« Върни се назад Публикувано на 21.03.2023 / 16:57

ЧОВЕКЪТ НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ ПЛАШИ И СЕ ЗАКАНВА! НА КОГО ТОЧНО СЕ КАНИШ, БРЕ, ТОП ЗИДАРЮ?! НА „АФЕРА“ И ПРИЯТЕЛИ? ЗА ТОВА, ЧЕ ЩЕ ВИ ЛЪСНАТ НАСРАНИТЕ ГАЩИ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ И НА „ШЕФА“ ВИ? КОЙ СИ ТИ, БЕ, УЗУНОВ, ЧЕ СЕ ПРАСКАШ НА НЕДОСЕГАЕМ?!

На 20.03.2023 АФЕРА публикува:

Сън не спал, днес, точно в 9,31 часа, съветникът по национална сигурност, вътрешна сигурност и всякаква сигурност на президента Румен Радев – Пламен Узунов, който е и Главен Кадровик на всички МВР-та по градове и кълбета на родната татковина, на всички топ и най-топ позиции в МВР и служби, един от „пътя на копринката“, пише следното съобщение до Григор Здравков от Легия Антимафия:

Пламен Узунов, известен с подаръчното пликче от оня запис със скандалния ексмитничар, който АФЕРА единствена публикува, както и известен като Баш Зидар, осветен от АФЕРА с подобаващи снимки от масонския ритуал с овесен клуп на шията и заголен прасец, незнайно защо написал и отсякъл, че „Това е престъпление! Лесно доказуемо и строго наказуемо!“.

Очевидно отбора на „Зеления чорап“ наистина е в паника.

Абсолютно разбираемо и оправдано – по цели нощи не спят от ужас какво точно и кога точно ще извади на показ АФЕРА, а се тресат най-вече, защото кого по напред да запушат, а? Като толкоз са оплетени, че поне 157 човека могат от воле да извадят записи с медените им гласчета!

Как да разбираме сега Баш Масонът Пламен Узунов?

Заплашва ли тоя ненагледен Зидар или се заканва?

На кого точно се каниш, бре, Топ Зидарю, а?!

На АФЕРА и приятели?

И за какво точно се заканваш, че не разбрахме сложната ти хабилитирана мисъл?!

За това, че ще лъснеш на записи?

За това, че си бил записван?

За това, че ще ви лъснат насраните гащи на „пътя на копринката“ и на „Шефа“ ви?

За това, че журналистите си вършат работата?

Кой си ти бе, Узунов, масонски с клуп овесен, че се праскаш на недосегаем?

Ти, НЕпич, си съветник на президента Румен Радев по вътрешна сигурност и трябва да си седиш на задника, и да си вършиш работата на ДЪРЖАВЕН ЧИНОВНИК! И НЕ трябва да КАДРУВАШ ДЕ ЩО ХВЪРЧИ, НАСИРА СЕ, ЛЕТИ И СЕ ПОСИРА В МВР И СЛУЖБИТЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е РАБОТА НА НАЗНАЧЕНИТЕ МИНИСТРИ НА МВР И ШЕФОВЕТЕ НА СЛУЖБИТЕ, А НЕ НА „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“! АНАДЪНМО?!

Ти, Узунов, НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО вместо да си вършиш ДЪРЖАВНАТА РАБОТА, да пишеш от заранта съобщения на журналисти и общественици с „ВНУШЕНИЯ“ – ЗАКАНИ, както би се изразило едно хабилитирано лице, близко до другия от „пътя на копринката“, когото е научил да употребява същия пиниз – „внушение“.

Щото вие от „Пътя на копринката“ на ИСТИНАТА, викате „внушения“, „неистини“ и „лъжи“.

„Това е престъпление!“, а , Узунов?

Кое е престъпление, бре, Радев умнико?

Да лапате от „пътя на копринката“ по 250 К на месец само от едно място „по пътя на митниците“, да ви гепаме със запис, и да си мълчим ли? Айде бе!

Да не заковавате „мафията“, а да ровите и да разработвате АФЕРА, и аз да Ви простя? Айде бе, ти не си ли чувал какво се случва с онези, които се ебават с Томова и АФЕРА?

Да крадете с гъзовете си, да надминавате по наглост и алчност и Боковата кохорта, и като можем да ви записваме и да ви заковем, да дойдем при вас и да ви кажем – айде да се разберем, дайте по 500 К, а? Айде бе! Що народ пратихте към мене? Кого остава още да ми нататрузите с „предложение на което не мога да откажа“, кого бе, измислихте ли го?

Значи като вадеше АФЕРА записи, видеа, кюлчета, чекмеджета и пачки на Боко Тиквата – ревяхте от възторг, и където станехте и седнехте на АФЕРА на гърба се носехте по кариерното изкласяване, и не беше престъпление, а сега, когато АФЕРА вади ВАШИТЕ корумпирани мръсни гащи на показ, е престъпление?!

Що за намкьори сте вие, бе?!

Президенте Румен Радев, днес, впрочем, четем, че ще участваш на някаква конференция на тема „Антикорупция и национална сигурност“. Няма начин и Пламен Узунов да не се пъчи там. Хубаво би било Румен Радев да изнесе лекция за „Пътя на копринката“, но понеже няма да го направи, и понеже единият от неговия „път на копринката“ Узунов си позволява да се заканва и да заплашва, и понеже са отвратително нагли в арогантността си, заявавам го от упор:

АФЕРА няма да спре, уважаеми ръководител и членове на ОПГ „Пътя на копринката“!

Вие сте държавни слуги и сте на показ, и за това всичко е позволено да бъде изкарано на светло, защото е от обществен интерес, тъй като управлявате държавата!

Как ще го направи журналистът си е негова работа, той си носи риска и отговорността.

След като в тази държава няма кой да спре наглия ви поход „по пътя на копринката“, работа е на журналистиката да принуди държавните институции и „Шефа“ – Румен Радев да си извадят ръцете от задниците!

Със записи, без записи, с видеа, без видеа, а по-спокойно!, че ще вземе някой от вас да даде фира неврологично от прекалено притеснение къде и кога точно ще цъфнете!

И за да не сте капо и тая нощ в безсънието си – очаквайте само в АФЕРА – КАК „ЗЛАТНИЯ“ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ЗАЕДНО С КАПИЯ НА ЦВЕТАНОВ И КАПИЯ НА КОСТОВ ЛАПА МИЛИАРДИ ОТ ….!

Много ми се иска да видя лицата на онези авери на „Златния“, дето Цветанов ги размаза, а сега „Златния“ им авер точно с Цветановите върти мушенгии, докато „бори мафията на Боко и компания“. Очичките да им видя на тези авери на „Златния“…

Не АФЕРА и приятели вършат престъпление, Узунов!

АФЕРА отваря очите на обществото ЗА МРЪСНОТО ЗАДКУЛИСИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО И ДА СА ТЕ!

За ОПГ.

С ръководител: „Шефа“.

И членове: „Пътя на копринката“.

Какво ще снима, записва, пуска и публикува АФЕРА – си е наша работа, и баш ни брига, че заплашваш и се заканваш.

Тарикат мъж не писка, Узунов! Той Боко не писна, а ти си се разхленчил!

Туй, масоните все такива ревльовци ли сте, бре?! Язък ви за клуповете по шиите…

Веселина Томова

«