« Върни се назад Публикувано на 24.12.2014 / 20:24

ЧЕСТИТА КОЛЕДА ЛИ? У НАС „КОЛЕДАТА” Е „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ” С МЕДИЕН БЕНГАЛСКИ „ОГЪН” НА ВРЪХ БЪДНИ ВЕЧЕР, СПРЕТНАТО ОТ ПИСАНЧЕВ & ЙОВЧЕВ ЗА СЕРТОВ.

Писанчев и ЙовчевСлед като феноменалният, изумителен, невъобразим главен секретар на МВР – гелосаното лице Светлозар Лазаров направи и невъзможното да опорочи Коледните празници с фантастичното си плещовене по аферата „Сертов”, „българската Коледа” буквално се трансформира в „Коледата” – „активно мероприятие”.

Точно в 17,22 часа, вестник „24 часа”, който няма да уточняваме на кого е, предвид огромните реклами „Lafka”, абсолютно контролирано милиционерски, пусна навръх Бъдни вечер потресаваща дописка, с която трябваше да се внуши поредната старшинска „постановка” на „интригантите”, „спецове”  – за Петко Сертов.
Ето и дословно облъчването на връх Бъдни вечер:
Бивш и настоящ шеф на Държавната агенция за национална сигурност инкогнито, без охрана, бяха забелязани от бдителни граждани е МОЛ Сердика преди минути.
Цветлин Йовчев, който е и бивш вътрешен министър и вицепремиер, сам обиколи магазините в търсене на коледни подаръци. Той бе вторият шеф на ДАНС след отстраняването на Петко Сертов. Йовчев, който бе една от малкото стабилни фигури в правителството на Орешарски, бе във видимо добра форма.
Не така обаче изглеждаше настоящият директор на родното ЦРУ, който имаше блед, дори измъчен вид. Вероятно причината не е в атаките, които службата му отнесе за липса на активност при издирването на бившия му шеф Петко Сертов. Наблюдателните ни читатели подозират, че г-н Писанчев вероятно е бил уморен от дългото обикаляне в МОЛ Сердика, тъй като той бе съпровождан от съпруга и дете.
А къде е Сертов, оглеждаха се хората след Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев? Той е Единственият шеф на ДАНС, който не бе засечен на въпросното място. Както 24 часа преди часове единствен цитира отлично информиран източник от службите, информацията за неговото присъствие в хотел в центъра на гръцката столица непосредствено до гара „Лариса“, която е основен жп пункт в Атина, е била „контролирано“ изтекла, за да се смята, че той е бил САМ в Гърция, без придружители. Очаква се първият шеф на ДАНС или да се обади на близките си, или дори да се прибере за празниците. Той изчезна на 5 декември.
Цветлин Йовчев и Писанчев – и двамата от „Кръга Драшков”, разбирай Доган /Пеевски/ Борисов. Писанчев бил бледен, ай, ама не покрай Сертов, ами защото пазарувал с жена си.
А къде е Сертов, оглеждаха се хората след Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев”, нагло са диктували чорбаджиите на дописниците. И хоп! – „активното” тъпо мероприятие, в типично „кадърен” стил Йовчев – Писанчев – ах, моля ви се, информацията на МВР за Сертов „локализиран” в Гърция била „контролирано” изтекла, за да се смята, че той бил САМ в Гърция, без придружители.
Бихме казали на спец. пласьорите – кретени. Ама няма да го направим, защото си падаме не по буквалната очевадност на кретенизма, а по знаците.
Та, вместо, кретени, ще употребим – „квадратни”. Защото само „кадърници” на квадрат могат на връх Бъдни вечер да диктуват на слугинските си дописници подобни „послания”.
Какви „спецове” са Йовчев и Писанчев ги знае цял свят, включително и в Израел. За янките да не говорим – кой уважава „долуподписалите се”?!
Апропо, Йовчев не се ли бе набутал в „Южен поток”, а? А бледният Писанчев чакат ли го на мушка братушките?
Двамата „юноши бледни” да не би да вадят Лазаров от батака, че „контролирано” пласира „Сертов в хотела в Гърция САМ”, ама не бил „САМ”, аджеба?!
Е, как ще е сам, гелосаното нали плямпаше за „принудително придвижване”?!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА ЛИ?
У НАС „КОЛЕДАТА” Е „АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ” С ЕВТИН МЕДИЕН БЕНГАЛСКИ „ОГЪН”.
ТАКЪВ ПОЗОР НА СПЕЦСЛУЖБИ И МВР, ПОСРАНИ ОТ ШУБЕ, ИСТЕРЯСАЛИ, ЛЪЖЦИ И ТАРИКАТИ НА ДРЕБНО, БЪЛГАРИЯ НОСИ НА ГЪРБА СИ ГОДИНИ.
Сега е 20,15 минути.
Тия са способни в 00,00 часа на Бъдни вечер и „труп” да докарат. И да ни обяснят как, ах, видите ли, някой го затрил, или се самоубил, СЛЕД КАТО МВР ОТКРИЛИ СЕРТОВ. Ако „Съдебна медицина” реши да направи РЕАЛНА ЧАСОВА  експертиза на смъртта, ще имаме още един експерт загинал при катастрофа.
Айде, честита Коледа.
Бог види.

Afera.bg

 

«