« Върни се назад Публикувано на 19.12.2014 / 14:32

ЦИРК „ПЕЕВСКИ” ПО ДЕЖУРНАТА РАДИОТОЧКА

Делян ПеевскиЯ! Делян Пеевски цъфна, бре! Познайте от първия път къде. В жълта медия, която изобщо, ама изобщо няма нищо общо с него. Цъфна в отрепетирано смешен етюд, който е вълнуващо да се отбележи. Радиоточката направила „разследване”, че „Протестна мрежа” готвела сигнал до Цацаров срещу Пеевски, ах. И Пеевски коментира в интервю пред „разследващата” радиоточка, уж обиден на същата радиоточка, ох. Ама не ги съди, ех.

Пеевски бил, уф, обиден на „радиоточката”, че го били свързали с Прокопиев, ай: „Това наистина ме обижда и е едно от най-тежките и несправедливи обвинения, отправяни към мен. Как изобщо ви хрумна, че мога да имам нещо общо с този човек? Хубаво е да следите събитията и да анализирате фактите прецизно.
Селската вечеринка на това място направо се разплака.
Пеевски използва радиоточката за да разсеел иначе „спекулациите”, че той имал изобщо нещо общо с „Булгартабак”, оу.
Истината боли. Истината ги стресира, те са изпаднали в паника. Чудят се как най-пълноценно да угодят на своите господари и постоянно произвеждат нови и нови доноси. Това е типичното поведение на хванатия в крачка прислужник на лъжата.”, изказва се знаково Пеевски по радиоточката по темата за прислужниците и за лъжата, ой, ой, ой.
Нататък Пеевски изнася пледоария колко е честен и как купища медии го дамгосвали по заръка на Цветан Василев. Обаче той нямало да се даде, уау. Услужливо, от радиоточката изобщо не питат Пеевски, като бивш шеф на ДАНС, за Сертов, примерно. Не питат и за драшковите капии на Доган. А можеха, можеха, ехееее, да попитат Пеевски за цвета на чаршафите на любовницата на Сертов и за дупките в дюшемето на къщата на „ограбения“ му баща, както и за любимото ченге на Пеевски – Лазаров, понеже „много му се работи на това момче“.

Afera.bg

 

«