« Върни се назад Публикувано на 18.10.2022 / 8:42

ЦИРКОВОТО ШАПИ ОТВАРЯ. ЗАД КУЛИСИТЕ – МНОГО КОФИ С ВАЗЕЛИН

Кирчовците заедно с Корнелка и Христо Иванов заедно имат точно 98 депутати. За нищо и за никъде. Лоша работа, защото отсреща само ДПС и сателитът им Български възход може да им даде нужните гласове за реализация на втория мандат.

Сега има само един ход пред Кики и Христьо, за да реши в кой крачол да си го премести Мустафата Карадайъ – в левия при тях или в десния крачол при ГЕРБ. Хр Иванов трябва да надува розовата лодка и да гребе с аверите си към Росенец, за да моли обратно Ахмед Доган да ги качи на софрата.

Реално без тях – останалите ГЕРБ, ДПС, Възраждане и БВ имат 142 депутати – само с 18 по-малко, за да си изберат сами квотата във ВСС и да бетонират за дълго Гешев и съдиите, които мощно отхвърлиха кадруването на олигарха Прокопиев в техните среди.

А липсващите 18 ще се намерят мноооого лесно. Има ги в изобилие и в групичката на БСП и в сбирщайна на Кико #Простото и Асан.

Шоуто на манежа ще е интересно с много салтоморталета и неочаквани обрати. Цирковото шапи отваря порти утре. Сигурен съм, че от ДПС са осигурили много кофи с вазелин зад кулисите.

Николай Бареков

«