« Върни се назад Публикувано на 07.06.2023 / 18:30

ЧОВЕКЪТ НА КРАСЬО ЧЕРНИЯ, БОБИ НОВЕРАТА И БОЙКО БОРИСОВ, НАЗНАЧЕН ЗА ЗАМ.-МИНИСТЪР НА МРРБ, ЗА ДА СЕ КРАДЕ ПО-ДОБРЕ ЗА ПРАВИЛНИТЕ ДЖОБОВЕ

На 31.05.2023 АФЕРА публикува:

Тогава информирахме, че АФЕРА разполага със сники от срещата както и от автомобилите с които са дошли.

След срещата Красьо Черния се връща в офиса си в Лозенец, където привиква Ивайло Стайков, бивш управител на строителната фирма на К.Ч. и бивш зам-министър по времето на управлението на ПП с премиер Кирил Петков.

Стайков пристига със служебен автомобил , собственост на фирма на К.Ч.

В офиса се дават инструкции на Стайков, които да предаде на ПП.

АФЕРА разполага с данни, снимки и видеа от свои източници, че Стайков е едно от исканите назначения за министър в МРРБ или зам. министър с ресор пътища, като той ще изпълнява стриктно указанията на Бойко Борисов по разпределяне на порциите от пътното строителство.

Информацията на АФЕРА, ЧЕ Бойко Борисов е номинирал Красьо Черния за медиатор между двете партии се потвърждава още веднъж, както и че разпределението на поръчки за пътищата ще подължава да си върви през ГЕРБ.

Днес още на първия ден от сформираното продажно мафиотско правителство, човекът на Красьо Черния и Бойко Борисов бе назначен за заместник министър на МРРБ, за да се краде по-добре за правилните джобове.

Afera.bg

«