« Върни се назад Публикувано на 17.10.2022 / 10:09

ЦЯЛА ЕВРОПА СЕ ТРЕСЕ, САМО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е СПОКОЙНО! САМО ПОИСКАЙ НЕЩО И АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК ГО ВАДИ ОТ РЪКАВА СИ.

Да поговорим открито.

Рецесията и поредната световна икономическа криза не се дължат на „инфлацията и войната в Украйна, както ни облъчват евроатлантическите медийни рупори, а агресивната, терористична, недалновидна и скрита политика на западните и американски политици и техните престъпно олигархични лобита.

Някой замислял ли се е защо нито едно правителство в ЕС, САЩ, Великобритания и Канада не чува своите граждани? Защо се правят престъпни неща от името на всички граждани, а на практика тези неща не се покрепят от никого? Освен от специално отглеждани за това храненици във всяка страна!

Лицето на демокрацията се оказа кърваво, защото диктатурата премина от абсолютен в либерално-терористичен вид. Така наречения „цивилизован свят“ трябваша да се съгласява малодушно с неща, които не приема и под дулото на оръжието на хибридната война срещу собствените си граждани. И кой има интерес от това? Само една шепа хора в света, които овладяха и заграбиха всички публични финанси. Абсолютно всички.

Гордиев възел, това е което трябва да бъде разсечено!

И който не го разбира означава, че е част от другата страна, престъпната. Украйна беше и ще продължи да бъде прост инстумент, а не сложен международен казус. Това, което се случи или случва там съществува в още десетки страни по света. Грабежа на ресурси от страна на държави членки на НАТО става все по-свиреп и това няма как да не доведе до техния естествен край. Не е виновен Владимир Владимирович, че собствените ни правителства са глухи за нас! Те са глухи и за самия него и резултата е повече от показателен.

Да му мислят тези, които подкрепяха неправдата! Техният час наближава като товарен влак.

Ще мислим вързани на празна ясла или ще дейстгваме?

Цяла Европа се тресе от протести срещу високите цени диктувани умело от техните правителства. Само в България всичко е спокойно! Тук няма бедни, цените са прекрасни, заплатите също. Доволен е българина, не е мотивиран за протест! Но иска промяна и му дадоха „промяната“. Само поискай нещо и американския посланик го вади от ръкава си.

Германия, Франция и прочее се тресат от протести против непосилните сметки и унизителен начин на живот. Но българите са доволни от себе си и са добре! Точно както им казват набедените за политици твари. И защо се държите така?

Преклонена глава сабя не я сече! Мен ако питате – точно нея отсича.

Николай Марков

«