« Върни се назад Публикувано на 26.07.2023 / 17:35

ЧОВЕКЪТ НА ГЕШЕВ – ЧАВДАРОВ ИЗГОРЯ КАТО ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА, БЕРЕКЕТ ВЕРЕСИН, СЛЕД КАТО 10 ГОДИНИ „АФЕРА“ ВАДИ ЗУЛУМИТЕ МУ НАЯВЕ И САРАФОВ, И ГЕШЕВ СЕ СВИВАХА ПО КЮШЕТАТА. ВРЪТКА ТЕЧЕ С ИНАЧЕ ПАЗЕНИЯ ПРОКУРОРСКИ ГОДИНИ НАРЕД ПОРТНИХ. БУЗЕВ ДАВА ПОКАЗАНИЯ СРЕЩУ НЕГО

Човекът на Иван Гешев – шефа на Апелативна прокуратура Варна Владимир Чавдаров изгоря като изкупителна жертва на вътрешната война в прокуратурата.

След като поне 10 години АФЕРА се изписа за зулумите на Чавдаров и като окръжен прокурор №1 на Варна и никой не си мръдна пръста, включително и Гешев, и Сарафов, сега решиха да направят тумба -лумба.

 50 000 евро и близо 20 000 лв. са открити в служебната каса на Владимир Чавдаров при акцията на Софийската градска прокуратура, здрасти, че бързам!

Никаква изненада за всички онези, които знаят що за птица е Чавдаров във Варна и то от години.

При претърсване на имоти, собственост или ползвани от Чавдаров разследващите са открили и иззели и близо 300 незаконно притежавани боеприпаси – патрони за автомат „Калашников“ и за бойни пистолети.

Пак, здрасти, че бързам, ама все файда, дето се вика.

Чавдаров години наред опъва прокурорски чадър над мафиотската власт, която управлява Варна.

След като срещу Иван Портних има образувани две досъдебни производства и по тях започна да се работи по-бързичко, очевидно калимерата между Чавдаров и Портних се е спукала, че чак Портних проявил храброст невиждана, хахаха, че свидетелствал как Чавдаров му поискал подкуп 20 000 евро.

Хахахах, ама не свидетелствал колко подкупа досега в продължение на години е давал самият Портних и кръга му на „чавдаровци“.

Апропо, по досъдебното производство срещу Иван Портних показания срещу Портних е дал и изхвърления от кмета главен архитект Бузев.

Както се казва всите на караминьол сега ще се топят един друг, а истината е, че всичките ЛАПАХА КАТО ИЗОГЛАВЕНИ ГОДИНИ НАРЕД – ПРОКУРОРИ ВЗИМАХА ОТ ТИЯ, ДЕТО СЕГА СЕ ЖАЛВАТ, ЧЕ ИМ ИСКАЛИ, ХАХАХА, АМА НЕ ОБАЖДАТ ЗА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ДАДЕНИ ДОСЕГА ОТ ТЯХ ПОДКУПИ, БИЗНЕСМЕНИ ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ И КМЕТЪТ, РАЗБИРА СЕ, ЗАЕДНО С НЕГОВИЯ КРЪГ.

Наблюдаваме, ако питате АФЕРА, сценка на връткане, която сега ще прокламират като „битка с корупцията“ с „главен свидетел“ Портних, който реве, че му искали подкуп.

И нищо чудно сега да изперат Портних, точно както два пъти изпраха Боко Тиквата.

Afera.bg

«