« Върни се назад Публикувано на 30.06.2022 / 9:35

ЦЯЛА СУТРИН СПОРЯТ КОЙ БИЛ ПО-УМЕН – КИРО ОТ ПЛОВДИВ ИЛИ КИРО ОТ ТОРОНТО. НЕ, БЕ, ТЪПАЦИ! НАСТИМИР Е НАЙ-УМЕН. САМО ТОЙ НОСИ БАНСКИТЕ СИ С ТИРАНТИ. ТЕЛЕВИЗИЯ С КОЧАН ЗЕЛЕНИ РЕЦЕПТИ

Вместо държавата да вземе да инвестира в един малък балон с кош и хелий (има ги в почти всички нощни клубове на столицата) и да прати ген. Наско на рискована мисия в Луганск, изполвайки обратна посока на тръбата на Южен поток, тея нашите цяла сутрин спорят, кой бил по-умен – Киро от Пловдив или Киро от Торонто.

Ами, не, бе, тъпаци! Настимир е най-умен. Само той носи банските си с тиранти. Което освен умен, го прави и жена с изискан стил.

Но, да се върна на важното.

Разберете, уважаеми хора, и няма да се уморя да го повтарям, само ген. Наско е подготвен до ниво, че да провиди плановете на Путин въз основа само на ирисова диагностика. Поглежда го в очите и му вика, ааа, Рашков, знам какво си пил миналото лято…

Искам да кажа, че и на мен ми е приятно да гледам олигофрени с висока експертиза рано сутрин, но е време да успокоим малко страстите. Пуснете малко Лена да потанцува в телевизора. Или Калина, ефективната, също става. Да има нещо за душата… Да не говорим, че докато тези две клявки се гърчат в сластен танц в ефир, ген. Наско вече ще е започнал работа при Кадиров. После като се прибере от командировка ще има да крещи от трибуната на парламента: Джудже, сила!

Или съвсем накратко. Много ни е хубава телевизията. Особено ако си имаш цял кочан със зелени рецепти.

Васил Петев

«