« Върни се назад Публикувано на 28.11.2021 / 21:49

ЧОВЕКЪТ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ – И.Д. ОТ ЛОЖА „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“, КИНЖАЛ В БРАТОУБИЙСТВЕНАТА ВОЙНА МЕЖДУ ЗИКО И ТОТЕВ. „ПЪЛНА ПРОМЯНА“ – НЕ ЧЕГЪРТАТ, А ОВЛАДЯВАТ СХЕМИТЕ НА БОРИСОВ. МУТРИ ВЪТРЕ.

Човекът на Пламен Узунов – И.Д. от ложа на „Слънце Ориент“ – Пловдив, кинжал в братоубийствена война между Зико и Тотев.

В понеделник Здравко Димитров е видян в Министерство на правосъдието, в четвъртък служебният министър атакува предшественика му Иван Тотев.

Неотдавна АФЕРА в снимков материал разкри, как в миналото „недосегаемият“ днес секретар по антикорупция на Румен Радев – Пламен Узунов е ръкоположен за масон в ложа „Слънце Ориент“ – Пловдив.

Сред членовете на ложата е и лице с инициали И.Д., който към 2008 г. е бил калфа. От два месеца инициалите И.Д. съвпадат с името и фамилията на служебния министър на правосъдието – адвокатът от Пловдив Иван Демерджиев, назначен с указ на президента Румен Радев, чието име също присъства в списъка с масоните от ложа „Слънце Ориент“.

В продължение на шест месеца АФЕРА разкрива как службашите на Радев усвояват повечето от схемите на ГЕРБ. Чак и Корнелия Нинова в прав текст призна, че схемите при управлението на Борисов вече са се прехвърлили към служебните министри и директно към президентството.

В последните седмици, в опит да запазят властовите си постове, усилено се забелязва, как гербаджии започват да предават партията и Вожда. Това особено се забелязва именно сред местната власт на Пловдив.

В понеделник кметът на Пловдив Здравко Димитров – Зико е забелязан в Министерството на правосъдието.

Кметът на ГЕРБ дори отменил свое събитие, като на медиите било обяснено, че Зико има важна работа в София.

Само три дни след посещението на Зико в Министерството на правосъдието, където служебен министър е Иван Демерджиев, допреди половин година адвокат от Пловдив, същият предприе изненадваща атака срещу „лицето“ на ГЕРБ в града под тепетата – бившият кмет Иван Тотев.

Когато АФЕРА е разкривала Тотевите „подвизи“, Зико даже и хабер не е имал, че ще е кмет на Пловдив, но това е друга тема.

Интересното в случая е, че гербаджията Зико ходи на крака при адвоката – министър в София, който го играе острие срещу гербаджията Тотев. Интересна подробност е, че Демерджиев обяви в четвъртък, че носил материали във Висшия съдебен съвет срещу трима прокурори от Специализирана прокуратура, които били прекратили дела срещу Тотев.

В неделя службаша министър на правосъдието уточни, че не бил внесъл сигнал, а само носил материали.

Хайде да познаем, кой точно е заострил вниманието на Демерджиев върху Тотевите дела в прокуратурата – ясно като ложа „Слънце Ориент“. Само че, когато скоро адвокатинът бъде изритан от сградата на улица „Славянска“, да не почне да се обяснява за много още други „услуги“ по пловдивска линия, които не е могъл да откаже на менторите си.

За капак – в неделя – избраният от ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров даде обща пресконференция с друг службаш – „отровният“ Велислав Минеков, който много хареса служебния „Мерцедес“ и прави всичко възможно да продължи да го ползва като министър на културата.

Ето ви и „пълната промяна“ – схемите са ясни – гербаджията Здравко Димитров чрез Пламен Узунов от „Дондуков“ 2 си хортува със службашите Иван Демерджиев и Велислав Минеков, които иначе много искат да чегъртат Борисовщината. Да, ама не…, не искат да я чегъртат, а да я овладеят.

П.С. Минеков замъкнал до Главната в Пловдив дори и съветника си Светослав Трайков от уличните метежи през 2020 г., който най-нагло вече половин година паркира новопридобития си личен SUV на служебен абонамент в „синята зона“ на жълтите павета в София.

Какво беше? Мутри ВЪТРЕ…

Борисов със Зико и Тотев. В миналото…

Адвокатът от Пловдив Иван Демерджиев ли е И.Д. – калфа от масонска ложа „Слънце-Ориент“?

Актуален списък с масоните от ложа „Слънце-Ориент“

Секретарят на Румен Радев – Пламен Узунов с първи стъпки в масонството

Гербаджията Здравко Димитров и „отровния протестър“ Велислав Минеков ще строят Опера в Пловдив. За 50 млн., разбираш ли…?!

Св.Трайков – съветникът на Минеков в Министерство на културата агитира за Радев

Св. Трайков в близкото минало…

Калин Спасов

«