Публикувано на 07.07.2022 / 21:15

ЧЕНГЕТА ЗАДЪРЖАХА НОВОТО ГАДЖЕ НА АСЕН ВАСИЛЕВ В ЧАСТНА КОЛА С МОНТИРАНА ЛАМПА НА НСО! МЪЖЪТ Е ЛИЦЕ НА ПП ВАРНА И Е СВЪРЗАН С КРИМИ ГРУПИРОВКИ!

Това ли ви е промяната?

Днес по обед на бул. „България“ в Бояна при спиране на автомобил за проверка от полицията, органите на реда установяват, че частна кола има монтирани на предното си стъкло лампи, използвани от НСО.

При започналата проверка едно от лицата в автомобила се опитва да откачи лампите от предното стъкло с цел да ги скрие, но с това свое действие той единствено счупил стъклото на колата, като в последствие той и двамата му придружители са задържани от органите на реда. Въпросното лице се казва Тони Иванов Иванов.

Това е Фолксфагенът на Тони Иванов, на който се виждат лампите на предното стъкло и който той твърди, че е на НСО.

Тони Иванов Иванов минава за водеща фигура на „Продължаваме промяната“ във Варна и крие интересна история, научи BIG5 от свои перфектни източници. Както вече стана ясно, при проверка от полицията Иванов заявява, че ползва автомобил и шофьор от НСО, макар и после да се оказва, че той реално няма ни най-малко право на подобна привилегия!

Историята от тук нататък обаче става още по-нелицеприятна, тъй като всъщност автомобилът, който варненският пепеец ползва, е частен и е собственост на малоимотно лице от Свиленград, като дори още се води на лизинг. Нещо повече. Автомобилът въобще не е собственост на НСО, независимо, че по време на проверки на пътя Иванов най-нагло декларира точно обратното.

Проверка на Тони Иванов на магистралата, при която той твърди, че автомобилът, шофьорът и самият той са от НСО.

И тук логично възниква въпросът, защо въобще ви занимаваме с никому неизвестния Тони от Варна?

Ами, защото от известно време Тони Иванов Иванов от Варна е актуалната романтична авантюра на кандидат-премиера Асен Василев. Да, Тони Иванов от Варна е новото гадже на Асен Василев от Хасково. И това щеше да е ОК, ако Василев не беше кандидат-премиер на България. И ако Тони Иванов не нарушаваше законите на България. Защото вече е абсолютно ясно, че Тонката от Варна се ползва с разпънат чадър от най-високо ниво на държавата. Или, за да е още по-кратко и ясно – Тони е новата любов на Асен и двамата вършат бели.

Всъщност, според доверени и перфектно проверени източници на BIG5, Иванов и Василев въртят любов вече от няколко месеца, като именно заради това лицето на ПП се ползвал и от привилегията да има шофьор от НСО.

Също както и криминално проявеният Георги Семерджиев, който вчера уби пред хотел „Хемус“ две невинни момичета, така и Иванов има специализирани полицейски лампи на предното стъкло на Volkswagen-а, който ползва. Комичното е, че след инцидента снощи с Георги Семерджиев, Иванов не се е опитал да свали НСО-лампите от стъклото на автомобила си, а се сеща за това едва при задържането си днес, защото Иванов и двамата му спътника и към момента са задържани за 24 часа.

Тони Иванов обича луксозния живот.

Тук е моментът да разкрием, че както убиецът от „Хемус“ Георги Семерджиев, така и излъсканият пепеец Тони Иванов крие нерегламентирани, но топли връзки с лица от криминалния контингент у нас. За мнозина негови близки отдавна не е тайна, че преди няколко години Иванов е минавал за един от най-близките хора на Мила Георгиева, разследвана преди време по знаковото дело „Килърите“. Дори в момента той живее в къщата на Мила Георгиева “Месото”, като през свободното си време обича да заснема компромати – видео клипове с жени или мъже, каквото и когато му се отдаде. Какви точно обаче са връзките на Иванов с Георгиева, очаквайте в продължението на разследване на BIG5.

Към този момент със сигурност можем да кажем следното:

– близки лица до настоящата политическа власт в България се ползват с чадър от нея;

–  въпросните лица, както и техните покровители, за пореден път нарушават редица български закони;

–  личните интимни заигравки на знакови лица от българската политика носят щети на държавата и се превръщат в еманация на ширещата се безнаказаност и престъпност;

– в България няма промяна, има подмяна.

Тук е и моментът да попитаме както вътрешния министър Рашков, така и кандидат-премиера Василев за следното:

Това ли ви е промяната? Рашков, кога полицаят е полицай? Полицай ли е полицаят извън работно време?

Рашков, ако полицай стане свидетел на престъпление, макар и да не е пряко замесен в него, трябва ли да се държи като полицай? Рашков, направихте ли тест за наркотици на полицайката, пътувала с Георги Семерджиев?

И сега няколко въпроса към премиера любовчия Асен Василев:

Василев, на всичките си гаджета ли даваш коли и шофьори от НСО? Василев, даваш ли си сметка, че искаш от нас да те изберем за премиер, докато нарушаваш закона? Василев, Асене, ти за какъв се взе, бе? Това ли ти е промяната бе, душко?! Тони ли е новата Лена?

Разбира се, тези и подобни въпроси могат да продължат докрай. И ние не се надяваме на отговор. Надяваме се единствено най-накрая в тази държава законите да бъдат валидни за всички. Били те влюбени гълъбчета или кандидат премиери.

www.big5.bg

 

Коментари 30 за
“ЧЕНГЕТА ЗАДЪРЖАХА НОВОТО ГАДЖЕ НА АСЕН ВАСИЛЕВ В ЧАСТНА КОЛА С МОНТИРАНА ЛАМПА НА НСО! МЪЖЪТ Е ЛИЦЕ НА ПП ВАРНА И Е СВЪРЗАН С КРИМИ ГРУПИРОВКИ!”

 1. 15000 Евро глоба и 1 година затвор е предвидено в Франция.За колата нямам информация какво ще стане.Вероятно нищо.Ако е за дрога колата заминава.

 2. Колко милиционери карат с поствени буркани и блицове, отделно стъклата им са налепени като цирков фургон с лепенки на МВР и СФС. Оттам да започнат.

  1. Прав си приятелю на 1000000% …Рибата и главата.А за прословутият стремеж към номера с еднакви цифри-феномен европейски в селянията БГ. …смешна робота. Като млад татко работеше в МВР, бе офицер по свръзките и имаше приятели в КАТ. Та той ми каза:“Сине, не ти трябват такива номера,лесно се помнят,каквото ти излезе на гишето, слушай съвет.“

 3. Къде го сега възмутеният от сутринта Виктор Николаев от Нова да пита бе ? Не нещо друго, да си отвори устата и да пита когото и където трябва ? Мълчание . А на бас ,че нито една телевизия или медия от правилните, няма да отрази това , както с парапета на Лена. А по-сле полицаите били купени , а журналистите? Айде вие като не сте надупени питайте бе? .

 4. Оти се хабите, бе тъпанари?
  Преди години имаше една аферка във Варна с цигари в един склад, който виден и в момента политик уж беше наел, а след това цигарите се оказаха собственост на други хора и политикът не знаел нищо. И тогава се говореше за чадъри – червени на цвят, видни тарикати като Дидо Дънката бяха в центъра на събитията! И кво? Политикът само се издигна още по-нагоре. Дидо Дънката си строи където си поиска из варненско, цигарите се изпушиха, мангите се изядоха. Бонаците си приказват – Тони Фешъна . Пак същата ще бъде – сложил си лампа. Голяма работа, айде сега! Искал да му е светло ! Ще накриви каскета – разбрахте на кого,нали?

  1. Така е чичо Гуци ,Дидко все производни на комунистическите свине, които ги направиха капиталисти.

 5. Синджир марка с почтените пpecтъпници от „промяната“. Чакайте да одима пак държава, че и да тръгне нещо на подобрение.

 6. Този министерски съвет се оказа истински ВЕРТЕП /не по Зола/ . За какво изобщо става дума ????? Каква държава ,какви партии ,какво народно събрание !!!!!!!????? Какъв президент- сляп ли е ???
  Ебахти гадните „държавници“ и „ненаситни феодали“ смятащи се за безсмъртни и незаменими ! Изроди !!!

  1. Като няма десетина момчета с калашници да очистят народното събрание , министерски съвет и др такива ….

 7. В покровителите се корени злото в нашата държава! Такива има хиляди в България. Нахални, с пари, незнайно как забогатели, агресивни, защитавани от властимащи и прокуратура. Ганстерите в България са на почит и под чадър. Не случайно една треторазрядна мутра, шофьор на Маргините беше 12 години премиер. Каква е „промяната“?!…

 8. Еми Путин е виновен ,хахаха. Кой ли ги изпържи хаха,какво ли има още ,хаха. ТЪПАЦИ ,хахаха.

 9. Аз съм на страната на младоженеца с „Фолксваген“-а, а който е от страната на хасковската невеста, нека се обади.
  Като се обичат хора, да се вземат.
  Има едни сантиментални стихове за този случай, накрая ще дам линк.
  Моля да не се правите на хомофоби, защото в най-близко време се очаква приемане на Истанбулската конвенция.
  Др. Нинова е казала във връзка с тов. че България не изнася за Истанбул п*дали и няма информация за експортна дейност, във връзка с което ще гласува със за п*далите.
  Сега за това сериозно.
  За преговори на РСМ дадоха „ОК“, изгониха руснаците от посолството, ген. Мунчо подписал, че Русия е световно опасна…и реакция никаква.
  Заради това ви казвам, уважаеми колеги, че ще гласуват със „ЗА“ за трети пол, за четвърти пол, и …нищо няма да се случи.
  https://www.youtube.com/watch?v=a9dNXNz1p7k

 10. Варна море бриз голи тела и влажни дупета оооо какъв романс каква промяна оооо каква ДЪЛБОКА ЗАДНА ПРОМЯНА АААААХ АСЕНЧО ОХХХХ АСЕНЧООО

 11. Бахмааму,на мене ако ми дадат кола и НСО шофьор ще ги шибам всичките ,без оглед на пол,ориентация,пост,кой колко е прост или каквито и да е претенции -каза Шукрито манафа от Четвъртия етаж и тръшна вратата след себе си…

  Венсеремос

  1. бай Иван от нашту селу като вкара три ракии, не се интересува нито от възрастта, нито от расата, нито от пола на жената.

 12. Писна ми от педераси във властта! Нека си бъркат по дупките, но да не ни се навират в очите и да не ни правят на балами! Марш от властта, бре, единият педе.раст. , другият коцкар! Май се взехте много насериозно!!!!!

 13. Егати мълчанието!
  Напишете някакво обяснение.
  Направо ужас!
  Така вероятно се е чувствала Гуглен@. когато Кирч4у и обарваше парапета, а тя, горката, се стараеше да отключи вратата.
  Така и аз се старая, а вие, хоп, ляв бутон, десен бутон, ляв бутон и …край.
  Не, така мълчаливо, не трябва!
  Трябват емоции, крясъци, чупене на чинии…За да бъде взаимно и интересно.)))

 14. Хич да не знаеш да псуваш, пак ще се научиш….
  Да и@а и офцете му да и@а, педерасти долни недооправени, ненаситни, нагли, предатели….
  Така е, като не е имало скоро мобилизация…

 15. България ще бъде оправена само от:

  – Реститутките,
  – Проститутките и
  – Простите путки

  1. ЦиганизЪм, Полчо – вж. подутите тироиди на двете влюбени гълъбчета.

 16. България стигна дъното и ми е жал и мъка за децата ни !До къде стигнахме да ни управляват най долните и извратени педераси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *