Публикувано на 28.11.2021 / 21:49

ЧОВЕКЪТ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ – И.Д. ОТ ЛОЖА „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“, КИНЖАЛ В БРАТОУБИЙСТВЕНАТА ВОЙНА МЕЖДУ ЗИКО И ТОТЕВ. „ПЪЛНА ПРОМЯНА“ – НЕ ЧЕГЪРТАТ, А ОВЛАДЯВАТ СХЕМИТЕ НА БОРИСОВ. МУТРИ ВЪТРЕ.

Човекът на Пламен Узунов – И.Д. от ложа на „Слънце Ориент“ – Пловдив, кинжал в братоубийствена война между Зико и Тотев.

В понеделник Здравко Димитров е видян в Министерство на правосъдието, в четвъртък служебният министър атакува предшественика му Иван Тотев.

Неотдавна АФЕРА в снимков материал разкри, как в миналото „недосегаемият“ днес секретар по антикорупция на Румен Радев – Пламен Узунов е ръкоположен за масон в ложа „Слънце Ориент“ – Пловдив.

Сред членовете на ложата е и лице с инициали И.Д., който към 2008 г. е бил калфа. От два месеца инициалите И.Д. съвпадат с името и фамилията на служебния министър на правосъдието – адвокатът от Пловдив Иван Демерджиев, назначен с указ на президента Румен Радев, чието име също присъства в списъка с масоните от ложа „Слънце Ориент“.

В продължение на шест месеца АФЕРА разкрива как службашите на Радев усвояват повечето от схемите на ГЕРБ. Чак и Корнелия Нинова в прав текст призна, че схемите при управлението на Борисов вече са се прехвърлили към служебните министри и директно към президентството.

В последните седмици, в опит да запазят властовите си постове, усилено се забелязва, как гербаджии започват да предават партията и Вожда. Това особено се забелязва именно сред местната власт на Пловдив.

В понеделник кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико е забелязан в Министерството на правосъдието.

Кметът на ГЕРБ дори отменил свое събитие, като на медиите било обяснено, че Зико има важна работа в София.

Само три дни след посещението на Зико в Министерството на правосъдието, където служебен министър е Иван Демерджиев, допреди половин година адвокат от Пловдив, същият предприе изненадваща атака срещу „лицето“ на ГЕРБ в града под тепетата – бившият кмет Иван Тотев.

Когато АФЕРА е разкривала Тотевите „подвизи“, Зико даже и хабер не е имал, че ще е кмет на Пловдив, но това е друга тема.

Интересното в случая е, че гербаджията Зико ходи на крака при адвоката – министър в София, който го играе острие срещу гербаджията Тотев. Интересна подробност е, че Демерджиев обяви в четвъртък, че носил материали във Висшия съдебен съвет срещу трима прокурори от Специализирана прокуратура, които били прекратили дела срещу Тотев.

В неделя службаша министър на правосъдието уточни, че не бил внесъл сигнал, а само носил материали.

Хайде да познаем, кой точно е заострил вниманието на Демерджиев върху Тотевите дела в прокуратурата – ясно като ложа „Слънце Ориент“. Само че, когато скоро адвокатинът бъде изритан от сградата на улица „Славянска“, да не почне да се обяснява за много още други „услуги“ по пловдивска линия, които не е могъл да откаже на менторите си.

За капак – в неделя – избраният от ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров даде обща пресконференция с друг службаш – „отровният“ Велислав Минеков, който много хареса служебния „Мерцедес“ и прави всичко възможно да продължи да го ползва като министър на културата.

Ето ви и „пълната промяна“ – схемите са ясни – гербаджията Здравко Димитров чрез Пламен Узунов от „Дондуков“ 2 си хортува със службашите Иван Демерджиев и Велислав Минеков, които иначе много искат да чегъртат Борисовщината. Да, ама не…, не искат да я чегъртат, а да я овладеят.

П.С. Минеков замъкнал до Главната в Пловдив дори и съветника си Светослав Трайков от уличните метежи през 2020 г., който най-нагло вече половин година паркира новопридобития си личен SUV на служебен абонамент в „синята зона“ на жълтите павета в София.

Какво беше? Мутри ВЪТРЕ…

Борисов със Зико и Тотев. В миналото…

Адвокатът от Пловдив Иван Демерджиев ли е И.Д. – калфа от масонска ложа „Слънце-Ориент“?

Актуален списък с масоните от ложа „Слънце-Ориент“

Секретарят на Румен Радев – Пламен Узунов с първи стъпки в масонството

Гербаджията Здравко Димитров и „отровния протестър“ Велислав Минеков ще строят Опера в Пловдив. За 50 млн., разбираш ли…?!

Св.Трайков – съветникът на Минеков в Министерство на културата агитира за Радев

Св. Трайков в близкото минало…

Калин Спасов

Коментари 13 за
“ЧОВЕКЪТ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ – И.Д. ОТ ЛОЖА „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“, КИНЖАЛ В БРАТОУБИЙСТВЕНАТА ВОЙНА МЕЖДУ ЗИКО И ТОТЕВ. „ПЪЛНА ПРОМЯНА“ – НЕ ЧЕГЪРТАТ, А ОВЛАДЯВАТ СХЕМИТЕ НА БОРИСОВ. МУТРИ ВЪТРЕ.”

 1. Човека е точен с парите , ще видим кога ще бъде свършена мръсната сделка за енергоносителите . Кукловодите стоят зад сцената и си пресмятат печалбата, а хората плащат сметките. Радев и неговите протежета сектата на измамниците обслужва задкулисието, олигархията и монополите!

 2. ЧЕТА И РАЗБИРАМ, ЧЕ ТЕКСТОВЕ ОТ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИЯТА БИХА МОГЛИ УСПЕШНО ДА БЪДАТ РЕДАКТИРАНИ И КЪМ НАСТОЯЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.

  Законът въвежда редица ограничителни мерки и срещу масонството и подобни нему тайни организации.
  Последван е от цяла серия сходни нормативни актове по материята. С чл. 5 от Закона за защита на нацията са разтурени и забранени към 20 организации — масонски ложи, ротарианци, пен-клуб и т.н.

  ТЕЗИ ОРГАНИЗАЦИИ СА СКРИТАТА ВЛАСТ , КОЯТО ИЗБИРА ТЕЗИ ЗА КОИТО НИЕ ГЛАСУВАМЕ.

  ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА ТОЧНО С БОРБАТА С ТАЗИ СКРИТА ВЛАСТ , КОЯТО ТРОВИ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ПРЕВРЪЩА ДЪРЖАВАТА В ЕДНО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ.

  КАК ЛИЦЕТО РУМЕН РАДЕВ ЩЕ СЕ БОРИ С ТЯХ, КОГАТО АКО СЕ ВЯРВА НА ПУБЛИКУВАНИЯТ СПИСЪК , ТОЙ САМИЯТ Е ЗИДАРО КОФРАЖИСТ.

  ВРЕМЕ Е ЗИДРОКОФРАЖИСТИТЕ ДА БЪДАТ ПРАТЕНИ ТАМ КЪДЕТО НА ВРЕМЕТО БОГДАН ФИЛОВ С ВНЕСЕНИТЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЛИКВИДИРА КОРЕНИТЕ НА ТАЗИ ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА.

 3. Светата кръв и Светия Граал, подведени от измамата, тези организации имат зловещо развитие и подкрепа от профаните които им повярваха. Гей лобиста Станишев агитира за Истанбулската конвенция, пропаганда за нетрадиционни сексуални отношения. Психопати от Радевата секта малоумни чалгари завишена самооценка/високопарност, патологична лъжливост, коварство/склонност към манипулиране всички електронни медии ни облъчват с новите измамници, неспособност да изпитват вина/срам, повърхностни емоции , хората страдат от болести, те си друскат хорце, паразитен начин на живот , Радев цял живот държавата му е плащала сметките, хора с разстройство на личността. Те влизат в различни организации само да е рушат да манипулират общественото мнение и да ги насочват в грешната посока. Техните последователи са безкритичните и безразличните. Между непросветените те са известни като масони -просветени, избрани да управляват стадат от ужасен глад за власт и постове. Големия брат, невидимото правителство, сивия кардинал, властта в сянка.

 4. Странно и непонятно ми е как зрели хора, предимно мъже, участват в такива „сдружения“?
  За добро или за зло?
  Ако е за добро, поради що се крият?
  Ако е за зло…….?

 5. Зико, при целия му престой като областен управител, чакаше само едно – да стане кмет! Въпреки, привидно по високата длъжност, парите са в Общината, не в Областната управа!
  Колкото до служебния министър, не знам дали ще бъде изритан, но с очите си съм виждал, как му „козируват“ съдиите в Пловдив – жалки картинки, но доходоносни!

 6. Да го духат тез малки човечета!
  Нямат никакво значение.
  Нещастни екскременти.

 7. Афера ,Вий си пишете колкото си искате. Изборите минаха ,някой се бетонираха за още 5 години и……..пишете си. А пък ний…..ще си четем и докато се обърнем – хоп – президентска република .

 8. Потресаващият Пламен Узунов защо не беше на Радевото хора в нощта на “голямата” победа….да не би да е в немилост и Зико леко да е прибързал със смяната на отбор!?!

 9. Лечението за щамът КОРОНА-М в България е само един???На КЛАДАТА заразоносителите МУ!!!Има списъци и поименно …ДЪРВА ще се намерят!!!

 10. И после някой да не си мисли, че келепирът не бил заразен.
  По-заразен е и от всички ковид варианти, ако трябва де се изразя по-актуално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *