« Върни се назад Публикувано на 06.04.2011 / 17:43

Често липсата на ерекция води до гняв и проблеми във властта!

 

 

 

Имало едно време внучe на активни борци, което татьо му го водел от посолство в посолство из света, защото изкарвал насъщния като шифровчик в рамките на Тодорживковата, репресивна Държавна сигурност! Паднал Тодор Живков и след мандати и избори, любимият му охранител станал министър-председател, а внучето на активните борци след като пообиколило Световна банка и Сорос, паркирало за малко в някаква дясна партия, в сянката на лидерката й се цанило за началник на дипломатите!

Човек и много добре да живее при социализма,човек и много добре да живее при така наречената демокрация – все пада в дупка!

Паднал Киркор в една дупка и викнал на Гарабед: Тегли ме, бе!

– Как да те тегля като е толкова дълбоко – почесал се Гарабед по главата в потрес и си заминал! Отишъл, взел хляб, сипал вода, метнал в дупката хляба, метнал водата, и оттогава всеки ден мятал ли мятал, и хляб, и вода на Киркор!

Идвали други до дупката и питали:

– Е,   Гарабед, как ще го вадиме от дупката Киркор ?

А Гарабед пак се чесал мъдро по главата и казвал: Метам хляб, метам – вода, всеки ден така! А той там долу си прави това, което се прави от жив човек, и горе! И ден след ден, метам, метам, а той си с.ре! С.ре и ще се издигне! Я колко народ така се издигна!

 

Така и станало!

Минали дни и Гарабед се издигнал – на какво се издигнал? Мислете!

6 април, 2011 година

Интервю на президента, разкрачения стоеж по проблема с посланиците и едноличното полагане на подпис от страна на шефа на НЕК върху документ, който министърът му уж забранил да се подписва… Скандалите отново напълниха коридорите на властта!

Три-четири теми на 6 април сутринта взривиха нови скандали от коридорите на властта. В дъното на скандалите в началото бе така нареченият министър на външните работи Николай Младенов, който захвърли ролята на мълчалив чиновник и надяна тогата на невъзпитан пубертет, който яростно, по сталински, ленински и маовски даде урок на току що събудилото се гражданство на тема: как трябва да се държи, как трябва българският гражданин да приема действията на властта на ГЕРБ и какви са тези, които си позволяват инакомислие!

Чистофайникът внуче на активни борци

Немският философ, Артур Шопенхауер ни е завещал част от нашето ежедневие под формата на мъдрост: „Цялата истина минава през три етапа. Първо, смятана е за абсурд. Второ, тя е насила спирана. Трето, тя е приемана за очевидност.“

В държавата гръмна скандал от решението на министъра на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков, който уволни шефа на НЕК, за това, че е подписал нещо, което министърът му бил забранил. С този подпис въпросният вече уволнен шеф на НЕК, обвързал страната ни на 1 юни да подпише за Белене…

Из интервюто на министъра на външните работи по bTV пред Виктор Николаев и Анна Цолова

– Това пробив ли е в националната ни сигурност? Руската страна ли контролира висшите ни чиновници на ключови места? Попитаха по време на телевизионно интервю водещите Виктор Николаев и Анна Цолова назначения за външен министър Николай Младенов.

Ето как коментира Младенов това уволнение:

“ …Това е боклук. Човек, който си позволява да подпише нещо, за което има изрична забрана от своя министър няма място да работи никъде в българската държава! Защото това е повече от пробив в националната сигурност. Това показва, че в нашата държава има група от хора, по някакъв начин обвързани, която се противопоставя на волята на българския народ”, каза в студиото на „Тази сутрин” външният министър Николай Младенов. –

Волята на българския народ е изразена в управлението и това, което прави правителството с мандата, който има от Народното събрание.

…Вие преди малко показахте, елементарно брутални сметища, които седят в цялата страна, така че…”

Кой го е назначил – Младенов не знае пък и не му трябва особено, вероятно защото назначението е дело на министър Трайков, но Младенов дърпа ли дърпа да обясни за боклука и хората в държавата:

“… боклук е цялото състояние, в което има хора в българската държава, които си позволяват да имат смелостта да заемат позиции, които са тези на правителството.

„Това е недопустимо. Дали корупция, или има някакъв заговор, предстои да се уточни, д-дд-ъ-ъ-ъ съответните служби, които ще се произнесат. Но за мен е абсолютно недопустимо и сигналът към българското общество трябва да бъде много ясен и много категоричен! Подобен тип поведение не може да се позволява в никоя държава, в никоя държава”, каза Младенов. Той отрече по варианта с уволнението на Красимир Първанов правителството да оправдава нещо, което е решило, но не смее само да оповести.

„Няма такова решение. Политиката на това правителство по преговорите по всички стратегически проекти за България е изключително внимателна, именно защото идвайки на власт заварихме тежко положение с поети ангажименти, които не могат да бъдат изпълнени”, отбеляза Младенов. И затова, по думите му, това правителство е изключително внимателно в поемането на ангажименти. Строителството на централата е въпрос на преговори и ясни параметри, които трябва да бъдат определени.

Клевета или да – кой носи отговорността за поредния резил на правителството?

“Не мога да приема, че това ще остане ненаказано”, каза Младенов относно подписания договор от страна на шефа на НЕК за проекта “Белене”, и попита: “Кой носи отговорността? Този, който носи отговорността задава политиката. При нивото на прозрачност, при което работи това правителство, можем да сме сигурни, че всичко ще бъде изяснено”.

“Добре, че има Гоце на този свят…”

„Добре, че има Гоце на този свят, че бръкна в устата на лъва, за да извади слънцето, което свети за нас, за Европа, за Америка, за целия свят…” Това написа същият горецитиран външен министър в страницата си във Фейсбук по повод интервюто на президента, дадено предишния ден пред bTV.

Отново пред bTV Младенов поясни: “Този псевдоним, имах предвид “Гоце” и добил достатъчно гражданственост в българското обещество.

„Имах предвид именно президента, защото за мен е изключително обидно към интелигентността на този народ това, което чух в това интервю”, каза Младенов и подкрепи твърдението си с думите на президента, че в момента се извършвало голямо престъпление с националната сигурност, за която Георги Първанов не знаел, като армията ни се подменя.

Младенов обясни, че лично той, в качеството си на министър на отбраната, е изнесъл факти пред държавния глава за това, как “по време на неговото върховно главнокомандване, бюджетът на Министерство на отбраната е бил изнасилен, бюджетът на българската армия е бил изнасилен, източени са пари, изнесени са и всичко това се случва по време на…”

Думите на Младенов били потвърдени навремето пред президента и от един бивш зам.-министър на финансите Кирил Ананиев, който признал, че е имало натиск.

“Тогава къде беше възмущението, нямаше такова възмущение!” – попита на по-висок тон Младенов.

“… На мен ми омръзна на гледам един постоянен, така водевил от говорене, от опитите да се замъгли истината и фактите – само и само, за да може някой да изглежда политически по-популярен! …

Аз не мога да приема, един човек, който е на изборна длъжност в България, да е избран с мандат, да застава по националната телевизия и да казва: “Вижте! Местните избори ще бъдат един вид референдум за управлението на ГЕРБ! … Той не е политически анализатор, … когато си държавен глава, когато си политик, когато си избран с мандат – не можеш цинично, обидно с интелигентността на всеки български да излезеш по телевизията и да кажеш: “Няма значение вие за кого ще гласувате като кмет! Това, което вие ще правите, е да участвате в едно политическо управление, за да кажете дали харесвате, или не харесвате, правителството на ГЕРБ…

… Не може да си позволи човек, който за първи път в българската история е написал писмо до Милошевич, който беше осъден за престъпления срещу човечеството…ако не се лъжа “Уважаеми, другарю Милошевич!” …Ние Ви подкрепяме! И нарича това рутинна кореспонденция! Да твърди, че благодарение на него, България е в НАТО и в Европейския съюз!…”

Прощавайте, много съм емоционален по този въпрос, това не е характерно нито за мен, нито за позицията на която съм…”

==================

Защо е гневен този син и внук на активни борци против фашизма и капитализма. Баща му Евтим Младенов е бил дипломат от кариерата,пише тук-таме!

Бил, ама не съвсем, тъй като е работил като шифровчик по посолствата, а това не означава дипломат и по-скоро е шпионаж в рамките на закона…! Нещо, което правят всички държави в посолствата си, както се уверихме от Уикилийкс напъследък…

…Не може да си позволим човек, който единствен в българската история е написал писмо до Милошевич /който беше осъден за престъпления срещу човечеството/: „Уважаеми другарю, ние Ви подкрепяме…”. И да твърди, че това е рутинна кореспонденция”, каза още Младенов.

Николай Младенов изрече лъжа!

Бившият югославски президент Слободан Милошевич беше намерен мъртъв в килията си в ареста на Хагския трибунал, където бе съден по обвинения във военни престъпления.

В коментар за смъртта на бившия югославски президент, френският външен министър Филип Дуст-Блази тогава побърза да заяви, че хилядите жертви на кървавите балкански войни, водени от Милошевич, не могат да бъдат забравени. Той добави, че бившият югопрезидент е починал от естествена смърт.

От своя страна, Борислав Милошевич, братът на Слободан Милошевич, каза, че семейството няма доверие на Международния трибунал за извършване на аутопсия на тялото.

Зная, че неговото семейство е против аутопсия там, защото те им нямат доверие, точно както той нямаше доверие на лекарите и на трибунала, заяви Борислав Милошевич пред Асошиейтед прес в Москва.

Същевременно един от служебно назначените адвокати на Милошевич – Стивън Кей, заяви, че неговият клиент не е имал намерение да се самоубива.

“Преди няколко седмици той ми каза, че няма намерение да се самоубива, той работеше упорито по защитата си и бе решен да се бори за своя процес”, каза адвокатът пред телевизия ББС.

Срещу бившия югопрезидент бяха повдигнати 66 обвинения в геноцид, престъпления срещу човечеството и военни престъпления, но той така и не беше ОСЪДЕН както твърди външният министър Николай Младенов!

Смъртта на Милошевич настъпи преди той да бъде осъден, преди да му бъде прочетена присъдаы така че Младенов каза пред 2 млн зрители една лъжа!

От есента на 2004, позовавайки се на юридическото си образование и не признаващ легитимността на международния съдебен орган на ООН, Милошевич пое сам защитата си в Хага. Доживотна присъда очакваше диктатора в случай, че бе признат за виновен, но преди да има присъда – той “внезапно” почина!

Толкова за лъжата на Младенов, че Милошевич е бил осъден!

Що се отнася до цитата му на обръщение на президента към Милошевич, то Младенов би следвало да знае, че е въпрос на протокол да се пишат подобни обръщения!

Интересно е друго:

защо Младенов мълча като пън след Доклада на Дик Марти от Съвета на Европа за трафика на човешки органи от Косово, в който трафик има твърдения и свидетелства, че сред жертвите е имало и българи?

Това не са ли убийства, това не е ли геноцид, още повече, че написаното от Марти съвпадна с твърденията в издадената преди няколко години книга на бившия Главен прокурор на Хагския трибунал, Карла дел Понте? Или някои Соросови демократи си делят убийствата на техни и липса на наши – та самата дел Понте изрази готовност да свидетелства за зверствата, извършвани в Косово в подкрепа на Дик Марти!

Необяснимото обяснимо…

„Добре, че има Гоце на този свят, че бръкна в устата на лъва, за да извади слънцето, което свети за нас, за Европа, за Америка, за целия свят…” Това написа външният министър в страницата си във Фейсбук по повод интервюто на президента пред bTV.

Критиките за Пакта за Еврото вбесиха някого над Младенов, и най-вероятно този Някой му постави задача да нападне президента! Така “приносът” се изрази в това – да влезе в ролята на обвинител, което вече ако не беше гротескно, щеше да е пародия!

Един назначен за външен министър, да се държи като пубертет, някой представя ли си Гидо Верстервеле да държи подобен тон на Ангела Меркел, изкарвайки усилията си да заслужи бонбонче в режим на фалцет!?

Никъде по света подобен тон и поведение не е възможно!

Едно доста лишено от кой знае какъв смисъл изречение, написано гордо от Младенов във Фейсбука му, който мъжки напада само виртуално президента, с една абсолютна глупост, демонстрирайки елементарно възпитание.

След като някакъв си от антуража на Сорос…, назначен за министър си позволява подобен тон и то публично, тогава какво трябва да си мислят за това правителство представителите на чужди държави!

Това ли е добрият тон на ГЕРБ за контакт с президентската институция: как оттук нататък Младенов ще си позволи да влезе в президентството служебно и да застане очи в очи с държавния глава за разговор по даден проблем?

Далеч съм от мисълта, че е за хвалба изявлението на президента Първанов, че е спомогнал да се разположат военни бази на чужди войски на територията на Република България – защо преди това не бе свикан референдум, та да чуе Първанов колцина са българите, които не приемат тази идея и я считат за предателство?

България не е първата държава, която приема да се разположат военни бази на чужди войски на нейна територия, но съотнесено към националната сигурност и суверенитет, това си е срамно и позорно и не съм чула досега нито един от чуждите държавници да се хвали с това. Ако изобщо това разполагане е “принос” на Първанов….

”Посланиците, сътрудничили на ДС,

ще бъдат прибрани в България, след което ще бъдат сменени мандатите им с други хора. Защото нерешаването на този проблем през 1990 година позволява пред 2011 година да има хора като поп Кръстю, които да се разхождат в администрацията и да си позволяват да правят неща, против волята на избраните с мандат от българския народ, каза още външният министър.”

А Уорлик ще изпрати ли Младенов, тъй като той откровено пише доноси за България под формата на Доклади до шефката си Х. Клинтън?

Доносът на Дж. Пардю за организираната престъпност, публикуван в "Гардиан"

А ще изобличи ли Джеймс Пардю, онази посланичка на Щатите, Нанси Макълдауни, една добра американска домакиня, която между боядисването на пейки по градинките също е писала и донасяла като човек на спецслужбите?

Или Младенов мрази и уволнява българските разузнавачи, но благоговее пред чуждите, работещи като посланици в родината ни?

Според сега действащата Конституция, което министър Младенов трябва да е поне прочел:

Глава четвърта. ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКАТА

Чл. 92. (1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.

=========================

Чл. 98. Президентът на републиката:

==================

6. назначава и освобождава от длъжност ръководителите на дипломатическите представителства и постоянните представители на Република България при международни организации по предложение на Министерския съвет и приема акредитивните и отзователните писма на чуждестранните дипломатически представители в страната;

Посланиците, сътрудничили на ДС, ще бъдат прибрани в България. А защо част от тях и то не малка бяха назначени от ГЕРБ?

Кой чужда държава се възмути от факта, че посланиците ни изпълняват и задачи на спецслужбите?

Защо в страна като Китай в посолството доскоро имаше само един дипломат?

Кога ще свърши играта на шикалки на внучето на активните борци, пребоядисано от Сорос и Световната банка в демократ?

Липсата на ерекция е много разрушителен проблем:

Гневът е пречка за интимност, и не е учудващо, може да бъде в основата на ерекционите проблеми, коментираха за сайта "Хроники" специалисти.

Потърсихме експертите с молба да обяснят как и по каква причина, публични личности във политиката и властта, внезапноизпадат в силен гняв.

Липсата на ерекция е много разрушителен проблем: намалява доверието, влияе на връзката, щастието и сексуалното удоволствие. Това е по-лошо, отколкото други сексуални проблеми, тъй като повечето мъже смятат, че трябва да имат ерекция за да правят секс – и в много отношения това е вярно.

… Причина за проблеми с ерекцията е липсата на сексуална заинтересованост…

При такава ситуация не е изненадваща слаба ерекция или липсата въобще на такава.

Ако един мъж чувства смущения в ерекцията или липса на сексуално желание, е необходимо да се отнесе към проблема с цялата му сериозност и да се обърне към професионален уролог, който да определи причината за състоянието.

Малко цифри за размисъл

Едно бързо преброяване спретна на 6 април един ГЕРБ-ов министър като обяви 2 050 488 души в България от избирателите за боклук! Това откритие направи назначения за външен министър Николай Младенов!

Срещу този двумилионен боклук стои изборния резултат на целокупния ГЕРБ – 1 677 870!

За петте евродепутата, сред които и въпросния Младенов ГЕРБ инкасира 420 001 гласа, т. е. – тези гласове, делени на пет!

Може ли лицето Младенов да смята колко са гласували за него? Има-няма и един ж. К. “Люлин”! Т. е. колко пъти по-малко са пуснали бюлетина за него срещу 2-та милиона за втория мандат на сегашния държавен глава?

Цялото СДС с ДПС под наименованието Обединени демократични сили успява да спечели парламентарните избори 2001 година с 830 338 гласа, по-малко от половината на гласувалите 2 милиона за втори мандат на президента Първанов.

Боклукът винаги пречи и трябва да се чисти – но да получаваш заплата от всички данъкоплатци и да наричаш 2 милиона от тях боклук – това си плаче за сексолог!

Друг едва ли ще може да помогне на лицето, назначено за външен министър!

„Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!“ из “Смешен плач”, Христо Ботев.

Люба Манолова

http://lubamanolova.info

«