« Върни се назад Публикувано на 21.03.2021 / 10:31

ЧОВЕКЪТ НА КАПОН ИЗЛЪГА. „МУТРИ, ВЪН!“ ПЪРВО ИЗРЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ, А НЕ ВИЕ! „ОТРОВНИТЕ“ СПРЕЛИ ПРОТЕСТА, ЗАЩОТО СЕ ПОКАЧВАЛА СКАЛАТА НА ЗАБОЛЕЛИТЕ. ИМА ЛИ МАЛОУМНИ, КОИТО ДА ПОВЯРВАТ?

Валентина Василева – Филаделфевс – председател на Единна народна партия на Мария Капон, кандидат депутат от „Изправи се…“… последния да затвори вратата“ по БНТ.

На въпрос на водещият каква е разликата между тогава /по време на протестите/ и сега, човекът на Капон отговори:

„Ковид оказа своето, гнева е същия. Едно доказателство, че ние никога не сме отричали ковид е, че отровното трио спря протеста заради покачващата се скала на заболелите от ковид, ние не сме горели маски“.

Иначе „голямата цел“ била „изхвърлянето на Бойко Борисов и ГЕРБ“, ама вече … като влязат в парламента.

И сега внимавайте!

Същата кандидат -депутатка: „Много е важно да отбележим, че „Мутри вън!“ беше лозунга и призива на площада, а президентът Радев застана зад този призив, но този призив е на всички хора, които бяхме по площадите“.

Абсолютна лъжа!!!

„Мутри вън!“ бе изречено от президентът Румен Радев и едва след това по улиците и площадите започна да се скандира „Мутри вън!“.

Иначе Филаделфевс била непрекъснато на площада. Е, като е била, оперирана ли е от памет, или така и е удобно да присвоява чужди „лозунги“?

Точно като още един кандидат – депутат, чиновник на Арман Бабикян, който се прегръщаше с Бойко Борисов, Светослав Трайков, който пък е известен във ФБ като „крадецът на статуси“.

Такива ми ти работи.

Спрели протестите, щото се покачвала скалата на заболелите.

Тия ги разправяйте на малоумните!

Не вие спряхте протестите, а ви натиснаха копчето да ги спрете. Кой – не е трудно да се сетят хората.

Afera.bg

«