« Върни се назад Публикувано на 03.12.2014 / 13:47

Цял свят вече знае, че премиерът Борисов не знае къде са му договорите… Ебати резила…

Путин и БорисовВалери Тарандов:

Да ходиш да протестираш срещу Слави Бинев, при положение, че премиерът ви не може да чете договори е признак за крайна дебилщина!

Цял свят вече знае, че премиерът Борисов не знае къде са му договорите… Ебати резила…

Сега, който първи направи фокуса и извади договорите ще избие рибата.

Дано само чистачката в Министерски съвет да не е изхвърлила договорите…

Сега, всички които критикувате премиера Борисов, че не е чел договорите, които е подписал за ЮП не сте прави. То е същото като преподписвате с вашия мобилен оператор. Да не би да четете какво пише?!

Следващ въпрос: Поне г-н Плевнелиев чел ли е договорите? Изобщо някой чел ли ги е?!

Следващ въпрос: Дори хипотетично да приемем, че г-н Борисов сега силово вземе договорите и ги прочете, дали ще ги разбере?!

А, впрочем, днес стана безпощадно ясно за всички на територията, че Бойко Борисов, в качеството му на министър-председател не чете. Не чете нищо, което подписва. Нито международни договори, нито нищо не чете. Културтрегерите поне могат да четат. Докато г-н Борисов не само не чете, той и не знае къде са му договорите. При това е двукратен премиер на територията.

Иван Петров:

Уникално по своята същност изказване на съдебно-доказано тъпия ни премиер: Моля Народното събрание да ни възложи(на Министерския съвет) силово да вземем договорите (за „Южен поток“), за да прочетем какво пише там!
Правилно е решението на българския съд!
Надявам се, че няма да ги взима от Русия!

Afera.bg

«