« Върни се назад Публикувано на 30.10.2014 / 13:11

ЦОНОВСКИ ФИЛТЪР НА ИНФОРМАЦИЯТА МЕЖДУ МИНИСТЪР И ГЛАВЕН СЕКРЕТАР. ВИЖТЕ КАК БЕ СПАСЕН ЧОВЕКЪТ НА ЦВЕТАНОВ.

Печално иВалентин Цоновскизвестният бивш зам-шеф на ГДБОП по „терора” Валентин Цоновски, който „проспа” „уморен” /само/убийството на свидетеля Чочо в Перник по случая „Мирослава”, и който бе дейно участващо лице в скалъпването на „мега” разследвания на Цветан Цветанов, има скандална история на връщането си в МВР, след като бе уволнен.

Както е известно Валентин Цоновски бе уволнен от МВР. Той обаче обжалва заповедта за уволнение пред съда. Делото бе загубено от Цоновски на първа инстанция.
Междувременно, новият вътрешен министър Йордан Бакалов ОТМЕНЯ ЗАПОВЕДТА ЗА УВОЛНЕНИЕ НА ВАЛЕНТИН ЦОНОВСКИ, ВРЪЩА ЦОНОВСКИ В МВР, И ЦОНОВСКИ ВЕДНАГА СИ ОТЕГЛЯ ЖАЛБАТА В СЪДА И ОБЖАЛВАНЕТО НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ.
В момента, Валентин Цоновски служи като филтър за цялата информация, която се движи между вътрешен министър и главен секретар на МВР.
АФЕРА разкри, че вече е направена договорка между Делян Пеевски и Бойко Борисов и Светлозар Лазаров ще остане главен секретар на МВР. Както неведнъж писа АФЕРА, Светлозар Лазаров е лична капия на Пеевски.
Afera.bg

«