« Върни се назад Публикувано на 16.06.2021 / 7:55

ЧЕСТИТО НА КУПУВАЧИ И ПОРЪЧИТЕЛИ НА ГЛАСОВЕ! МВР АБДИКИРА!

Служебният министър на МВР в правителството, назначено от Румен Радев, Бойко Рашков:

За това уродливо деяние купуване на гласове МВР няма вина. Ако има случаи, те са инцидентни. Една част от кадровите промени се дължат на това.“

Честито на купувачите на гласове и на поръчителите им! Комбинацията Пламен Узунов & Бойко Рашков ви бетонира.

Да кажеш, че „за това уродливо деяние“ МВР няма вина е или изумяваща глупост, или арогантна наглост!

Кой има вина за ЧАДЪРА НАД СХЕМИ за фалшификациите на изборите и купуване на гласове? Филанкишията ли?

Кой УМИШЛЕНО не направи това, което бе задължително да се направи бързо и веднага – смяна на ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА ОД НА МВР, КАКТО И НА ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА РУП? ПЛАМЕН УЗУНОВ & БОЙКО РАШКОВ ЛИ?

Как е възможно да изречеш, че МВР няма никаква вина за уродливото явление купуване на гласове, след като МВР не си е мръднало пръста УМИШЛЕНО за разкриване ДО ДЪНО на тези СХЕМИ ГОДИНИ НАРЕД?!

И след като си направил някакви мижави НЕ промени, а ПОДМЕНИ на шефове на ОД на МВР с ОЧЕВАДНИ кадри, които досега са си бъркали в носа, това не обслужва ли точно Хунтата, срещу която УЖ на рецитации се „бориш“?!

Простата истина е, че служебното правителство на Румен Радев АБДИКИРА по отношение на МВР. Дали това се случи заради тясното обвързване с „библиотекарския кръг“, дали защото всички договорки зад пердето минават за „манипулации“, когато ги осветиш, дали заради мръсната СИМБИОЗА в родната кочина, наречена политика, отговорете си сами. Във всеки случай не е от глупост.

Afera.bg

«