« Върни се назад Публикувано на 17.07.2022 / 21:04

ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА. КАНАДСКОТО ВЪЛЧЕ. ЧЕРВЕНА СЛУЗ.

Сега Червената шапчица ще бъде официално принудена да предложи брак на канадското вълче, като дори ще му даде право винаги той да бъде отгоре в леглото. Не ме питайте защо Червената шапчица иска да прави секс с Вълчето. Не знам, а и не ща да знам! Предполагам, обаче, че става дума за много пари, но то по тоя свят извратеняци има всякакви. Особено в гората.

Лошото е, че Червената шапчица от години има въшки в интимната област, поради което пък ловец от руски произход я е поръчал на всички комисионери в гората. Да не говорим, че ще се наложи да покани в храсталака си и едно демократично джудже, което обаче е много рисково действие за самото джудже, тъй като веднъж влязло там, то трябва да знае, че никога повече няма да излезе. Никога повече големите му очи няма да изпъкнат под магията на слънчевата светлина. Завинаги ще остане в мрак. И червена слуз.

Или с други думи, той и демократичните му приятели forever ще бъдат засмукани от голямата пещера, скрита зад големия храст на Червената шапчица. Което пък, ако се замислите, е напълно логично. Най-малкото, щото от CV-то на джуджето знаем, че то реално е червено, а от CV-то на собственичката на пещерата, че шапката ѝ е реално синя.

Като прибавим към тази горска оргия и лицето Тошко от съседната приказка, мисля, че след заглавието си следващата коалиция трябва да има обозначението (18+). Щото, бахти драматургията, след цялата тая национална оргия, после 30 години обикновените катерици ще си вадят шишарки от гъза.

Но! Няма лошо. Глупост ли е, аз съм ”за”. Като няма други на плаза, и Червената шапчица става! За сеир.

Отиваме на избори, скъпи животни.

Васил Петев

«