« Върни се назад Публикувано на 05.12.2014 / 12:06

Цънцарова имала „свобода”, ама… само за Пеевски. Да видим кога ще и наредят да „разследва” Бойко Борисов!

Мария ЦънцароваНякакви смешни и измислени поредни награди за журналистика хвъркат в ефира. Показват ни по телевизора някакви репортерки, дето много се израдвали, че ги награждават като гооооооолемите журналистки. Пърхат те, жизнерадостни и ни обясняват в ефира на телевизията, на която са наемници, каква гооооооооляма свобода имали да „разследват”.

Мария Цънцарова от bTV направо влезе в кадър с екзистенциален оргазъм, упойващо разказвайки ни как била направила „разследване” за Делян Пеевски и никой, ама никой не и бил оказал натиск, и каква свобода имало в bTV, ех….
Страшна работа е това „свободата на словото“ по телевизиите.
Ако нормалните зрители знаеха каква ГНУС И СМРАД е ЗАД КАДЪР и каква поръчковост и цензура, и автоцензура вилнее, щяха досега да са си изхвърлили вкупом телевизорите, или да минат единствено на „Планет”, предвид интелектуалното ниво на българина.
Та, Цънцарова, „великата”, „разследваща” журналистка, не ни обясни обаче защо ей, тъй на, не и хрумна да направи разследване за Бойко Борисов например. И като как щяха да и го разрешат.
Пропагандните тъпоумни „журналистически награди”, които се дават от жури, в което например е Антоанета Цонева, са СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА.
Само че сред българските журналя няма нито един Сашо Морфов, който да им се изплюе в сурата и да хвърли наградата по тиквите на ония, които ТЪРГУВАТ МЕДИИТЕ.
Не долна, а порнографска история. Не за четвъртата власт, а за четвъртата проститутка.

Afera.bg

 

«