦ „Белене“ и сибирски газ, еднакво плачат за тексаски реактори и бази.

Срещнете ли ги, минете на другия тротоар и позвънете на 112. Ако ви подгонят, бягайте към Терминал 2 и не се обръщайте назад. „Шайка“-та превзе държавата.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

«