« Върни се назад Публикувано на 20.03.2022 / 18:45

ЧЕСТИТО НА БАЛЪЦИТЕ! МАЯ МАНОЛОВА ДО СТЕФАН ЯНЕВ В НОВИЯ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАН ПРОЕКТ – ЧЕТВЪРТАТА ЧУРУК ДЪСКА НА РАДЕВ

Мая Манолова: До дни обявяваме нов социален проект, със Стефан Янев работим в една посока

Мая Манолова заяви в „Денят започва с Георги Любенов“, че до дни ще бъде обявен нов социален проект. А на въпрос дали бившият военен министър – Стефан Янев ще бъде водач на новата платформа – отговори, че с него работят добре в една посока.

„Със Стефан Янев и с неговия екип сме в добра комуникация. Ние го подкрепихме и сега, когато беше отстранен от поста военен министър. Подкрепяли сме го и като служебен премиер, но социалната алтернатива, ще има други лица. Естествено ние ще си сътрудничим, ще работим заедно, защото гледаме в една посока.“ – каза Манолова

Честито на балъците, които за пореден път радевите проксита ще направят опит да излъжат.

УЖ проекта на Стефан Янев, който е иначе поредната чурук дъска „нов“ проект на Радев, с дежурната по обиколната, навсякъде, където може да се набута на власт Мая Манолова и присъдружните и „вън, вътре, ние идваме, отиваме си“ – няма такъв потрес!

До този момент Радевия херо мустафов се насира три пъти – два пъти със служебните си правителства точно на Янев, третия път – с легитимираните лично от него и набутани да управляват измамници Кирчовци и Кокорчовци. Сега следва четвърти път – пак с … Мая Манолова, която реве в един глас с Янев „България е НАТО“.

Янев, ходи се гръмни!

За ташак станахте.

Afera.bg

 

«