« Върни се назад Публикувано на 08.07.2022 / 15:35

ЧЕНГЕТА КОРУМПЕТА ОТ ВАРНА И СОФИЯ ЧИСТЯТ НА ПОРАЗИЯ ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ ОТ ЗАПИСИТЕ НА КАМЕРИТЕ! РАШКОВ МАЧКА ПОЛИЦАИТЕ, ЗАДЪРЖАЛИ ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ, ПИШАТ ОБЯСНЕНИЯ, СЯКАШ ТЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Шефове от СДВР привиквани на килимчето пред Рашков, редови полицаи пишат обяснения защо са задържали Тони Иванов, сякаш те са извършили престъпление.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков притиска началници от СДВР, за да дават справки и обяснения защо са задържали Тони Иванов, който вчера бе хванат с частен Фолксваген с полицейска лампа на предното стъкло, научи BIG5 от свои достоверни източници от силите на реда. Рашков бил бесен, че не са му съобщили вчера за ареста, затова днес всички, които са присъствали при гонката и залавянето на Тони Иванов, пишат подробни обяснения, сякаш те са извършили престъпление.

Както вчера BIG5 пръв съобщи в свое разследване, задържаният за 24 часа е Тони Иванов – интимен приятел на кандидата за премиер и вицепремиер в оставка Асен Василев. Припомняме, че вчера, в следобедните часове, на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Пушкин“, служители от отдел „Специализирани полицейски сили“ – СДВР подали сигнал за спиране на водач на личен автомобил „Фолксваген Артеон“. Тони Иванов не само не спрял, но и ускорил движението на колата. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри – в района  на  бул. „България“, където го арестували заедно с двамата му спътници. Тази информация бе потвърдена днес и от МВР, след което Иванов бе освободен от ареста на 6-то РПУ с повдигнато обвинение за използване на полицейски атрибути.

Според информация на наши източници, в момента служители на МВР поголовно са впрегнати да търсят от пътни и други камери „подвизите“ на Тони Иванов и съответно да ги чистят от архивите на полицията. Издирват се и се изземат записи от камери и от заведенията, които посещава Иванов.

Bentley Continental GT V8 – 200000 ЛВ. — Car24.bg – 21501904

Всъщност, запознати с делата на Иванов, твърдят пред медията ни, че той кара Фолксвагена само когато прави далавери и носи наркотици, за да не привлича внимание.

Иначе Тони Иванов обикновено карал две бентлита – Continental GT и Bentayga, които паркира където на него му е удобно: на спирки, на пешеходни пътеки. Свидетели твърдят, че когато органите на реда се опитвали в такива ситуации да го санкционират, той ги заплашвал с уволнение, с бой и с какво ли още не. С тези две бентлита т.нар. Тони на Асен минава за една от най-скъпо платените и вървежни проститутки.

Важността на Тони Иванов за настоящите управляващи ни принуди да разучим сред близки до приятелското му обкръжение малко повече.

Ето какво разказват пред BIG5 свидетели на луксозния му живот. Иванов обичал да се прави на мутра, като ходи навсякъде с по 4-5 охранители денонощно, включително и в скъпарското си имение в квартал „Бояна“. Има и свидетели как в „Джанъм Скай Клуб“ охранителите му палят пурите, за да му придават важност. Ако някой пък го настъпи без да иска, Тони Иванов вдигал шумни скандали и налитал на бой заради това, че му съсипвали скъпите му маркови обувки.

Многократно пред приятели и познати Иванов демонстрирал лъскавия и скъп начин на живот, който води, като за целта организирал големи партита, включващи оргии с моделки, хора на властта, а всичко това – придружено с много наркотици, скъпи пури и алкохол.

Негови познати твърдят пред BIG5, че Тони Иванов всеки уикенд харчи хиляди левове за наркотици, които се употребяват от група хора по тоалетните на най-вървежните заведения. Също така парите, дадени му от Асен Василев, се използват и за да може Тони да глези със забранени субстанции определени чиновници от „Продължаваме промяната“, когато отиват да купонясват по клубовете.

Както вече BIG5 писа, Иванов обича да седи и по баровете и ресторантите на хотел „Маринела“, където „ловял“ богати жертви. Публична тайна било, че имал и навика да прави неудобни видеоклипчета на хора, на които предлага услугите си на жиголо, след което ги изнудвал с големи суми пари. През годините той си бил създал цял куп елитни контакти, като този факт заедно с аферата му с Асен Василев го накарали да се мисли за гениален и недосегаем.

Дори от бърз поглед на фейсбук профила на Тони Иванов, правят впечатление снимки, демонстриращи лукс, скъпи заведения и мускулести мъже на яхти.

Според информация на наши източници сред силите на реда, в момента служители на МВР поголовно са впрегнати да търсят от пътни и други камери „подвизите“ на Тони Иванов и съответно да ги чистят от архивите на полицията. Издирват се и се изземат записи от камери и от заведенията, които посещава Иванов, както и от двете любовни гнезденца, където се среща с Асен Василев – в София, и в апартмент хаус в курорт в близост до София.

Очаквайте в BIG5 още подробности за скандалната връзка на Асен Василев – Тони Иванов.

www.big5.bg

«