« Върни се назад Публикувано на 12.04.2014 / 9:56

„ЧИСТОФАЙНИКЪТ” ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ ШУБЕЛИСАН ОТ СРЕТЕН ЙОСИЧ

 

Вътрешният министър Цветлин Йовчев решил да си вдигне пиарно имиджа с интервю във в. Преса. Пазело се „хабилитираното лице” от среща с баретите веднага след разстрела на Емил Шарков в Лясковец, защото щял да бъде емоционален, пък той, милият „библиотекар”, бягал от такива „емоционални състояния”. Ти да видиш!

Знаково Цветлин Йовчев отговаря и на въпрос свързан с предстоящото освобождаване на Сретен Йосич:

„Не очаквам драматични неща да настъпят. Този човек е бил в затвора, счита се, че е замесен в сериозни криминални дейности, ако и него използваме като достоверен източник на информация, ще сбъркаме много. Ето го случая с Бисер Миланов. Ако се хвърлим и на Сретен Йосич като на Петното, ще си омажем цялата държава”.

Сретен Йосич не бил достоверен източник, защото лежал в затвора. Щели сме да си омажем държавата. Айде бе, Цветлин Йовчев!

Да не би да те е шубе, че като верен паж на Бойко Борисов и като „виден” кадър на ДАНС – „made in амфетамини”, ще вземеш и ти да цъфнеш някъде!

Щели сме да си „омажем държавата”?

Ами тя от такива като тебе омазана, че направо смазана!

Чистофайник ненагледен бил нашият вътрешен министър, ах, как го е гнус от „омазване”! След като Сретен Йосич не бил надежден източник, защо тогава тъпоглавите разследващи полицаи на Йовчев са с РЕДОВНА ПРАКТИКА ДА ПОЛЗВАТ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ЗАЩИТЕНИ „ДОСТОВЕРНИ” СВИДЕТЕЛИ?

Йовчев, Йовчев, мястото ти е при Стоян Денчев, да му плюнчиш страниците, като си разлиства книгите. И до Доган – ако в краен случай благоволи да те удостои с честта да му държиш пишкира, докато си бърше ръцете.

Afera.bg

«