« Върни се назад Публикувано на 07.10.2021 / 21:50

ЧОВЕК НА ДЪЛГА? ТИ СИ ЛИЦЕМЕРЕН ПРЕДАТЕЛ! СЪРЦЕТО ТИ Е В ГАЩИТЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! И НЯМАШ ДОБЛЕСТ ДА СЕ БИЕШ МЪЖКИ ОЧИ В ОЧИ, А МИШКУВАШ КАТО ШУШУМИГА!

АФЕРА:

ВЛАСТТА ХАКЕРСКИ СЪБОРИ САЙТА „АФЕРА“! ПРАЩАТ ПОЗДРАВИ И НА РАШКОВ, ЯВНО СА СИ СВОИ! ГОДИНИ НАРЕД „АФЕРА“ БЕ ХАКЕРСКИ АТАКУВАНА ОТ БОКО И ГЕРБ, СЕГА НИ ЗАПОЧНАХА „ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ“!

https://afera.bg/%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%82%d0%b0-%d1%85%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0/

Румен Радев: „Аз съм човек на дълга!“

Да, гневна съм! И омерзена! И ще пиша джелатски, въпреки че до виртуозност умея брилянтната изискана реч.

Докато ти, господин Президент, рецитираш кухо, лицемерно и фалшиво, че си „човек на дълга“, аз и моите колеги се борим да задържим сайта АФЕРА от набезите на ПЛАТЕНАТА ПОРЪЧКА, дадена от твоите копои, „стратези“, „копринковци“ и вся остальная сволоч, на хакери.

Тарифата почва от 5 000 долара нагоре. В зависимост от поръчката.

Докато ти си мандахерцаш задника С ДЪРЖАВНИ ПАРИ, КОЛИ, ОХРАНА И РЕСУРСИ из цяла България, за да бляботиш наизустените си фразички за „дълг“, „почтеност“, „връщане на държавността“, ТВОИТЕ МРЪСНИЦИ газят свободата на словото ми, тъпчат и рутят труда ми, който съм изстрадала години наред, само защото пиша ИСТИНАТА, такава, каквато никак не ви харесва, че излиза на бял свят.

Само защото нямам нищо общо с мисирки, медийни курви, медийни пачаври, медийни проститутки, медийни мърши, които мълчат като путки /без никакво извинение!/ ПРЕД ВСЯКА ВЛАСТ, и се гънат като червеи, и си дават задниците под наем да ги чукат до откат, и ако могат в суматохата да отлепят и по някоя кинта.

Само защото аз не мълча, както те мълчаха пред Боко и Хунтата му, а така мълчат и пред теб, и твоята пасмина!

Самото защото сайта АФЕРА и Веселина Томова не влизат в „правия път“!

Още преди много месеци в прав текст описах що за тип си, господин Президент! Описах как и колко хора излъга. Спестих много мръсни тайни и „подробности“, които зная не от клюкарки,  А ОТ ТВОИ ХОРА, ТОЛКОВА БЛИЗКО ДО ТЕБ, ЧЕ ХАБЕР НЯМАШ, защото никога не съм толерирала бъркането в личното пространство. Въпреки че след като си излязъл на политическата арена и си обществено значима управленска фигура – няма лично пространство, всичко трябва да е на показ, а и така най-ясно се оформя представата за ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ на управленеца.

Още преди много месеци описах как с лекота ПРЕДАВАШ всички в името на болестната си амбиция за власт и кариера. Който чел, чел.

След като ПРЕДАДЕ КУП ХОРА, СЛЕД КАТО ТОЛЕРИРА НАЗНАЧАВАНЕТО НА КУП БОКЛУЦИ ВЪВ ВЛАСТТА, провъзгласявайки ги за „ново морални“, а те са чисти профани, измамници и далавераджии, ти написах мъжки и честно – че каквото зависи от мен ще направя за да не станеш втори път президент.

Защото не съм подмолна, нито лицемерна, а съм честна. Написах и защо не трябва да бъдеш втори път президент. И защо съм отвратена!

Моята работа е журналистиката. Която ако е истинска, е опозиция на ВСЯКА ВЛАСТ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ТВОЯТА!

Докато 15 -20 години самотна на медийната барикада громях Боко и ГЕРБ, ти си драпаше ташаците, издигайки се в кариерата при същия Боко Тиквата! Същото правеха и твоите „копринковци“, „узуновци“, „киридобревци“, „стратези“ и всякакви други мишоци.

Години наред ядох сопите, мачкаха ме, проверяваха ме непрекъснато, неглижираха ме, съдеха ме, сготвяха ме, хакаха сайта ми.

Сега, ти, господин президент и цялата ти компания, които лъжливо рецитирате, че сте против всичко онова, което е правила ГЕРБ, ПРАВИТЕ СЪЩОТО!

Нали се сещаш и нямаш съмнение, че сме наясно откъде точно, как и кой плати за хакерската атака срещу сайта АФЕРА, която върви и към този момент?! Нали се сещаш, че с Веселина Томова не трябва да се ебаваш? Още ли не сте вдянали, че по източници и добиване на информация мога да ти вържа цялата селска ДАНС на фльонга? Или – добре ви е да цитирате, където станете и седнете, разследвания на АФЕРА за Боко, ама като става дума за ВАШИТЕ ЛАПАЧИ – дууум! по АФЕРА и Веселина Томова?!

А не трябва да се ебаваш с АФЕРА и Веселина Томова, драги ми, господин Президент, защото аз цял живот съм НА ТЕРЕН, НА УЛИЦАТА И НЯМАМ ТАВАН, докато ти и твоите „копринковци“ сте продукт на буркан! Животът ви е минал като в буркан, а това води до липса на ИНТУИЦИЯ, ИНСТИНКТИ, ПОЗНАНИЕ И ПИНИЗИ! Последното е особено важно, но на тоя етап на твоето развитие няма как да го разбереш.

Когато искаш да запушиш устата на АФЕРА и то защото е казала ИСТИНАТА за теб и кръга ти, ако си мъж, а не плашипутарник, заставаш очи в очи с Веселина Томова и … се биеш! Не пращаш гавази, не плащаш на хакери, не даваш поръчки за „външно“ и то на шефа на ДАНС, не се криеш зад мръснишките определения: „написаното е манипулация“, а ЗАСТАВАШ!

ЗАСТАВАТ обаче МЪЖЕТЕ, а не продуктово позиционираните рецитиращи фалшиви клоуни на Херо Мустафа, щото са много „смели“, понеже са под полата и.

Ако беше честен човек, всичко онова, което извади на светло АФЕРА щеше да ти бъде полезно за да се освободиш от мошениците, които са около теб, щеше да „купиш“ онова, което сме извадили наяве и щеше да ти бъде от полза в името наистина на връщане на държавността.

Ти обаче пое пътя на Боко! Копи пейст.

И поведе война И с АФЕРА.

Да де, ама нали се сещаш как свърши Боко и кой го повали?!

Който се ебава с АФЕРА си го получава. Не заради мъст, не заради злоба, а в името на това хората да видят ИСТИНАТА И ДА ЗНАЯТ КОЙ ГИ ЛЪЖЕ!

И това ще мине. Ще се справя и този път и ако си мислиш ти, господин Президент, и твоите мръсници мошеници, че ще ми затворите устата, много психопатийно сте се объркали.

ТИ СИ ЛИЦЕМЕРЕН ПРЕДАТЕЛ! СЪРЦЕТО ТИ Е В ГАЩИТЕ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! И НЯМАШ ДОБЛЕСТ ДА СЕ БИЕШ МЪЖКИ ОЧИ В ОЧИ, А МИШКУВАШ КАТО ШУШУМИГА!

Казвам се Веселина Томова, не желая да живея „в синергия с дневния ред на САЩ, не членувам и не симпатизирам на никоя партия, аз съм от Божията партия и който мерзавски се ебава с мен го съсичам!

Веселина Томова

«