« Върни се назад Публикувано на 21.06.2017 / 22:14

ЧЕРНИЯ РОДИ КАЦА ДНЕС В СОФИЯ

ЧЕРНИЯ РОДИЧЕРНИЯ РОДИ ЕКСТРАДИРАН ОТ ДОМИНИКАНА. ИЗМИСЛЕНОТО ДЕЛО ЗА „ВАРНЕНСКИТЕ КИЛЪРИ“ ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА БЕЗ ВНЕСЕН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ! – това написа единствена АФЕРА преди десетина дни, когато информирахме, че Радослав Калчев – Черния Роди предстои да бъде екстрадиран от Доминикана през европейска държава.

Утре, 22 юни,  Черния Роди каца на летище София от Испания.

Междувременно, въпреки че според един от съдиите по делото, което водят ексбопаджиите Емил Михайлов и Добромир Досев срещу сайта АФЕРА и Веселина Томова, съдия Петър Митев, на когото Томова поиска отвод, който бе обявил, че не бил „следял творческото развитие на Томова през годините“, председателят на съдийския състав Трайчо Атанасов очевидно не пропуска пък „творческото развитие“ на АФЕРА и Томова, защото веднага след публикацията отсрочи делото, /иначе насрочено за 15 юни/ без дата, защото прочел, че Черния Роди щели да го екстрадират.

И тъй като уж никой не следи „творческото развитие“ на Томова и АФЕРА, пък се претрепват да се информират от АФЕРА, длъжни сме да съобщим новината за стъпването на Черния Роди на българска територия. Да подпомогнем с информация, така да се каже, тежката съдийска работа, за да не им докара дископатия.

Afera.bg

«