« Върни се назад Публикувано на 22.03.2021 / 9:23

ЧИТАЛИЩНИЯТ СПЕКТАКЪЛ „ШПИОНСКИ ИГРИ“ НА ГЕШЕВ. ВИСШИТЕ „АМЕРИКАНСКИ ШПИОНИ“ – НА УРА!, „РУСКИТЕ ШПИОНИ“ – НА ДРЕБ!

Прокуратурата е образувала отделно разследване, чиято цел е да изясни кой и как от Военна полиция е допуснал тарторът на групата от руски шпиони, арестувани в четвъртък, да избяга за няколко часа… В интервюто си Гешев не даде подробности срещу кого се води разследването, но даде да се разбере, че не вярва на военна полиция, като недоверието му е било потвърдено и от нейните действия. „Резидента е човекът, който избяга и беше задържан до руското посолство в София, на ул. „Жюлио Кюри“. Бяха извършени масирани заградителни мероприятия, включително от МВР. Включиха се почти всички български сили за сигурност и в рамките на под 2 часа беше намерен“, разказа Гешев и допълни: „Поздравления за Бюрото па защита, защото то участва в тази операция, защото имам доверие на тази структура. Нямам доверие на Военна полиция, която разследващите прокурори не включиха в действията по разследването. И се оказа, че с основание нямам доверие“.

Шефът на Военна полиция е този. Направен шеф на Военна полиция от военния министър Каракачанов. Шефът на Военно разузнаване е полк. Велко Стоянов, дето е печално известен на целия свят вече с мандахерцането на голата си п@шка. И той направен шеф от Красимир Каракачанов.

Главният прокурор Иван Гешев не вярва на Военна полиция и шефа им, директно изричайки, че едва ли не са „пробити“. Обаче вярва на Красимир Каракачанов и пол. Велко Стоянов, които били „съдействали“ на разследването.

Какво излиза на практика?

Че във Военно разузнаване е бъкано от „предатели“, „резиденти“ и „шпиони“, държани там от шефа на Военно разузнаване, който, зает да си размахва голата п@шка, или не е разбрал, че военното му разузнаване е „пробито“, или директно се е предал на американското разузнаване и е подложил всички, като „руски шпиони“.

Че Министерството на отбраната, ръководено от Красимир Каракачанов ври от „шпиони“, „резиденти“ и обикновени „бакали“, държани там от министъра Каракачанов, който докато е пиел и пеел страшни песни, и е търсил духа на Караджата, или e бил през цялото време за лимонада, или директно се е предал на американското разузнаване и е подложил всичките си кадрови капии, като „руски шпиони“.

Че Главният прокурор няма доверие на кадрите на Каракачанов и полк. Велко Стоянов, обаче има доверие на самите Каракачанов и полк. Велко Стоянов, което от само себе си означава, че едно цяло министерство и военно разузнаване може да са на дреб, бъкани от „руски шпиони“, обаче военният министър и шефът на Военно разузнаване никой не ги пипа и уволнява по три причини – защото Боко не разрешава, защото американците не разрешават, или защото целия тоя филм е режисиран, заради политическите пинизи и щения на ОНЕЗИ, които ръководят военното ни разузнаване, респективно главния прокурор, поради доверието, което той изпитва към тях, въпреки цялата им „пробита“ пасмина, която УЖ ръководят.

„Шпионските игри“ на Гешев са истинско долнопробно криминале, но пък очевидно си струва, щом и първи „републиканците – американци“ на Цветанов и чорбаджията му Вълнев му ръкопляскаха и се възхитиха от него.

Читалищният спектакъл на Гешев бе илюстриран и от самия него така в Туитър, което сигурно е зарадвало „братята“ янки:

През цялото това време – ДАНС, която е пробита тотално от години /за което АФЕРА от години пише!/  и в нея бъка от американски „шпиони“ не прави никакво впечатление на Гешев. И няма как да е друго яче, защото и той е от „тях“.

Afera.bg

«