« Върни се назад Публикувано на 03.02.2014 / 19:23

ЧРЕЗ СЪДА В ТАЗ ДЪРЖАВИЦА СТАНА МОДА ДА СЕ РАЗЧИСТВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ СМЕТКИ

 

По повод публикация във в. Капитал: „Икономедиа“ заведе дела срещу „Телеграф“, „Монитор“, „Уикенд“, „Всеки ден“ и Николай Бареков“, защото без разрешение използвали снимки на Бойко Борисов, Пашата и СИК, които пък били авторско право на фотограф на „Капитал“, адвокат Ирена Андреева коментира на стената си във Фейсбук::

„Даааааа, политическата война легна на дъното – дела от и към журналисти, в защита на нечии моментни интереси, и поредната употреба на медии и издатели, че и насочена през съда….

Това с делата почне ли се отново, всички ползватели на Фейсбук, дето си шерваме какво ли не, сме за съд ! Свободата на словото, печата и медиите, правото на свободно споделяне на информация, си остават за пореден път просто едни думички…

И много моля, никой да не се опитва да ме подозира в сантименти към Ирена Кръстева, „Капитал“, Бареков, или в незачитане авторските права … акцента е другаде.

Чрез съда в таз държавица стана мода да се разчистват политически сметки, да се изземат и превземат територии, страните и адвокатите да си избират съдии, съдиите да си избират делата и адвокатите.“

Afera.bg

«