« Върни се назад Публикувано на 23.11.2017 / 17:34

ЧАКАМ ГАЛА, МЪЖЪТНАГАЛА, НИКОЛАЕВ И БЕНАТОВА ДА МИ ДАДАТ НАСОКИ КАКВО МОГА ДА КАЗВАМ ЗА ХОРАТА, ЗА КОИ ХОРА И КОГА

БОЙКО БОРИСОВМного смешна смешка казаха по нова – три мечки рано сутринта обикаляли улиците на някакъв хамерикански град, щото явно чакали отварянето на магазините в черния петък…още от четвъртък сабалянта. Друга смешка по бтв – Веждито вика, че не иска да фали Боби Б., ама е най-великият Боби, който някога е крачел по грешната земята.

А сега тихо – ще говорим за миската. Николаев вчера каза, че социалните мрежи прекалили с тая тема. Ама в нова не са. Там ако искат за квото си искат могат да си говорят, може даже жив тигър да си купят ако искат. Социалните да мълчат! Мрежи де. Готино е тва – мрежи. Цял живот съм си мечтала да съм в мрежа. Се другите около мен са били в мрежи, а аз не. Връзката е много лоша..миската не втора, ама е втора, пък не не, била е, тя е втора, трета, прекрасна, само носът й, носът й, ама тя има близки, не бива така… момичетата бяха много възпитани..защо е тази истерия? Бе защо е тази истерия, наистина?

Николаев обобщи, като един пастор беше – трябва ли да се обиждат хората на външност, дори на конкурс за красота?! А дали на акъл може да се обиждат? Хората не трябва да се обиждат… Ето и аз повече няма да обиждам никого от правителството – Боби Б. е гуем – 6XXXL, Цв.Цв. е стабилно Мистър 80%, връщам си думите, че цецкацачева прилича на дядо ми назад…. ит.н. и т.н.

Ох, за малко да забравя – ма днес е денят на благодарността. Всички телевизори са в ерекция, особено Гала и Мъжътнагала.

Чакам Гала, Мъжътнагала, Николаев и Бенатова да ми дадат насоки, а може би дори едно списъче, какво мога да казвам за хората, за кои хора и кога. Например:

1. За кое предаване мога да казвам, че е тъпо?

2. За кой сериал?

3. За кой политик?

4. Може ли да критикувам понякога Боби Б.?

5. Коя реклама.. глупости – никоя, естествено.

6. Кога съм политически правилна?

7. Кога да съм дясна и кога лява?

8. Кой журналист да харесвам най?

Благодаря предварително.

П.П. Гала е с много висока обща култура и ерудиция – знае коя е най-добре платената моделка и коя е на второ място, освен, че знае как се лекува деперсия с уринотерапия. Положителна съм, нали?

От няколко дни комунизъмът и антикомунизъмът седят ужасени, засрамени и тъжни в ъгъла, навряни там от една миска и един тенесист.

Виктория Тинтерова

Колаж: Георги Динев

«