« Върни се назад Публикувано на 09.02.2014 / 19:23

„ЧИЧОВОТО“ В ОБУВКИТЕ НА БОКО И ЦЕЦО. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ВДЕНЕ, ЗАЩО ОБЯВЯВАТ СПЕЦ.ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО, КАТО ЧЕ ЛИ Е ТВ ШОУ?!

 

„На територията на цялата страна от понеделник започва специализирана полицейска операция, разпоредена от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров“, съобщават от пресцентъра на МВР. Че даже посочват и часа на началото на акцията – 8 часа.

Акцията била във връзка с предприетите мерки за противодействие на битовата престъпност след зачестилите случаи на грабежи и кражби на имущество от жители на малки и отдалечени населени места.В нея щели да участват служители на дирекция „Специализирани полицейски сили“ при ГД „Национална полиция“ и на областните дирекции на МВР в цялата страна.

По същата пиар схема Бойко Борисов, като главсек на МВР, а по-късно като МВР- министър – Цветан Цветанов – от слугинския им твефир обявяваше още предната вечер какви арести, или какви акции предстоят на следващата сутрин.

Та и сега главният секретар на МВР „Чичовото“ – в техните обувки нахлузи семплите си крачета.

Има ли нормална служба, или вътрешно министерство по света, което обявява предварително, че ще провежда спец.акция, като на всичкото отгоре посочва и часа на началото и?

При Цветанов – МВР бе МВР пикчърс, при Цветлин Йовчев – селско „телевизионно утро“.

Надяваме се след като уведомиха апашите за часа и деня на акцията си, ченгетата персонално да са изпратили и имейли до всички бандити, че утре да го пишат – почивен ден.

Afera.bg

«