Публикувано на 12.05.2022 / 13:42

ЦЯЛА НАЦИЯ СЕ РАЗИГРАВА ОТ ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ. ТЕ ВЕЧЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ, АКО ЗАД ТЯХ НЕ СТОЯХА ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЧЕТИРИ ПАРТИИ, А ОСНОВНАТА ВИНА НОСИ РАДЕВ!

Не вярвам да има български гражданин, който да не е убеден вече, че Кирил Петков няма качества за премиер. Нещо повече, неговата некомпетентност и невъзможност да артикулира правилно собствените си решения го правят опасен за всички нас и за България. Не така стоят нещата при Асен Василев. Той си дава ясна сметка какво прави и какви ще бъдат последствията в близък и далечен план, но не му пука. Като завършен циник, подмолен играч и обигран тарикат, него го интересува късата игра – взимаш, даваш, печелиш. Днес и сега, утрешния ден няма значение.

Истинският проблем, обаче, не са тези две лица!

Те нямаше да са възможни, ако зад тях денонощно не стояха личните и друг вид интереси на четирите партии и лидерите им, които поддържат този пореден национален ад. Както и ключовите фигури като Рашков, който не се свени да действа като същински римски диктатор от името на цялото правителство и няколко други фигури поставени свише на шахматната дъска. Без тези елементи, Кирил и Асен щяха да бъдат история, още преди да е започнала играта на сенките. Безлични сенки, зад които стоят пък като вътрешни, така и външни интереси, но в никакъв случай национални. Както винаги е било.

Може да има такива, които няма да се съгласят с мен, но основната вина за всичко това носи Румен Радев. Без неговата скрита и явна подкрепа нищо от това нямаше да бъде възможно. Лошото е, че той продължава да произвежда с невидимата си ръка други подобни „политически проекти“ и всички те са ориентирани и напълно подчинени на американските интереси у нас. Въпреки, че понякога Радев заема двусмислена позиция по някои съществени теми, за да продължи да манипулира в американска полза русофилите у нас, той продължава да бъде верен слуга на Херо Мустафа. За съжаление много от русофилите все още му се връзват на селската андрешковска хитрост, но е въпрос на време да изтрезнеят – засега са все още слепи като къртици. И продължават да ги водят за носа.

Цяла една хилядолетна нация се разиграва от една шепа престъпници. Да, престъпници са, защото ако има реално и обективно разследване на техните придобити активи и пасиви, ще се убедите, че всички до един са забъркани в голямото плюскане!!! Грабеж, който няма аналог в цялата ни история! А на върха на политическото ни лай@о, винаги стои по една Корнелия или Мая, която ще обещава да овладява цените, да увеличава доходите, да не си доплащаме по болниците и прочее социални благини, които никога няма да ни се случат. Запомнете, никога! Така е устроена системата на политическата измама и винаги ще има кой да държи под носа ни моркова и кой тоягата! Осъзнайте го и се събудете!

Питате ме какво е решението? Оставка, съд и затвор в едно с борисовите отрепки.

Николай Марков

Коментари 29 за
“ЦЯЛА НАЦИЯ СЕ РАЗИГРАВА ОТ ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ. ТЕ ВЕЧЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ, АКО ЗАД ТЯХ НЕ СТОЯХА ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЧЕТИРИ ПАРТИИ, А ОСНОВНАТА ВИНА НОСИ РАДЕВ!”

 1. Имам усещането,че чрез ПП се връщат ,,по-оправните “стари кадри в държавната администрация-върна се и ,,лошото ченге“във Фонд земеделие“,че без нея не се играе на ,,Добро и Лошо ченге“ и няма приток на свежи ,,идеи“.Та като Ви се обади,,доброто“ченге,за да Ви помогне с ,,лошото“ не се подавайте,а подайте Вие сигнал в Прокуратурата,вместо те срещу Вас,там се изпращат стиснатите от Фонд Земеделие.Тук ,,Промяната“дойде пак със старите номера,за които гласувахме да се променят,Е явно пак са ни излъгали и ще чакаме следващите избори и ще се надяваме

 2. Този малоумник какво прави в България ?! Ако достойнството му се изразява чрез физиономията, той е или перманентно напушен или инфантилен ! Изглежда много успешен .
  Радев ти ,какво хареса в него ?! За министър – председател на България ??????????? Ти и той ташак ли си правите с българския народ ??????

  1. Но пък е ставал за войни и сме единственият народ без пленено бойно знаме.
   Така че когато до месец дойде момента, можем да си припомним как се прави.

 3. 12 май 2022 г. Вече 20 европейски компании са открили сметки в Газпромбанк за закупуване на газ, други 14 са поискали документите, необходими за отварянето им, съобщава Bloomberg.

  No comments!

 4. Г-н Марков, то цяла планета се разиграва от шепа престъпници, та какво да говорим за нас!
  А иначе- да, много русофили му се връзват все още, особено активистките на Бсп. Сега дори не помнят как защитаваха (преди година) „двете момчета на президента“, които щели да громят борисовщината…
  Понякога имам чувството, че президентът ни продължава да е във въздуха, само че- без самолет. Въпросът е има ли парашут. /Това ми хрумна в процеса на писане. Ако е глупаво, нейсе!/ 🙂

  1. Мария, не смятам че тези дето се възхищават на мунчо фърчилото са русофили или въобще някакви организми доближаващи се до човек. Сигурно и те не знаят какви са, щом като генерал от терористична организация за тях е русофил. Тези туземци са чисто и просто едни празноглави тъпутгери, които не са наясно с нищо. Аз съм се чудил, как въобще някакви си индивиди могат да гласуват за БСП, които заедно със соруската – ДБ им се канеха задължително да ги ваксинират.

   1. Без водачи или водач, народът е стадо, народът ни е обезглавен откъм водачи, това е, и затова сме ербап пред компютрите само!!! Всички ние, НИЕ, знаем как стоят нещата, ясни са като бял ден, те вече даже не се и крият!!! Излезте и вижте, колко хора протестират пред президенството, министерския съвет и народното събрание, шепа народ по-малко от полицията!?! А на мача в неделя, ще отидат поне 30 000, е, какво правим тогава и правим ли изобщо нещо и къде са водачите!?! Политиците го усещат това и си разиграват коня!!! Изобщо, тъжна картинка сме, и това си е!!!

    1. Дори да се появи водач, медиите на ЦРУ бърза сменят имиджа му и го преобличат в дрехи на разбойник, крадец, лъжец, луд, путинист, руснак ………..
     Ако искаме да видим България свободна, според мен не ни трябва водач, а глад, война или други големи катаклизми. Това с водачите докато се състои минават години и до тогава не се знае дали ще има кой да води и държава, която да браним. Но може и да не съм прав, аз в повечето случай само глупости пиша.

 5. Те са си борисови отрепки. Харвардите са пощенска кутия. Трима министри са на Борисов – съветниците на личната му секретарка Бъчварова. Именно те пишат програми за милиарди. И за пощите, които срутиха имат проект за 100 милиона. Теглят милиарди. Май вече станаха 7. Радев? Радев е „тъй вярно“ на руски и на английски. За всеки случай и да изглежда патриотично заповедите му се свеждат на български от мулташките му съветници. Властта е икономически закрепена мафия. Някой трябва да пълни шкафчетата с кюлчета и пачки.

 6. Дами и господа, другарки и другари,

  моля, приговете се да ядете краварски *уища по всякакъв възможен начин- орално, вагинално и анално.
  Не съм черногледец, нито пък копеле, което презира своя народ, а напротв, силно съм загрижен за съдбата му и заради това отправям този свой апел.

  Пазете се, мили братя и сестри!
  Длъжен съм да ви го кажа, отчитайки вашата политическа култура и вродена наивност, които позволяват издигането на странни индивиди във властта в Република България- Симеон, Боко, Курнела, Мая М. и много други такива авантюристи и ибрикчии.
  Последният ви избор доказва моите твърдения и сега са на власт Кир4у и Кокорчо, чиято ОСНОВНА ЗАДАЧА е да държат здраво краварския *уй и да го насочват към вашите многострадални дупета, усти и вагини.

  Пазете се, мили мои!
  Бог да пази България!

 7. От първия ден на наглеца Киро твърдя, че единственото обсъждане за него трябва да е оставката му. Този патологичен лъжец и неговата кохорта от некадърници оставиха държавата без пукната пара. При все, че лъжите на тази банда градират, паричните средства имат една особеност. При тяхната липса мишките започват да бягат панически. Но сметката трябва да се даде на Радев. Той я поръчваше тая музика и той трябва да я плати.

  1. Когато държанието на българското население е като на шавлива женица, винаги ще се намери кой да и го нафарфальока.

 8. Верният етикет е ВРАГ НА НАРОДА,,МОЖЕ ДА Е червен и изтъркан от употреба в миналото,и пак е актуален.За да е различно звученето ,може да се измени на АМЕРИКАНСКО ЛЕКЕ.Невероятно е как шепа мерзавци могат да тормозят няколко милиона човека,преспокойно да издевателстват и да няма никакви последствия за тях.Извършват национални предателства,вършат свръхтежки икономически престъпления,разлагат държавността,дали си имат хабер какво ще се случи с тях когато се обърне хавата?Румен,високопарния дрънкалник,вместо да изрита мустахата заедно с базите и да сключи пълноценен съюз с Русия,той се втелява и крои нови политически проекти.Готви се да назначи за премиер ген.Янев,и на какво отгоре, възнамерява да ни го трапоса,себеподобния му натовски генерал без армия.Нещо военно ли подготвя,мобилизация на мутрафоните,организиране на фашистки шпицкоманди,гестапо и концлагери?

 9. Изхождайки от Библейските истини
   Еклисиаст 1:9. „Каквото е било, пак ще бъде;
  И каквото е било извършено, това е, което ще се извърши;
  И няма нищо ново под слънцето.“

  Бих казал, че напр. от 1900 до сега, през времената на първичния капитализъм, фашизъм, социализъм и сега, при развития капитализъм едно е било водещо в България:
  Кражба, корупция, беззаконие!!!
  Имало е и светли петна и личности, като изключение, което доказва правилото! Политическата класа винаги е била извор на всички лошотии и е поддържала това триединство!
  И, основното – тоталната некадърност на т.нар. Политическа класа – царе, князе, президенти, председатели, политически лидери!

 10. Зад тия двете лайна стоят четири партии. Зад партиите стоят международни играчи. Те играят за големите корпорации, които са собственост на няколко банки…. а в дъното на помийната яма е един юдеин с трима равини и си джиткат „Протоколите на ционските мъдреци“!

  1. Робърт Хайнлайн е казал:
   “ Интелектът на планетата ни е константна величина, само населението расте.” 😉

 11. Какво става с малоумната украинска крава, която плю в лицето на България? Няма ли да бъде екстрадирана? ТЕБ ПИТАМ, РАДЕВ?

 12. за съжаление, у нас за да бъде допуснат човек във властта задължително трябва да е в релация / поединично или съвкупно / с някое от трите П – престъпник, психопат, педераст…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>