« Върни се назад Публикувано на 09.07.2022 / 20:21

ЦЪНЦАРОВА, МАРИ, ХЕКИМЯНОВА, И ЗА КАКВО БЕШЕ ТАЗИ ТЪПНЯ С „ПРОСТО ЗАГЛАВИЕТО ЗАД НАС“?!

„Извънредно“, ауууууу, в събота, не в неделя, уоооооо, Простото Киро в оставка щял да отговаря на мисирката Цънцарова по bTV в „Защо, господин министър“.

Цънцарова в зелен панталон като токущо изкласила маруля.

Простото Киро бил тука „за дългата игра“. Разкрачен като селски пазвантин, за да му се проветряват нещата под пояса. Простото Киро няма пояс, но има светнали очички. И плещи разкрачено, както и седи, впрочем.

„Аз съм много горд с екипа си…  Кирил Петков е просто заглавието зад нас“, вика.

Пак се съсредоточете! Той бил просто заглавието зад нас.

Това изречение е достойно да бъде изучавано в учебниците какво може да изречете, ако сте на амфетамини.

Сменил мебелите в премиерския кабинет, щото при Борисов „мебелите бяха едни бели като в нощен бар…“.

Цънцарова със зелените панталони обаче поръчково пропусна да попита – а защо, господин премиер, тука в тоя кабинет са влизали доставки на „пици“ с разни неща вътре, като в нощен бар.

Цънцарова е като мишленце, в зелени панталони, църкащо послушно, щото чорбаджията на Хекимян американски ще му изяде топките, ако вземе, че дръжката му на микрофон попита нещо остро.

Простото Киро непрекъснато плямпа, че не го разбирали, нещо като Костов, ако изобщо го помните. Простото Киро никой не го разбирал, щото той наистина не е за разбиране, мисълта му скача и лупингира точно като бързо пикиране по бели магистрали.

Простото Киро не казва нищо ново от рецитациите му, диплени вече шест месеца, а не казва нищо ново, защото мисирката срещу него с панталони като маруля, не прави и елементарен опит да го извади от обувките. А не прави опит, щото ако правеше, нямаше изобщо да я дават по телевизията. Там е цанена за слугиня, която си чете въпросите от лист, вдигнат пред лицето и, като на декламаторка от читалище „Спри, огледай се, преди да сричаш“.

Простото Киро си давал 5,50 оценка за външната дипломация.

Добре, вика црънкащата Цънцарова.

Простото Киро щял да сменя прокуратурата /?!?!?/ – чувате ли? „Докато не сменим прокуратурата…“! С какво ще я смени не ни обади, със зала за добавки ли, не разбрахме. Цънцарова пак вика: „Добре“.

А Рашков като станел шеф на КПКОНПИ работата направо щяла да стане толкоз прекрасна, точно като зелените панталони на Цънцарова.

Всъщност Простото Киро осъзнал, тъй вика, че докато нямали мнозинство във ВСС хавата им нямала да стане. Ашколсун! Толкова да си прост, че чак след шест месеца да осъзнаеш нещо, което си е априори.

Тоя път Цънцарова забрави да каже: „Добре“.

Простото Киро и компанията му щели да преговарят с БСП и ДБ, ако обаче им покажели как ще управляват без Борисов и Пеевски, и Орлин Алексиев.

Имало реални доклади, в които се виждало, че 70 -те изгонени руски дипломати били „в риск“. Питат го за безспорни доказателства, той пули очички какво била казала Митрофанова. Русия ни била сложила във вражеските държави, но Цънцарова не го пита защо Русия ни сложи в тоя списък, щото тя вика само „Добре“, след всяка идиотия на Простото Киро.

Меките диалогични китки го написал, после го изтрил, щото искал да каже, че ПП нямало да пречупи принципите си.

Пак щели да управляват с ДБ, вика Простото Киро.

Ай, ай, НЕ дай, Боже, че аман!, викаме пък ние.

И за какво беше цялата тая „извънредна“ тъпня, Цънцарова, мари Хекимянова?!

Гледахме за пореден път един ментално разбрицан човек, да не кажем по-силна дума. И една декламираща маруля срещу него.

Afera.bg

 

«