« Върни се назад Публикувано на 09.01.2021 / 19:46

ЧУДЯ СЕ – ПО ПОЩАТА ЛИ ДА ГЛАСУВАМ ИЛИ ПРЕЗ КУРИЕР! ВАКСИНИРАЙТЕ ГО ТОЯ ЦИРКАДЖИЙСКИ ПИАР, ЧЕ ДА СЕ СВЪРШИ ТАЯ МЪКА!

Пакет лични предпазни средства за всеки, отиващ да гласува – Румен Радев

Да се ваксинират ЦИК, СИК и РИК – Арман Бабикян.

===

Константин Парчев:

Чудя се – по пощата ли да гласувам или през куриер!

Иван Кънчев:

Аз си купих гълъб. Сега ще го обучавам.

Николай Бареков:

Майчето и Хр. Иванов като улави искат да се гласува и по пощата. В БГ вариант това означава ГЕРБ да му се развържат хептен ръцете. Цели трудови колективи, заложни къщи, фирми за бързи кредити, лихвари и заводи под чадъра на олигарси тип “Ковачки” и “Киро Гела” плюс “цигански махали” ще пускат организирано милиони пликове. Това ще спести  много разходи на черно и ще улесни тарторите на пазара за гласове.

Радев легитимира Цв Цв като кани мизерната му партийка с 0,1% на “консултации” за изборите. Като добавим останалите маргинали Майчето, Копейкин (закриват му партията служебно) и те легитимирани от президента, се сещам за народната мъдрост “С какъвто се събереш такъв ще станеш”.

Веселина Томова:

Единият ще раздава „лични предпазни средства“, другият ще ваксинира рикове, цикове и сикове, куп прахосана енергия в банални бля-бля и нищо повече, освен пиар легитимиране на семпли, режисирани марионетки наричащи себе си „опозиция“. Ваксинирайте ги с предимство, че да се свърши тая циркаджийска „опозиционна“ мъка!

Afera.bg

«