Публикувано на 05.12.2019 / 0:01

Ч.Р.Д.! АКО БОГ ТЕ ДАРИ СЪС СРЕЩА С РОДЕН НА 5 ДЕКЕМВРИ, ЗАКОВАН СИ!

Ч.Р.Д.! АКО БОГ ТЕ ДАРИ СЪС СРЕЩА С РОДЕН НА 5 ДЕКЕМВРИ, ЗАКОВАН СИ!Безобразно директни. Отвратително прями. Престъпно дръзки. Храбри до откаченост.

Опънали стрелата към Невидимото, нямат никакъв страх. Само превъзходно любопитство за да стигнат до Истината, цялата Истина и само Истината.

Откровени до откат, без да спестяват нищо, могат да те закопаят сто метра под земята и да те изстрелят при звездите само с една дума.

Саркастично остроумни, душите им преливат от радост, въпреки че Титаник потъва. Защото те са абсолютно убедени, че НЕЩО в последния миг ще се случи и ще бъдат спасени.

Ненавиждат контрола и ако се опиташ да ги контролираш, и да отхапваш от свободата им, те зачеркват с черния флумастер, все едно те е нямало никога.

Припряни, бързат винаги, защото искат всичко да се случи веднага, СЕГА, а не някога, и защото винаги имат мисия. Дори и когато продават семки или метат улиците.

С брилянтна интуиция и заложената им вселенска мъдрост, и вътрешно знание за нещата, те правят прочетена книга, ако застанеш пред тях и си въобразяваш, че можеш да ги успиш или заблудиш.

Всичко, което на вас ви убягва, или всичко, което вие не забелязвате, те го фиксират на мига и това им дава огромното преимущество да ЗНАЯТ всичко преди още дори да са го осмислили, а вие дори и преди още да го подозирате.

Честни до крайност. И ненавиждащи лъжите. Моментално сканират на секундата кой лъже, дори и целия свят да твърди, че този лъжец е праведник.

Нито един егоист не може да им бъде приятел. Щедри до прахосничество.

Невъзможно е да ги измамиш, защото са ужасно умни и защото вече си сканиран от тях, а ако се направят на излъгани, то е само защото това им е необходимото за играта, която играят за да стигнат до вечната си цел – Истината.

Свободата е висшето им благо. Решиш ли да го ограничиш, те са те отписали завинаги.

Безскрупулни са, ако решиш да ги нападнеш. И понеже са оперирани от страх, горко на опиталите.

Най-специалното у тях е, че винаги рискуват. Те ЗНАЯТ, че за да спечелиш, винаги трябва да рискуваш. Правят го с лекота и с абсолютната вяра, че ще успеят.

Спонтанни, естествени, всяко предизвикателство ги омагьосва, блестящи и верни приятели. Никога не забравят откъде са тръгнали.

Не пребивават в миналото, те винаги са СЕГА.

Милосърдни, състрадателни, готови са на всичко за да защитят близките и приятелите си.

Авантюристи, откриватели, философи, с широко отворено съзнание за вселенската мъдрост.

Най-големите късметлии, любимци на Юпитер, както и да стрелят, винаги уцелват десетката на мишената.

С пълна липса на дипломатичност, откровеността им често е неприлична нетактичност. Правят го с чисто сърце и дори когато са изплескали поредното откровение, което все пак е би могло да бъде омекотено или спестено, те излизат от ситуацията с ококорени по детски очи и усмихнати.

Вироглави на n-та степен. Нямате никакъв шанс да им обясните, че нещо е черно, ако те решат, че е бяло. С тях е почти невъзможно да спорите. Те винаги излизат прави. Дори и когато не са.

Влюбени са в приключенията, хукват през тях, дори и когато от самото начало са напълно наясно, че са опасни и рисковани. Всъщност, те знаят, че дори и да умрат, смърт няма, и това също е приключение.

Оптимизмът им е несломим, защото винаги знаят, че накрая всичко ще е наред.

Няма нещо по което да не са компетентни и така ще ви го наложат, че ще останете занемели. Непоносими са когато искат да наложат мнението си.

От тях биха произлезли блестящи мошеници, манипулатори и бандити, защото стига да искат от всяка ситуация биха излезли чисти и неопетнени, въпреки че са виновни. Би им попречило единствено основното им качество – службата на Истината.

Кредото им е Справедливостта! Ако нещо може да ги докара до лудост, това е несправедливостта.

Те са най-свободолюбивите, не понасят постулати, канони на религии, измислени принципи. Моментално зарязват всички и всичко, които ограничават свободата на действията им.

Те – родените на 5 декември…

Тройният съвпад през 2020 година на Плутон и Сатурн, на Сатурн и Юпитер и на Плутон и Юпитер обещава ново начало и разчупване на старите модели. Идната 2020 година идва като революционна, в която можем да се освободим от старите си патрони, да счупим оковите на патриархалната парадигма за „силния мъж“, независимо дали той е вътре в нас или се проявява колективно извън нас.

Точно в тази „страховита“ за другите година, която се задава, революционното рушене на старото и задаващите се драматични промени на всяко ниво, Те ще са в стихията си, защото са винаги в окото на бурята и са опънали отдавна Стрелата, за да извоюват Новата Ера, която пристига…

Родени на 5 декември:

Уолт Дисни – американски продуцент на анимационни филми.

Хосе Карерас – испански оперен певец – тенор.

Литъл Ричард – един от най-известните и влиятелни американски рокендрол певци.

Рони О’Съливан – английски професионален състезател по снукър. Неговият бърз начин на игра му печели прозвището Ракетата.

Слава Севрюкова – изключителната Пророчица на България.

Юлий II – римски папа.

Фьодор Тютчев – превъзходен руски поет.

Илия Минев – излежал общо 33 години в затвори и концлагери. На 16 януари 1988 г. той става основател и първи председател на Независимото дружество за защита правата на човека.

Маринела Шаронова – журналист, пиар, изоставила столицата и преселила се в прекрасното родопско Кремене.

Пламен Блажев – доктор, но предпочел музиката.

Вергиния Мартева – феномен, надарен с уникални способности.

Моето кученце Бъни – също родено на 5 декември.

И … аз, Веселина Томова – „Dust in the Wind“…

Веселина Томова

Коментари 41 за
“Ч.Р.Д.! АКО БОГ ТЕ ДАРИ СЪС СРЕЩА С РОДЕН НА 5 ДЕКЕМВРИ, ЗАКОВАН СИ!”

 1. Честит да е рождения ти ден Веселина!
  Нека бъде мир, любов и светлина по пътя ти!
  Наздраве !

 2. Честита да си, Стрелчо !

  Здраве, остри стрели и когато се налага и рога и копита .
  Кентавъра освен символ на мъдроста все пак е на половината човек , наполовина животно .
  А един Стрелец да го ядосаш,си е чиста проба предизвикателство към боговете . Все пак нашия покоровител е Юпитер (Зевс)
  Весело за Веселина 🙂

 3. Изберете си друга песен.Например тази – https://www.youtube.com/watch?v=jE0w-lNoyN8
  Ето Ви превода на песента,която сте пуснали,тя не е подходяща за рожден ден и няма да ви донесе късмет,повярвайте ми –
  ПРАХ ВЪВ ВЯТЪРА
  Като прашинки във вятъра
  За миг притворих си очите,
  а изплъзна се моментът почти недоловимо.
  Пред погледа ми преминават те- мечтите,
  някак си необяснимо…
  Като прашинки вятърът мечтите ми разнася,
  със онази старата мелодия-
  капчица в безкрайността…
  Главите си извръщаме истината да признаем,
  че всичко по земята се разпада,
  губи се във тленността.
  Като прашинки, песъчинки всички сме,
  объркани от ветровете!
  Хайде, отстъпи ! Освен небето и земята,
  нищо вечно не можем да прегърнем.
  Неусетно, плавно преминават времената,
  с богатства миг дори не можем да си върнем.

 4. Много ми хареса, Благодаря! Да сте жива и здрава винаги, г-жо Томова и да пребъдете в доброто което правите!

 5. Бъдете жива и здрава, г-жо Томова!
  Окаяната българска журналистика има нужда от „мъжко момиче“ като вас, за да държите фронта. Продължавайте да ги биете по тиквите на многая лета!

 6. Честит рожден ден, госпожо Томова! Бъдете все така борбена и нека Бог да Ви закриля!

 7. стоѝчо стоѝнев,понеже идиоти,като теб, не знаят на коѝ свят ,и планета се намират, то ще ти се изходя в устата,за да спреш , да плюеш. А и не е прието да се говори с пълна уста, Поне така е прието, на нашата планета – ЗЕМЯ.

  1. ЧРД, Весе

   Да си жива и здрава!

   И все така да целиш право в десятката!

 8. Ч Р Д, Веселина, бъди здрава и все така себе си. И нека господ бог да бди над тебе и те пази. Много малко са смелите подобно на тебе,да казват нещата ,такива каквото са. Възхищавам ти се ,дерзаѝ.

 9. Още нещо,по правилен анализ за Зодия Стрелец,не съм прочела досега…
  Не защото зодия Стрелец,е зодия Стрелец,като изключим първата декада която е от 22 ноември до 2 декември(((те са подли))),останалата част на зодия Стрелец от 3 декември до 22 декември,СА НАЙ-УНИКЛНИТЕ,ИЗМЕЖДУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЗОДИИ!Това у 100% истина,между останалите зодии има ЛИЦЕМЕРИЕ,ПОДЧИНЕНИЕ И ПРЕМЪЛЧАВАНЕ,за СТРЕЛЕЦА от 3декември до 22 декември това е непознато!!!Още нещо по-СЪСТРАДЕЛНИ ОТ СТРЕЛЕЦА((( от 3 декември до 22 декември,коита са))),на СВЕТА НЯМА,ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИ,НЕПОДРАЖАЕМИ И НЕПОВТОРИМИ!Още един път ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

 10. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

  ЗА МНОГО ГОДИНИ!

  И ГОЛЯМА ДА ПОРАСНЕШ!

  🙂 🙂 🙂

 11. Честит Рожден ден,бъдете здрава и по широко скроена за еднаквите и различни мненияАз съм също Стрелец,знаете го…но не съм съгласна,цяла България,поне осъзнатите в нея,виждат какво става,интелктуалците ни трябва да отстояват нашето състояние,а не както избирателно някои виждат всички вреди на управляващите,основателно пишат за зулумищата им,но продължават да облизват един от главните виновници за разрухата в .България Борисов(((говоря за така наречения злобен“““ интелктуалулец“““ кеворкян))),не вярвам в такива псевдоинтелектуалци,то бива,бива облизване,но чак толкова!!!
  Надявам се да ме разберете правилно…..
  Бъдете здрава и все накава куражлийка!!!

 12. Ч. Р. Д., г-жо Томова!
  Бъдете здрава и щастлива!
  Бог пред нас и ние след Него в битката за възвръщане на нашата Родина от лапите на организираната престъпност, в която Вие имате своето достойно място!

 13. Ние стрелците сме малко нехайни за собственото си здраве, така че Ви пожелавам наистина много, много здраве и любов!
  15 декември също е хубав ден! 🙂

 14. „Честни до крайност. И ненавиждащи лъжите. Моментално сканират на секундата кой лъже, дори и целия свят да твърди, че този лъжец е праведник.“ В.Томова

  Честит рожден ден, Госпожо Томова!

  Пред честността пигмействат тарикати
  и подла хитрост е прогнила плява;
  във честността битуват с ръст въздати
  и раните от честност ги калява.

  Със честност се измръзва и гладува,
  за честност се прострелва висината,
  но с честност има длан, що помилува
  сърцето на юнак с перо – позлата.

  10 ч., 05.12.2019

  https://www.youtube.com/watch?v=BHFGRI51yDg

 15. Честит рожден ден, госпожо Томова! Бъдете здрава и силна, пишете смело и безпощадно за радост на нас, Вашите верни читатели! Честит празник и наздраве!

 16. За да е по-добър и по-справедлив живота на хората света трябва да се ръководи от зодия „Стрелец“. ЧРД! От „Стрелец“.

 17. ЧРД, госпожа Томова!
  Желая Ви да сте здрава, да имате много щастливи дни през годината, да имате късмет и удовлетворение от живота!
  Да не намалява Вашата борбеност и дано на управляващите им текне, че е по-добре да се замислят върху това, което им казвате и да се оправят (Ха дано, ама…)
  Весел празник!
  Стефан

 18. ЧРД!
  И дано 2020 да е годината на пречупване за България с помощта на такива хора като теб!

 19. Честит рожден ден, Стрелецо! Старите „кримки“ винаги ще те подкрепяме в борбата ти срещу неправдата.

 20. Честит рожден ден госпожо Томова!
  Бъдете здрава и все така копие на истината !
  Зодията е страхотна и знам това, защото дъщеря ми е Стрелец .По-горди и смели хора от Стрелците няма в Зодиака.
  Вие имате мисия да браните истината и да носите светлина на хората.

 21. Честит празник,Весе!
  Само здраве е моето пожелание,само здраве! Всичко друго ти си го имаш , че дори и повече – говоря ти пряко за любовта на тези които те четат. Лошото е че в бурята на плявата (журналистическата имам предвид) все по-малко оставате тези които заслужават да бъдат четени. Къде са Димитри, Гранитски, къде са? Дори само това , че ГАРЕЛОВ гостува на сайта ти е оценка! Бъде здрава и напред- друг курс за тебе няма!

 22. Пич си Весе,мъжко момиче си, да си здрава,все така борбена и непримерима, що ли в тая държава не се намери поне един мъжки мъж да поведе дружината, знамето е отредено на тебе.

 23. Веселина,желя Ви ,планетите да работят с пълна сила за теб,да те заредят с много,здраве,енергия,щастие,както в деня,когато си се родила!Бог да те пази и закриля! Празнувай себе си! Пожелай се най съкровенните неща те се сбъдват!

 24. Родена си да стреляш без да имаш кой знае каква нужда от Драгунов.
  Необходими са ти здраве ,сили и любов ,която носи щастие . Промяна в посока, която си пожелаеш също !
  Пожелавам ти ги от сърце !

 25. Ехееее, не знаех че си стрелец 🙂 аз пък утре имам имен ден 🙂 Жива и здрава, по-малко нерви и повече усмивки, прогреса се движи от хора като ТЕБ Вес ! Наздраве ! Ши ги разбиеш, сигурен съм, с теб сме !!!

 26. Честит рожден ден.Да си жива и здрава и всеки ден с усмивка.

 27. ЧРД за смелите в този живот Веси
  Само напред и никога не се прекланяй пред трудности и продажници
  Знам ти си силна

 28. Имало две зодии – Стрелци и застреляни 🙂 Честит празник! Неповторима.

 29. Честит рожден ден Веси !!!
  Здраве и бъди много обичана !
  Знам ,че ще бъдеш винаги такава ,каквато те познаваме и няма как да бъде по-различно. Няма начин !

  От един Стрелец роден на 03 ……..

  Прегръдки и целувки и нека бог е винаги по твоя път !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *