« Върни се назад Публикувано на 24.04.2014 / 12:24

ЧЕСТИТО НА „ЕБАТИТАТА” ОТ МВР! НОВ АВТОМОБИЛ ПЛАМНА ВЪВ ВАРНА! ЧЕНГЕТАТА ПАК ХАБЕР НЯМАТ!

 

Лек автомобил е горял във Варна и през изминалата нощ. Около 0:40 часа е пламнал лек автомобил „Фолксваген Бора”, паркиран на ул. „Света Екатерина” в кв. Виница. Пламъците са унищожили купето, стъклата, гумите, седалките и тапицерията на возилото. Причините за пожара се установяват, посочват от полицията, от където пак не отговориха на въпроса дали има данни за умишлен палеж, съобщава сайта www.varna.topnovini.bg

 Две коли, „Мерцедес” и „Порше”, обгоряха в нощта срещу сряда на ул. „Македония” във Варна. Точно на Разпети петък в район „Младост“ бяха поразени „Сузуки” и „БМВ”, а дни преди това на различни места в града горяха няколко коли.

Въпреки зачестилите случаи на поразени от пожари автомобили, от областната дирекция на МВР все още не могат да отговорят дали става въпрос за умишлени палежи. И дали главите им не са омотани от покриване на нарко-разпределението на територии във Варна, от които по стара традиция варненските ченгета лапат пачки.

Директорът на ОД нва МВР- Варна Чавдар Нанков – „Барби”/ „Чавката” се опита да даде някакъв отговор, който показа, че това лице изобщо не знае къде се намира.

Както АФЕРА написа – очакваме цяла Варна да пламне и най-вече някой смелчак да се престраши да подпали сградата на Дирекцията на МВР във Варна, че белким „бастунът” Цветлин Йовчев се сети да си прибере малоумните ръководни вересии в областната дирекция.

Afera.bg

«