Публикувано на 05.04.2021 / 8:46

ЧЕРЕП, САМ СИ СИ ВИНОВЕН! КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ НЕЩО, СБЕРИ НАЙ-ДОБРИТЕ, А НЕ ЛЬОЛЬОВЦИ, КОИТО САМО ДА ТИ ЛАПАТ КИНТИТЕ!

Васил Божков вика, че му откраднали гласовете. Може и тъй да е, ама да стоиш на ръба и да трепериш, сам си си виновен.

Понеже Черепа очевидно е заобиколен от абсолютно нефелни „пиари“ и това беше повече от очевидно, кардиналната му грешка да не му стигнат 0,68% за да влезе в парламента бе, че отказа да пусне поредно доказателство за Боко и Хунтата.

Каканиженето му, че нямало да хвърля „доказателства“ на вятъра го отвя, защото самата му кампания и партия се гради на разпознаваемост единствено на неговото лице.

Жалко. И то при такава безлична до трагичност всеобща предизборна кампания.

Може и да си голям математик, обаче като не разбираш от нещо, сбери най-добрите, за да ти дадат акъл как се действа, а не льольовци, които само ти лапат кинтите!

Има голям потенциал в това, което прави Божков, но с дъра-бъра, два чадъра тая работа не става. Слави е друга бира – той обира ония, които му слушат чака-раката, а тоя електорат е априори твърд, като канара, не можеш да го вдигнеш от масата и затова е многолюден.

Таргета на Черепа беше друг. И той го изтърва сам, поради нефелна кампания.

Веселина Томова

Коментари 29 за
“ЧЕРЕП, САМ СИ СИ ВИНОВЕН! КАТО НЕ РАЗБИРАШ ОТ НЕЩО, СБЕРИ НАЙ-ДОБРИТЕ, А НЕ ЛЬОЛЬОВЦИ, КОИТО САМО ДА ТИ ЛАПАТ КИНТИТЕ!”

 1. Проблемът на Божков е, че копае в грешна посока. Отмъщението се сервира студено и изобщо не е въпрос на пари и избори. Ако един ден се видим ще му обясня ноухаото.

 2. Да сложиш Светлю ментата, за лице във Варна, този всеизвестен измамник и лъжец със слоган „Край на лъжите“ е меко казано подигравка !

 3. Разликата между Черепа и Шопара е в равнищата на интелекта. В Черепа се съдържа мозък. А ако събере и други мозъци – може да се получи нещо интересно. А Шопара е лакомия за чуждестранен боклук и българска помия

 4. Тоя па с неговите „доказателства“ все на интересен се прави. Давай ги или изобщо такива липсват?

 5. Не го мислете Васил , в четири от партиите има около 80 негови депутати …с най -голяма група е …не плачете на чужд гроб …освен това след 3 месеца ще има нови избори …

 6. Край,реших,ще си сложа портрет на БОЖКОВ над леглото. Каквото и да означава това.

  1. Ако си сложа портрет на Мая, тя ще ми напомня за К р и с к о, а той за кого ще ми напомня, няма да кажа,щот не съм клюкарка.

 7. Черепът е богат човек и ще си оправи сметките с Тиквата и Каскета.
  Не го мислете , ЩЕ СЕ ОПРАВИ.

 8. Интересно ми е, с какво престъпник като Божков е по-различен от престъпника Борисов? Това, че някакви мутреещи се индивиди, почитатели на Азис и Славчо му правеха младото черепче, а дърти и мухлясали изроди от крайните панелни коптори му гласуваха срещу мизерни 50 кинта на глава. Същото важи и за Марешки, който издигна и мангали за депутати, демек да намекне на коалиционния си партньор, че му се подиграва в града му по местожителство.

 9. По – полека бе Ватковски! По полека,вървиш по лизгавото!
  Томова е изключително сърцата жена, твърде необикновенна и за да я харесваш трябва да имаш в куфалницата си не само гербераски мантри а и нещо, което видимо нямаш. Да не уважаваш тези които не харесваш е признак на липса на каквато и да било култура! Започнах да ти пиша неща, които няма да разбереш! Пусни си телевизия, гледай си плейметки и фолкаджийки и не се замисляй за Томова. Тя не е дразнител за шебешкият ти мозък.

 10. Какво значение има,влязъл ли е Божков в парламента,не е ли влязъл. ТЕЗИ,ДЕТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ПЕТСТОТИН ГОДИШНОТО ЕВРЕЙСКОТУРСКОЦИГАНСКО РОБСТВО, ДО ДЕН ДНЕШЕН, ДА НЕ БИ ДА СА ИМАЛИ НЯКАКВО ОФИЦИАЛНО И ЛЕГИТИМНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ДЪРЖАВНО НИВО. НЕ ГО СТРЯСКАЙТЕ ЧОВЕКА,ПОГЛЕДНЕТЕ ГО В ОЧИТЕ, ПОНЕ ИМА ПОГЛЕД НА ИСТИНСКИ МЪЖ. АКО МЕ ПИТАТ КАКВА КАРТИНА ИСКАМ ДА СИ СЛОЖА НАД ЛЕГЛОТО,НА БОЖКОВ ИЛИ НА СТО КИЛА,ЩЕ ПРЕДПОЧЕТА НА БОЖКОВ,РАЗБИРА СЕ. СТО КИЛА ЩЕ ГО МЯТАМ ЦЯЛА НОЩ И НЯМА ДА МОГА ДА ЗАСПЪ. ВИЖ,ПРИ БОЖКОВ,НЕЩАТА СА ДРУГИ,ТАМ МОЗЪКА РАБОТИ НА РАЗЛИЧНИ ОБОРОТИ. А ЩО ОСТАНАХ БЕЗ КАРТИНА НАД ЛЕГЛОТО,ТО Е ДРУГА ТЕМА, НЕ ТОЛКОВА ЛИЧНА,КОЛКОТО ТЕМА, ПОКАЗВАЩА ГОЛАТА ИСТИНА ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

 11. Само не разбрах,като минат ревизиите на екс кабинета/да не забравяме и НОЩ/-кой е тоя прокурор дето ще ги обобщи и облече в обвинителен акт и вкара в съда,който и в най оптимистичния вариант ще се произнесе след…десетина годинки.
  Химери де………….

 12. Божков няма „кьорав“ компромат. Плащал си е години наред „такса“ спокойствие, като през 90-те години. Не е очаквал, че Боко ще го такова с 200. Само,че хората се променят. Компроматите дойдоха от друго място.

 13. Служебен кабинет, който задължително следва да направи:
  1. ЦЯЛОСТЕН АНАЛИЗ НА ПРЕХОДА И ДЪЛГОСРОЧНИ ПРИСЪДИ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ОГРАБИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРЕЗ ПЕРИОДА 1990 – 2020 ГОДИНА. КОНФИСКАЦИЯ НА ПРИДОБИТОТО ОТ ТЯХ ИМУЩЕСТВО, НЕЗАВИСИМО ОТ МЕЖДУВРЕМЕННА ЕВЕНТУАЛНА ПРОДАЖБА ИЛИ ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ДРУГО ЛИЦЕ.
  2. БРОЙ НА ДЕПУТАТИТЕ – 120 ДУШИ.
  3. ПРЕМАХВАНЕ НА ДЕПУТАТСКИЯ ИМУНИТЕТ И ВЪВЕЖДАНЕ НА МАНДАТНОСТ ЗА ДЕПУТАТСКИ МАНДАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА.
  4. ПРОВЕЖДАНЕ НА ЛУСТРАЦИЯ НА ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ, ЗЕМАЛИ ТЕЗИ ПОСТОВЕ ОТ 1990 ГОДИНА ДОСЕГА.
  5. РЯЗКО НАМАЛЯВАНЕ НА БРОЯ НА ВИСШИТЕ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ, КОЕТО ДОВЕДЕ ДО КОРУПЦИЯ И ДЕВАЛВАЦИЯ НА ОБРАЗОВАНИЕТО.
  6. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В ЦЯЛОСТ НА ДЪРЖАВНАТА ЗДРАВНА СИСТЕМА И ЗАБРАНА НА ЧАСТНАТА БОЛНИЧНА И ЛЕКАРСКА ПРАКТИКА, КОИТО ПРЕВЪРНАХА ГРАЖДАНИНА ОТ ПАЦИЕНТ В КЛИЕНТ ДА ПОЛЗВАТ БЮДЖЕТА НА НЗОК. РЕВИЗИЯ НА ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДИРЕКТОРИ НА ДЪРЖАВНИ И ЧАСТНИ БОЛНИЦИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ.
  7. РЯЗКО СНИЖАВАНЕ БРОЯ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ЧРЕЗ ЗАКРИВАНЕ И ОПТИМИЗИРАНЕ СЪСТАВА НА НЕНУЖНИ ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ, ДИРЕКЦИИ И КОМИСИИ.
  8. ПРЕМАХВАНЕ НА ПОНЯТИЕТО „БОРД НА ДИРЕКТОРИ” И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ЧЛЕНОВЕ.
  И това е само началото за връщане на държавата на нейния собственик – БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

  1. Страхотно но дали ще го доживеем.Но като набараш държавния мерцедес и ставаш друг човек.А другия човек и той иска от медеца.

 14. Най-големият печеливш е БСП защото не губи съюзник, а Боко Тиквата загуби и тримата си съюзници – ВМРП, НФСБ и „Воля“. Не напразно кампанията им беше „кротка“. Сега ще гледа сеира на „новопристигналите“ в парламента и спокойно ще изчака експертен кабинет. който ще разследва мафията.
  Най-голямата заслуга на сайта „Афера“ е, че не допусна лоясалата варненска мафия НФСБ (Валери Симеонов от Долни Чифлик) и „Воля“ (Весо Марешки от Аврен) да трови политическия живот. Така варненци се пребориха със своята мафия.

 15. Подготовка за поправителен.
  Има шанс.
  Не посмя да цака.
  Крещи тихо.

 16. Права сте, както винаги. Само плашеше, тарикат е , не мрънка. Но така и не премина към сериозните действия, които заявяваше, а ние очаквахме. Е, не ги дочакахме, а той ще гледа парламента през крив макарон. Парламент = говорене, свободно говорене до което не му стигна малко…

 17. Черепа наистина сам си е виновен.Ако беше изкарал видео записи сега нямаше да се тревожи.Чекмеджето как спечели навремето като пусна запис на доган как раздава порциите и хората излязоха масово да гласуват

 18. Уви, така е. Можеше да направи фурор, но се въздържа. По какви причини – той си знае. За кога ги пази тези компромати, ако изобщо ги има? На смачкания препикан фасон на Боко съвсем малко му трябавше да потъне вдън земя, ама…

 19. Василе, айде да те видим колко си смел. Нали заяви „идвам си“. Хайде, прибирай се! Ако си имал нещо да покажеш, да бе го сторил. Иначе ще останеш в очите на слепите като обикновен бандит, а не като прякора на съименника ти, борил се преди 150 години за „чиста и свята република“!

 20. Абсолютно вярно. Парламентът беше на един компромат разстояние от Черепа.

 21. Самата идея да избере за мандатоносител ония дето се снима по прашки му изяде главата в зародиш.
  Виждайки абревиатурата БНО всеки си представя селска пръчка по прашки.
  Дано си е взел поука, Божков има някои много добри идеи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *