Публикувано на 04.04.2021 / 18:10

ЧЕКМЕДЖЕТО ПАК ПЕЧЕЛИ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ БОРИХА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ДА СЪБОРЯТ ХУНТАТА И БОКО!

Избирателна активност – 45%.

След една безобразно безлична, трагично безлична предизборна кампания, в която по нищо не пролича, че който и да е от така наречените „опозиционери“ – площадни уж шоумени и уж протестъри, десни и червени „борци“ – че истински искат да съборят Хунтата и Боко Тиквата, след една кампания, като малеби, с липса на каквото и да е остро опозиционно говорене, след една кампания, угодна по удобност на Хунта и Боко Тиквата, резултатите са такива, каквито нямаше как да бъдат друго яче:

ГЕРБ пак печели и това е ПРОВАЛ за всички, които наричат себе си „опозиция“ – 25,7 %

БСП – трагична история – при подобно пагубно управление на страната, вместо да сече и громи, след общо мън-мън каканижене и позорно слаба кампания – 17,6%

„Има такъв народ“ – след пълно мълчание, световен рекорд в това да правиш кампания, мълчейки, разчитайки на смешен концерт, и разчитайки единствено на супееер интелектуалното население, което като се върне от тежък бач в чужбина, а и у нас, плющи „чака рака“ – 15,2 %

ДПС – винаги взимат това, което могат, като притурим и скритите „проекти“ – машалла, ашколсун, за пореден път пак те редят Схемата – 11%

Демократична България – взима повече, отколкото се очакваше, предстои да видим от Дувара МУ, на Дувара МУ на кой Дувар ще се спрат – 10,4 %

Изправи се! Мутри вън! – печален резултат, като се има предвид, че се пъчиха като „бащи“ и „майки“ на протеста, лъсна по получения резултат колко отвратиха огромната маса от енергия по площадите, кампанията им беше отвратително мека, лигава и в никакъв случай „опозиционна“, но пък удобна на Хунтата и Боко – 4,2 %

ВМРО – вали, гърми, те винаги са добутани за да минат 4-те процента, как и защо, гадайте вие – 4 %

Оттук нататък, още от тази вечер, като започнат всичките да се хвалят кой как „спечелил“, ще ни се догади.

А всъщност, ПРОВАЛЪТ е отново огромен: ГЕРБ пак печелят! И Тиквата пак ще рече – пак победих за нам си кой път.

А честито на другите – „победителите“, всичките!

Щото те се бориха да влязат в парламента, а не да съборят Хунтата и Боко!

В избирателните листи влязоха точно онези, които българите не искаха, стари измекярски муцуни, безлични шуроланайки, семпли, измислени фигурки, откровени търгаши или накупили местата си.

Ако има добра новина, то това е, че надали ще може да бъде съставено правителство, пък кой знае, е сега е момента не за апартамента, а за кинтите, които ще бъдат извадени от чекмеджето и с които някои галфони, влезли в парламента, ще забогатеят.

Би имало и още една добра новина, ако наистина имаше народ, който да излезе автентично по улиците и площадите, отмивайки и тая пяна, която се намърда в парламента, но дълбоко се съмняваме.

Еснафлък революция не прави, измекяр „революция“ осребрява.

Afera.bg

 

Коментари 85 за
“ЧЕКМЕДЖЕТО ПАК ПЕЧЕЛИ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ БОРИХА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА, А НЕ ДА СЪБОРЯТ ХУНТАТА И БОКО!”

 1. Госпожа Меркел да си посипе главата с пепел , защото тя създаде и крепи до днес криминален престъпник на власт в България.

 2. Не искам да кажа – аз нали ви казах, но аз нали ви го написах тук още през август миналата година. Ще има програмно правителство на „националното спасение“ без БСП с участието на учиндолския чалгар и соросоидната партия на лодкаря, а даже може да се включат и мутрите от „мутри вътре“. ДПС разбира се ще участва с експерти (какви хидро-инженери имат само за решаване на водните проблеми). И не, не съм нито ясновидец, нито пък съм много умен. Просто соколът ви го каза още миналата пролет, а 47% от българите си мислят, че нещо зависи от тях. Блажени са вярващите…

  1. Лъжеш се млади момко, това е ИСТИНСКАТА ОПОЗИЦИЯ НА СТАТУКВОТО- МАФИЯТА!!!

   1. 99.99%, да бяха участвали в изборите, резултатът щеше да е същия!!! Мафията(ГЕРБ, БСП, ДПС), организира изборите!!!

 3. Изборните резултати и раздробеният вот “ анти-ГЕРБ за сетен път показа две много важни неща:
  -а) колко политически незрял е българския народ след 30 глдини преход от социализъм от брежневско-живсковски модел към демокрация;
  б) колко егоистично разсъждават представителите на т.н. опозиция и липсата на необходимата култура на отговорността им към компромисната коалиция

  Отсъствието на тези две неща са много ваажни за липсата на възможните правилни и полезни за България правителства.

  Заради всичко това, което е било безвъзвратно проиграно и загубено, и което продължава да се случва в същия познат авантюристичен и безотговорен маниер в политичския живот, Бъдгария ще си остане на дъното на ЕС и ще продължим да се радваме на подаяния, а не на инвестиции, на въвеждане на нови технологии и на наличието на поколения млади и образовани специалисти, които да направят реален икономически подем в нашата България.
  Това не е нещастие, скъпи сънародници.
  Това е орисия.

 4. Някой да е очаквал нещо друго, от избори, органзирани от мафията!!! Доволни ли сте, тролове мафиотски!?! Не съм гласувал, не гласувах и никога няма да гласувам, за мафията!!! Съвеста ми е чиста, поне!!!

 5. Защото как ще има възмездие за предателите на България, ако не бъдат откроени в тези избори, а те си мислят че са спечелели! но спечелили свършека на собствената си история!!!!

 6. Отвратителната хунта,подкрепена от отвратителните медии спечели правото да си разпредели още десетки милиарди лева държавна пара. Ще лапнат всичко и няма да им преседне,а омразата им към народа вече ще бъде примесена с откровено презрение,защото даже и те-националните престъпници са наясно,че само малоумни люде могат да ги оставят във властта. Повод за радост е и факта,че няма да отговарят за минали,настоящи и бъдещи престъпления и ще запазят натрупаното -откраднато,присвоено,обсебено от нас.
  Сега очаквам океан от мъдри разсъждения,анализи,укори и високомерни поучения за стадото наречено народ от страна на всички ,които направиха и невъзможното дори,за да закрепят ББ във властта. Говоря точно за тези,които непрекъснато,злобно и целенасочено атакуваха всички групи,формации,партии и лидери,които се очертаваха като противници на Тулупа. Непрекъснатите и крайно мръснишки атаки с изровени истински или измислени грехове на всеки,противопоставил се на Боко бяха абсолютно елементарни,но ефикасни. Те постигнаха целта си,като раздробиха,разкъсаха на парчета опозиционния вот и приравниха в очите на наивниците реалните престъпления на властниците с минали или предполагаеми бъдещи грехове на политиците,които са вън от властта. Уникално-ежедневно и непрекъснато вършени безумия да са по приемливи от хипотетични бъдещи опасности от страна на конфронтиралите се с ББ. Уникално е,че твърде много хора повярваха и се поддадоха на тези непочтени манипулации. Не по-малко вредни обаче бяха и внушенията да се гласува за партии, които нямат и минимална възможност да влязат в парламента. Ако целта е да се обезпечат държавни субсидии,за да продължат паразитното си съществуване и в бъдеще,то тя е постигната,но на висока цена-допълнително раздробяване на вота “ анти-ГЕРБ“.

  Следващите напълно мръснишки атаки ще са за елиминирането на онзи,който дразни Хунтата до полуда. Калта преди президентските избори ще надхвърли мръсотията,която се изля сега. Ще продължат идиотските упреци за това ,че Радев не образува партия без някои даже и да спомене,че за това са необходими много,много пари,които той няма откъде да се набави по почтен начин. Ще се леят измислиците за възможностите му да обявява извънредно положение,военно положение и други подобни като критиците не са даже и прегледали Конституцията за да разберат,че той такива правомощия няма. Пак ще четем свободните съчинения,че трябвало да бъде обединител на българите и тази идиотщина се повтаря до безконечност отново по единствена причина- защото не е прочетена Конституцията. Това не само предстои,но и отровните семена бяха посяти отдавна за радост на Тулупа и Хунтата. Явно някои хора няма да научат най-простия урок-никога не воювай с врага на своя враг.

  Истината е,че положението от лошо стана трагично и слаба утеха е затруднението на Тулупа да сформира правителство.
  Жалко,че непочтените и немислещите за пореден път и с лека ръка ни унищожават в прекия смисъл на думата.

  Очаквам с нетърпение нищожното нещо-любител на странни игрички с определен ауспух да се развилнее по повод написаното и от мен. Много се надявам,че е раздразнен достатъчно,за да включи поне едно ново ругателно изречение в наизустените си мисли, въпреки че е с речников запас на лице с лека до средна степен на олигофрения. Все пак изпитвам известно уважение към него, доколкото с пот на лице се труди да изкара някой лев за маслото върху хляба. Вероятно затова е оставен да вилнее и мърсува просташки в сайта.

  1. Желаеш да опознае ауспуха на льотчика каза:

   Тоя, тая, дето се прави на умен, умна, след като не споделя мнението на списващите сайта за льотчика и опозицията, да се омита в някой друг сайт, където подкрепят льотчика и маяма, фрог нюз, и да не ми досажда.
   В сектата Свидетели на льотчика са все такива келеши.
   Аре, къш!

 7. Не знам какви ще са резултатите на БСП за Варна, но докато някакъв Гуцанов е начело на партийната ѝ организация и в кандидат-депутатските ѝ листи – тази партия избори в града няма да спечели, ако ще и Мистер Сенко да брои бюлетините!

 8. Веселбата сега започва. За да имат мнозинство Герп трябва да се коалират с ДПС и Слави едновременно, а останалите трябва да направят коалиция БСП, Слави, ДПС, или БСП, Дай и ДПС и т.н.

 9. „А народът какво ще каже, какво ще прави? Любопитен въпрос! Ти ми казваше едно време, че вярваш още в българския народ. Хайде де! Не се подигравай! В кого вярваш ти ? В това ли рабско племе, което търпи всичко това? Виж го изобразен в представителите му.
  Народа, в когото ти вярваш, е роб, казвам ти, роб; робуването е за него блаженство, тиранията благодеяние, роболепието геройство, презрителното хъркане отгоре – музика! И пак този народ е клет и нещастен, трижд нещастен! Бит от съдбата, осъден да страда и да тегли за други, мъчен от неприятели, а още повече от приятели и спасители, той нямаше нито една твърда точка, на която да спре погледа си, една дръжка, на която да се ослони, той е изгубил вярата в себе си и в съдбата си и е станал тъй „практичен“ и трезвен, трезвен до безчувственост. Без помощ, без съвет, съкрушен и разкъсан външно и вътрешно, ето го на, една печална, от бури разсипана останка от стари времена…
  Има ли кой да го съживи, да го повлече подире си? – Идеали? – Суета, вятър!…“
  Из „Бай Ганьо прави избори“ на великия Алеко Константинов…

 10. Бройте ново правителство ГЕРБ – Има такъв народ – ВМРО или служебно правителство и избори 2 в 1 на есен – президент и парламент

 11. Да си таковам съдбата калпава,да си таковам! Трийсет и пет години ме управлява дядо Тодор, сега вече дванадесет ме управлява пожарникаря и тъй ще е докато гушна чемшира! Няма късмет, няма! Той – пожарникарят е вечен! Това е положението! Само американците могат да го махнат – но тази проста истина не искат да я разберат великите разбирачи на политиката! Айхалето колкото и да се напъва – все тая! Не дойде ли команда от зад океана – ядец! Да ви е честит премиера – протестен вот – ха,ха! Ега ти тъпнята! Ще ни яха още колкото си иска !

 12. Според Галъп Чалгаря е втори.
  Това ще е върхът на сладоледа!

 13. Жените и децата не са преоритет!
  Следва нещо историческо!
  Поздрави. Помагайте си

 14. Томова, посъветва възрастните хора като си вземат пенсийте да си купят най-необходимото, храна, течности,ДРЕХИ.
  Поздрави.помагайте си

 15. Знаех си, че младите от чужбина ще гласуват за Славчовци, както на предните избори гласуваха за ГЕРБ. Това е положението. Хора, които не живеят трайно в България нямат представа от истинското й състояние. Много, много жалко!

 16. Разгромът за БСП е пълен, 8% разлика, минимална преднина пред чалгаря, а с гласовете от чужбина може и да отстъпят второто място, и оставката на Нинова е задължителна, ако е нормален лидер, но тя е ПКП.

   1. 55% от народа не гласува, което значи, че не вярва на БСП, никой не вярва,че тя е нещо по-добро, и разгромът е точно за Нинова и кликата й, защото тя няма нищо общо с народа.
    И от БСП, и от герб всички бягат като чумави.
    Никой не ще коалиция с тях.
    Вече ти писах, че ако Мунчо Радев си беше отпрал задника от стола и оглавил опозицията, можеше да има нещо налице.

 17. Грубо нарушение на закона от герб и дпс – пряко приписване на челния американски опит за фалшификации
  Пламен Пасков
  Пред или в/във. Това е въпросът.
  https://www.youtube.com/watch?v=f9ImwQR7s5g

 18. Борисов ще се превърне в новия Пеевски- депутат и няма стъпва в прланента. Дебелака екс военен е готов на всичко за пост, ще продаде и дупе и шкембе и всичко!

 19. Честита ви победа, другари гербаджии, другари държавни служители, полицаи, военни, ибрикчии, лъжепатриоти-лапачи и чекиджии, седящи на държавната софра !
  От утре започват напрегнати консултации за нов кабинет, т.е. раздаване на подкупи в особено големи размери.
  Победителите да НЕ ЗАБРАВЯТ, че трябва да целуват ВСИЧКИ КРАЙНИЦИ на СВОЯ ВОЖД в знак на вярност и послушание.
  На всички чуждестранни партьори на България, които др. Борисов ги такова с 200, ще припомня фактът, че Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

  1. Представи си сега следната картинка. Миналото лято Радев дава оставка, прави си някаква партийка като Маяма, оставя Йотова на Дондуков, оглавява протестите, дочаква изборите, обира целия народен гняв и печели едно 45%.
   Прави си правителство и почва да гони мутрите.
   Ей това се замислете, кой е главният виновник за днешните резултати.
   Оня с юмрука, който с големия си рейтинг можеше да направи промяна, а не да се рита с тиквата.

   1. Томова,защо допускаш герп тролове като този който иска да разпори аспуха на курвата боико борисов както казваше Волен.Да не получаваш евро директно от шкафчето за да търпим този изрод ненормален нарекъл се аспуха? А,какво каза че не чух?

    1. Комуняга, омитай се в ауспуха на Курнела, бързо!
     И всички комуняги с теб!
     Гербав трол е баба ти.

     1. Ей, лигльо, ти говорител на някого ли си или някой ти е възложил да се разпореждаш тук ли?? Томова, афиширате се за смела, а докога ще допускате този да се опитва да пръска воня към стойностните хора с сайта Ви или са Ви безразлични отвращението и закономерно затихващи функции??

 20. Системата на ГЕРП е отработена. Цялата администрация, държавна и общинска, която под строй гласува за Тиквата, за да си запази правото да нищоправи, високата заплата и петорно по – високата от необходимата численост. Поставете до нея МВР и „Армия“, където отново се взимат добри заплати за нищоправене. Поставете до тях господа днешните даскали, цяла армия от „интелигентни“ умници, сринали нивото на образованието до отрицателна стойност, но с двойни заплати за мандат и с обещания за удвоявания и през следващия. Към тях добавете строителите циркаджии, санировчиците на панелки и магистрални, с интелигентни работници „масони“(зидари без ценз), чакащи на милостта му и влачещи се по корем. Тук прибавяме и купените гласчета, изборните измами, твърдото ядро на крадците и цялата им роднинска пасмина.
  Само да ги светна. След няколко годинки Тиквата няма да го има. Ще е натрупал още милиарди заеми и голяма част от тях в сметките на него и шепата му избрани гъзолизци.
  Едва тогава ще им просветне на тези говеда, продаващи му се днес. Когато даскали, полицайчета и цялата заговявала до тогава пасмина разбере, че заплатите им трябва да идват от работеща икономика, от енергетика, от туризъм, от производство на продукт с добавена стойност, все неща които са безвъзвратно унищожени, за сметка на натрупания външен дълг. Едва тогава ще разберат, къде се.ат гладните. Едва тогава ще разберат, понятието Национални предатели!
  Е, който може ще стане роб в чужда страна. Останалите ще умират в собствените си мизерии!

 21. Когато ви написах, че всички образувания взимат гласове от БСП И БЕТОНИРАТ ХУНТАТА за първи път, ме изтрихте!

  1. Никой не иска да си зададе въпроса, защо на едни САЩ от 320 милиона им стигат 2 парти, а в няма и 7 милионна България, партиите са над сто.

 22. Къде си бе,Кольо, къде си ,бе,Манголд, няма с кого да си говоря,и аз кът теб почнах сама да си хортувам.

 23. Провал , защото изборите бяха манипулирани, вотът купен с циганска помощ. Манипулацията беше месеци наред подготвяна, още от лятото, когато но Теквата му подпари под гъза и блестящо реализирана.

 24. Сега почва шоуто Курнела не пуска кокала 3.Комунягите поемат вината само с мезета.
  Но понеже пак остана извън властта, БСП я чака разпад.

  1. Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

   1. Готин, това го знам, и колкото теб не понасям тиквата, ама и оная от Крушовене също, и се радвам не че Тулупа спечели, а че тя изгуби.
    А всъщност големият загубил на тия избори е льотчик Радев, щото уж беше велик президент и лаеше по мутрата, ама всичките му гъзолизци само имитираха опозиция.
    И резултатите от изборите са шамар най вече за льотчика!
    Мутри, вън!Тулупа и Льотчика също!

  2. Специалистката пи техноимпексите газ пикае сега каза:

   Дебелата селянка от Крушовица и нейната партийка отиват там, където отидоха: СДС, НДСВ, РЗС, БЗНС-то на Мозерката бАТАКА, и още една дузина подобни политически отпадъци.Смях…:-)))))

   1. Да си чувал за „Пирова победа“ и че „най-добре се смее този, който се смее последен“??

 25. Луд народ , глупак до глупак , огледал се Илия , пак в тия.
  Няма спасение за държавата , чао!

 26. ЗНАМ ЧЕ ПОНЕ 70 ПРОЦЕНТА СА ГЛАСУВАЛИ СРЕЩУ БОРИСОВ И ГЕРБ просто ОТНОВО ФАЛШИФИЦИРАХА ИЗБОРИТЕ ОТНОВО СЕ КУПИХА А И ТЕЗИ МНОГОТО МАЛКИ ПАРТИЙКИ РАЗПОКЪСВАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ И НЕ СМЕ ОБЕДИНЕНИ А КОЛКОТО ДО БОЙКО БОРИСОВ ОТ НЕГО ОТЪРВАНЕ НЯМА ДОКАТО НЕ ГО УБИЕ НЯКОЙ ОТЪРВАНЕ НЯМА ОТ БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТ АХМЕД ДОГАН ПЕЕВСКИ ЦВЕТАНОВ ТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИВАТ ИНАЧЕ ВИНАГИ ЩЕ СЕ КУПУВАТ С НАШИТЕ ПАРИ И ЩЕ ТРИОНФИРАТ

  1. Когато на власт са бандити, узурпирали всички лостове, медии за фалшификации и силовите структури няма друг начин да се отървем от тях, освен да бъдат ликвидирани. Трябва да се започне от най-високо ниво. Достатъчно е само 5-6 от най-големите мизирници да бъдат отстранени. Не може да си демократичен с престъпници и лъжци, а те да налагат собствената си диктатура над всички останали.

 27. Не унивайте! Както е казал министър председателят на Великобритания през 1940 год. по отношение на тежката борба срещу хитлеристка Германия:- „Това не е началото на краят, това е краят на началото“. България ще я има и без Бойко Борисов.

 28. Вотът е фалшифициран. Българските граждани не трябва да приемат резултатите от този вот. Всякакви опити за съставяне на правителство са противоконституционни и всяко едно правителство съставено от новия парламент е нелегитимно. Българските граждани имат пълната свобода да не изпълняват нито едно от решенията на новото правителство. Участието на всички партии, които са преминали изборната бариера в новия парламент е безпредметно. Те не следва да влизат в него. Отговорността за фалшифицирания и купен вот е лично на Бойко Борисов и неговите придворни васали и подчинени институции.

 29. Сто кила мъ кара да гласувам,пък не ми казва за кого. Ей,мушморок, не мъ сравнявай с теб,аз преди много години гласувах един единствен път и лидера на партията още не знае за моето съществуване. Не знае очите ми черни ли са,сини ли са. Аз му давам нишан,изтървам си нарочно кърпичката години наред,амъ той не мъ забелязва. Понимаеш????!!!!

 30. При тези проценти (приблизителни) Борисов не може да формира мнозинство и правителство, ако го подкрепят само каракачанките. Отделен въпрос е останалите дали могат да направят същото. Ситуацията е цунг-цванг, стига Тиквата да не успее да напазарува някой от тия останалите. Единствените, които със сигурност не биха се продали са само БСП. Това ще бъде лакмуса, по който ще си проличи кой за какво се е борил на тия избори.

 31. Чудя се как още има хора, които вярват, че БСП могат някога да бъдат първа политическа сила. Колкото и да се ,,чистят“ те си остават наследници на онзи мракобесен комунистически режим. Колкото повече се отдалечаваме времево от ноември 1989 г. толкова повече тази партия ще залязва. Единствената партия, която можеше да помете ГЕРБ на тези избори е тази на Слави колкото и да ми е противен това е факта, но и той поради огромното си себелюбие и пълната липса на кампания и неуспеха да се разбере с десносектантите както ги наричате тук, нито пък с червено-синия тюрлю-гювеч на Манолова ще си остане пак в позиция за пазарлъци.

  1. Народът не ще тикви, ама не ще курнели.
   От коронавируса ГЕРБ да ни спасява ковидвирус БСП е малоумие.
   Въпросът е, че курнела беше яко натакована.
   Сега ако подкрепи льотчика, ще играе ролята на камериерка и позорът й ще е пълен.
   Ако не го подкрепи, и льотчикът ще се оттече в канала.
   Мутри, вън!

  2. Какво правят хора на ДПС в листите му на чалгаря. Дее… А и простия народ.

 32. Смятам и…реших, че с 60-68 депутати гербаджии, Тиквата няма да направи кабнет ище седне на к*ра на Сатаната.
  Румен Радев да стяга служебното правителство.
  Ресторантьорите записват ново ястие в своите менюта „Топките на Винету“.

 33. ТЕ,МЕДИЦИНСКИТЕ РАБОТНИЦИ НЕ СА СИГУРНИ ВИЙ ИСКАТЕ АРТИСТИТЕ ДА СА СИГУРНИ. АМИ,ИЗПОЛЗВАЙТЕ ИЗВЕСТНОСТТА СИ, ИЗКРЕЩЕТЕ ВСИЧКИ КАТО ЕДИН,ЧЕ ЗДРАВЕТО НЕ МОЖЕ ДА Е ТЪРГОВИЯ, ТОГАВА И ВАШАТА СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ОСРЕБРИ.

 34. Толкова се е разтреперил от страх буцко, че нямало да удължават изборния ден никъде. Направо да ги анулират тея избори и да се чакаме всички директно пред парламента!

  1. да те еба в столичанина! ГОВНО!
   p.s. I present my self with my real name.

   1. До Георги Чатърлиев,
    Аз нали ти казах, че си провинциален тъпак. Ето пак го доказа.
    Ти приятелю не си тъпак. Ти си ГОЛЯЯЯЯМ ТЪПАК!
    И се благодари, че ти давам завишена оценка.

 35. Голямата опасност за Тиквата идва отвън. Налице е изключително засилено желание за гласуване в чужбина. Очаквайте ТОТАЛНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ на този вот по герберастки. Указанията са дадени и мафиотската машина е задействана.
  Винаги познавам.

 36. Неуважаемо 80% дебилно българско население да ви е честито поредното избиране на тиквата. Нямам думи да изразя своето възмущение. Вие не можете да разберете, че ручахте жабетата 31 год. напразно, ще ги ручате още 4 год. пък дано ви дойде акъла дотогава майка България съществува. Бог да я пази.

 37. За кой ли пък БСП прави огромна грешка като не привлича в гражданската си квота достойни българи.
  Да, може би половината от тях ще откажат такова предложение, но нямам съмнение, че другата половина ще прозрят шанса и отговорността си да свалят мутрата.
  Нинова свърши много вътрешно-партийна работа, изрина доста тор от старите обори, но грешната тактика за изборите е непростима.

 38. 400000 администрация със семействата,около 80000 от бизнеса около 40-50000неграмотни роми,около 40000 щастливи пенсионери с подаянието от 50лв.около 10000 купени. Какво повече им трябва на ГРОБ.

 39. А пък един ми вика,да не съм била мързелувала. Ох,дано и Цитиридис сега да не ме накара да се къпя.

 40. След като мошеници организират избори и броят бюлетини какъв резултат очаквахте?

 41. Никъде нито дума за Българско лято и Божков. Десетки хиляди са гласувалите за него, най-вече от чужбина. Яко менте са тия избори.

 42. Многото партии е дърти трик, за да не може да се оформи мнозинство,алтернатива на мнозинството,ИЗБРАНО ОТ БОГА.

 43. Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

 44. Българите трябва да се сърдят на себе си!
  Трябва и да се срамуват от себе си!!!
  Затова ли личности като Левски, Ботев и много други са си дали живота?
  Замислете се!
  И тези, които не гласуваха, и тези които ПРОДАДОХА гласът си и тези, които разпиляха гласът си!
  Всеки народ си заслужава съдбата!

  1. 05.04.2021 г.
   Мюлер седи в кабинета си и усеща страхотня воня.
   Звъни на Щирлиц и пита:
   -Какво става?
   -Да не би в Гестапо да е влязла Десислава Атанасова?
   Щирлиц му отговаря веднага:
   Не, г-н Мюлер, вятърът духа от централата на ГЕРБ, а гербаджиите отново спечелиха изборите и Борисов се е насрал от кеф.В цяла България се носи тази воня.
   – Бре, да му се не види!-казал Мюлер-а аз мислех, че така вони само във Волфшанце…

 45. Амчи,то е много ясно,всички работещи в администрации,министерства и тук таме,нема за мен да гласуват,я, ил за Румен Бахов,много е ясно за кого ще гласуват,за да не си загубят работата.

 46. Бориха се, ама по най-тъпият начин.
  Само умното гласуване за трамвай №4 щеше да спаси България от Сикаджийския бандит и Шайката му.
  Айде сега, духайте сикаджийската супа и бъдете щастливи!

  1. 100% Вярно! Явно така нареченият „български народ“ си страда от стокхолмски синдром……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *