Публикувано на 07.10.2021 / 21:50

ЧОВЕК НА ДЪЛГА? ТИ СИ ЛИЦЕМЕРЕН ПРЕДАТЕЛ! СЪРЦЕТО ТИ Е В ГАЩИТЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! И НЯМАШ ДОБЛЕСТ ДА СЕ БИЕШ МЪЖКИ ОЧИ В ОЧИ, А МИШКУВАШ КАТО ШУШУМИГА!

АФЕРА:

ВЛАСТТА ХАКЕРСКИ СЪБОРИ САЙТА „АФЕРА“! ПРАЩАТ ПОЗДРАВИ И НА РАШКОВ, ЯВНО СА СИ СВОИ! ГОДИНИ НАРЕД „АФЕРА“ БЕ ХАКЕРСКИ АТАКУВАНА ОТ БОКО И ГЕРБ, СЕГА НИ ЗАПОЧНАХА „ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ“!

https://afera.bg/%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%82%d0%b0-%d1%85%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0/

Румен Радев: „Аз съм човек на дълга!“

Да, гневна съм! И омерзена! И ще пиша джелатски, въпреки че до виртуозност умея брилянтната изискана реч.

Докато ти, господин Президент, рецитираш кухо, лицемерно и фалшиво, че си „човек на дълга“, аз и моите колеги се борим да задържим сайта АФЕРА от набезите на ПЛАТЕНАТА ПОРЪЧКА, дадена от твоите копои, „стратези“, „копринковци“ и вся остальная сволоч, на хакери.

Тарифата почва от 5 000 долара нагоре. В зависимост от поръчката.

Докато ти си мандахерцаш задника С ДЪРЖАВНИ ПАРИ, КОЛИ, ОХРАНА И РЕСУРСИ из цяла България, за да бляботиш наизустените си фразички за „дълг“, „почтеност“, „връщане на държавността“, ТВОИТЕ МРЪСНИЦИ газят свободата на словото ми, тъпчат и рутят труда ми, който съм изстрадала години наред, само защото пиша ИСТИНАТА, такава, каквато никак не ви харесва, че излиза на бял свят.

Само защото нямам нищо общо с мисирки, медийни курви, медийни пачаври, медийни проститутки, медийни мърши, които мълчат като путки /без никакво извинение!/ ПРЕД ВСЯКА ВЛАСТ, и се гънат като червеи, и си дават задниците под наем да ги чукат до откат, и ако могат в суматохата да отлепят и по някоя кинта.

Само защото аз не мълча, както те мълчаха пред Боко и Хунтата му, а така мълчат и пред теб, и твоята пасмина!

Самото защото сайта АФЕРА и Веселина Томова не влизат в „правия път“!

Още преди много месеци в прав текст описах що за тип си, господин Президент! Описах как и колко хора излъга. Спестих много мръсни тайни и „подробности“, които зная не от клюкарки,  А ОТ ТВОИ ХОРА, ТОЛКОВА БЛИЗКО ДО ТЕБ, ЧЕ ХАБЕР НЯМАШ, защото никога не съм толерирала бъркането в личното пространство. Въпреки че след като си излязъл на политическата арена и си обществено значима управленска фигура – няма лично пространство, всичко трябва да е на показ, а и така най-ясно се оформя представата за ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на управленеца.

Още преди много месеци описах как с лекота ПРЕДАВАШ всички в името на болестната си амбиция за власт и кариера. Който чел, чел.

След като ПРЕДАДЕ КУП ХОРА, СЛЕД КАТО ТОЛЕРИРА НАЗНАЧАВАНЕТО НА КУП БОКЛУЦИ ВЪВ ВЛАСТТА, провъзгласявайки ги за „ново морални“, а те са чисти профани, измамници и далавераджии, ти написах мъжки и честно – че каквото зависи от мен ще направя за да не станеш втори път президент.

Защото не съм подмолна, нито лицемерна, а съм честна. Написах и защо не трябва да бъдеш втори път президент. И защо съм отвратена!

Моята работа е журналистиката. Която ако е истинска, е опозиция на ВСЯКА ВЛАСТ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТВОЯТА!

Докато 15 -20 години самотна на медийната барикада громях Боко и ГЕРБ, ти си драпаше ташаците, издигайки се в кариерата при същия Боко Тиквата! Същото правеха и твоите „копринковци“, „узуновци“, „киридобревци“, „стратези“ и всякакви други мишоци.

Години наред ядох сопите, мачкаха ме, проверяваха ме непрекъснато, неглижираха ме, съдеха ме, сготвяха ме, хакаха сайта ми.

Сега, ти, господин президент и цялата ти компания, които лъжливо рецитирате, че сте против всичко онова, което е правила ГЕРБ, ПРАВИТЕ СЪЩОТО!

Нали се сещаш и нямаш съмнение, че сме наясно откъде точно, как и кой плати за хакерската атака срещу сайта АФЕРА, която върви и към този момент?! Нали се сещаш, че с Веселина Томова не трябва да се ебаваш? Още ли не сте вдянали, че по източници и добиване на информация мога да ти вържа цялата селска ДАНС на фльонга? Или – добре ви е да цитирате, където станете и седнете, разследвания на АФЕРА за Боко, ама като става дума за ВАШИТЕ ЛАПАЧИ – дууум! по АФЕРА и Веселина Томова?!

А не трябва да се ебаваш с АФЕРА и Веселина Томова, драги ми, господин Президент, защото аз цял живот съм НА ТЕРЕН, НА УЛИЦАТА И НЯМАМ ТАВАН, докато ти и твоите „копринковци“ сте продукт на буркан! Животът ви е минал като в буркан, а това води до липса на ИНТУИЦИЯ, ИНСТИНКТИ, ПОЗНАНИЕ И ПИНИЗИ! Последното е особено важно, но на тоя етап на твоето развитие няма как да го разбереш.

Когато искаш да запушиш устата на АФЕРА и то защото е казала ИСТИНАТА за теб и кръга ти, ако си мъж, а не плашипутарник, заставаш очи в очи с Веселина Томова и … се биеш! Не пращаш гавази, не плащаш на хакери, не даваш поръчки за „външно“ и то на шефа на ДАНС, не се криеш зад мръснишките определения: „написаното е манипулация“, а ЗАСТАВАШ!

ЗАСТАВАТ обаче МЪЖЕТЕ, а не продуктово позиционираните рецитиращи фалшиви клоуни на Херо Мустафа, щото са много „смели“, понеже са под полата и.

Ако беше честен човек, всичко онова, което извади на светло АФЕРА щеше да ти бъде полезно за да се освободиш от мошениците, които са около теб, щеше да „купиш“ онова, което сме извадили наяве и щеше да ти бъде от полза в името наистина на връщане на държавността.

Ти обаче пое пътя на Боко! Копи пейст.

И поведе война И с АФЕРА.

Да де, ама нали се сещаш как свърши Боко и кой го повали?!

Който се ебава с АФЕРА си го получава. Не заради мъст, не заради злоба, а в името на това хората да видят ИСТИНАТА И ДА ЗНАЯТ КОЙ ГИ ЛЪЖЕ!

И това ще мине. Ще се справя и този път и ако си мислиш ти, господин Президент, и твоите мръсници мошеници, че ще ми затворите устата, много психопатийно сте се объркали.

ТИ СИ ЛИЦЕМЕРЕН ПРЕДАТЕЛ! СЪРЦЕТО ТИ Е В ГАЩИТЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! И НЯМАШ ДОБЛЕСТ ДА СЕ БИЕШ МЪЖКИ ОЧИ В ОЧИ, А МИШКУВАШ КАТО ШУШУМИГА!

Казвам се Веселина Томова, не желая да живея „в синергия с дневния ред на САЩ, не членувам и не симпатизирам на никоя партия, аз съм от Божията партия и който мерзавски се ебава с мен го съсичам!

Веселина Томова

Коментари 24 за
“ЧОВЕК НА ДЪЛГА? ТИ СИ ЛИЦЕМЕРЕН ПРЕДАТЕЛ! СЪРЦЕТО ТИ Е В ГАЩИТЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! И НЯМАШ ДОБЛЕСТ ДА СЕ БИЕШ МЪЖКИ ОЧИ В ОЧИ, А МИШКУВАШ КАТО ШУШУМИГА!”

 1. Съжалявам само, че горното не съм го написал аз. Томова, жива и здрава да си! И дано съм лош пророк-знаеш защо.

 2. БРАВО-смела жена и всичко е точно и добре написано.Ако хората си вдигнат главите ще осъзнаят тази реална действителност-дано се събуди народа.

 3. Браво Веси ! Страхотна си ! Изглежда само ти си , която може да се опълчиш на този зелен чорап и на всички , които ни управляваха през последните 32 години.Възхищавам ти се !
  Защо сме толкова жалки и уплашени ? Една жена / журналист -с голямо „Ж“/ ни показва със своите безмилостни публикации , недъзите на нашите продажни политици. Дълбок поклон пред тебе Веси .

 4. Веси,не се предавай!Не е в стила ти!Без теб и твоите публикации ще осиротеем!Дерзай!

 5. Има още един истински сайт, който не се предава и публикува само факти чрез видео и документи, и това е “ Диагноза “ с Георги Ифандиев ……………………………………..

 6. ,,Продавам 34 декара море в близост до Яйлата.
  Мястото е торно,става за отглеждане на морски краставици,тикви и рапони.
  На всичкото отгоре има и страхотна сомалийска панорама.
  Може и замянка за едно-две Бугатита-Вейрони.“

 7. И слепите ще прогледнат, защото Родината загива под янки ботуша, предадена от генералската пасмина .

 8. Радевата банда са с нестабилно ментално ,емоционално, психологическо състояние на организма. Мистично преживяване на удоволствието от властта да се вози на държавен автомобил с шофьор, да харчи държавен ресурс, държавата да му плаща сметките. Егоцентричен, жаден за власт, комплекс за малоценност, нарцис, отвъд принципите на морала. Човекът плъх , наел е отбор по синхронно плюене и мачкане на неудобни журналисти и общественици, което показва че е болонката на Мустафата .

 9. Истинската журналистика е първата власт ,коректор на самозабравили се „компоти“ назобени със власт, ,ползащи целия ресурс на държавата -срещу народа. Томова ,бий тази продънена паплач която се има за елит ,имаш подкрепа от мислещите хора . Силата не е тяхна , а на народа ,и в един момент цялата насъбрана енергия ще се стовари върху нещастните им душици. Радев върви по пътя на Фердинанд ,и такъв ще е краят му !

 10. Сърдех се на един приятел дето все го нарича Мунчо, но той се оказа прав, а аз заблуден от президента. Предателите ги мразим, но още повече мразим подлогите на САЩ.

 11. И да хаква, и да не хаква Афера-та триморецът, все тая, накрая той ще бъде нахаканият.

 12. Сатаната Мустафата Вещицата от Американското посолство и Фърчилото плашипутарника убиват бавно и методично България..Простия Ху’й е прост но не позволи на Сатаната Мустафата Вещицата да си орлее коня из Министерствата като при Фигуранта рецитатора с рецитациите..

 13. Радев доказа само, че е човек на Глупостта, а човек на глупостта може да бъде само Глупак.

 14. Госпожо ТОМОВА-ГОРЕ ГЛАВАТА,МЪЖКО МОМИЧЕ СТЕ!!!
  ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ С МУНЧО СМЕШНИКА румен радев!!!
  Нали знаете със Вас сме!!!
  Стрелеца нали знаете,от стрелите към него,става по-СИЛЕН!!!

 15. Тази гнусна отрепка,ще види втори мандат на кукуво лято(румен радев)!
  Страхливец!!!
  Гнусен плъх!!!
  АЛОООО РАДЕВ КОПОИТЕ ТИ ДЕГРАДИРАЛИ селския тарикат пламен узунов,престъника копринков,престъпника бойко рашков с 19 имота…сте пътници,който копае гроб другиму,пада сам в него….
  Ти ли бе Мунчо радев,си човек на дълга,ти ли бе???
  С кого си човек на дълга,със страшилището до тебе,лика прилика сте си,с това грубото извънземно нещо десислава радева???
  Прав е ЛОЗАН ПАНОВ ЗА ТЕБЕ,еничерю радив-ТИ СИ ФАЛШИВ ГЕРОЙ!!
  Страшното е,как спиш вечер,любопитна съм,как спи предател със мръсна душа,а мерзавецо Радев???
  Помни че БОГ ГЛЕДА ДЕЛАТА ТИ ПРЕДАТЕЛЮ…..
  Благодари се на Бойко Борисов,защото ако не беше той,ти никога нямаше да бъдеш герой,добре че имаше искри към тебе,и ти отговаряше само словесно,и стана хартиен „герой“…..но затова,че той Б.Б те направи герой,ти му се ОТБЛАГОДАРИ с три служебни правителства,като го спаси от съд и затвор,ти го пеабилитира,ти гнусен предател заби нож в гърца та Нинова,която те сложи там където си днеска,НЕБЛАГОДАРНИКО….
  ГНУСЕН ЕНИЧАР РАДЕВ,ТИ НАДМИНА борисов по-мизерии,бе мунчо….

 16. Искам само да Ви кажа, че не сте сама ! Колко хора мислят това, което сте написала, идея си нямате. Всеки ден, все повече съграждани проглеждат истината за Радев, и за новите герои около него.

 17. Томова е много точна!
  Радев ти “ МИШКУВАШ КАТО ШУШУМИГА“!
  А какво е – ШУШУМИГА*

  ШУШУМИГА* е този който прави ШУШУ- МУШУ, а когато го изловят започва да МИГА!

 18. Австрийската прокуратура влязла в офисите на Канцлера.Тишина на площада.Имат си ЗАКОН!Лош за едни,добър за други,но се спазва,там някъде в „далечната“ Европа. Българската Прокуратура влязла в офисите на Президента ,а той излязъл и вдигнал юмрука.СМЕЛОСТ-не,СТРАХ да не би нещо…така и не разбрахме.Само,че площада беше вече пълен,но не заради него.Как ги наричаме такива хора….? Наистина поговорката „С какъвто се събереш,такъв ставаш“е вярна.

 19. Да атакуваш Веселина Томова и нейния сайт, е углавно престъпление, щото тя и нейния сайт са единствените в целия свят, които спасиха милиарди хора по Земята от самоубийство.

 20. Г-жо Томова, наскоро открих вашия сайт, може би защото от 2001 г.до миналата лятото не се интересувах от политика, докато не видях фатмашкия юмрук. Явно сте много толерантна със силните на деня. Не знам на какво се дължи вашата толерантност, но не считате ли, че с някои хора трябва да се говори на техния език. Донякъде ви разбирам, защото знам, че от много знание глава боли.

 21. чудя се на тайминга, тиквоча хакваше Афера на може би 10-12-тата година, женското куче на херо мустафа атакува на второто си служебно / 6+ месеца, ако съпотавим и направим едно елементарно деление – години/хакване ще излезе, че момичето на херо е по-кучка от тиквоча. практически му пиша Шестица в момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *