« Върни се назад Публикувано на 21.07.2022 / 17:58

ЦИРКАДЖИЯТА КОСМАТКО ХРИСТО ИВАНОВ Е ГОТОВ В ГИПСОВО КОРИТО ДА ЛЕЖИ, НО ДА НЕ ПРИЗНАЕ, ЧЕ Е ГОТОВ ДА ПРАВИ ЛЮБОВ С КОРНЕЛА. В ЛЕГЛОТО НА ДИМИТЪР БЛАГОЕВ. СРАМ ВЪРХУ СРАМ ЩЕ ПРАВИ КОАЛИЦИЯ

БСП били само посредник, казал “диалогичният” косматко Христо Иванов днес. Така е, Ицо, посредник са, ще ти пратя после панамската им банкова сметка за да им преведеш комисионната. IBAN: K&KzaUKRAINA.

Чудя се, тоя Ицо, няма ли да си секне най-накрая кръста с тая аматьорска акробатика? Циркаджията е готов и в гипсово корито да лежи, но да не си признае, че е готов да прави любов с Корнела. В леглото на Димитър Благоев.

Абе, палячовци и захарен памук, бате…

Или с други думи, толкова е сложна политическата ситуация у нас, че може да бъде решена само от G-8. Което в нашия случай пък значи от “8-те джуджета”. Или 8-те гея. Не съм сигурен. Английският ми е слаб.

By the way, кво стана с тея джуджета? Седем липсват, само ген. Атанасов още щъка активен. Какво и да значи “активен” в света на Асен Василев…

Не знам за вас, уважаеми хора, но аз съм настъпвал две лайна едновременно. Дет се вика, директно съм падал в септична яма. После ми казаха, че било на късмет. Късмет, ама смърди на лайна…

И я слушам тази демоверсия на демокрация с миризма на изпражнения, и си мисля, ами ако е безкрайна? Тази септична яма. И ако е тъмно. Как ще го разпознаем късмета?

Истината е, че на маймуни ни направиха тези изроди. Мажат с вагизан и лъжат. И пак мажат, и пак лъжат. И Христо, и Киро, и бандата му. И Слави с палячовците си, и Корнела с автоматите си. И Коцето, с донора си Бойко от Банкя. Бандит до бандита. Лъжец до лъжеца. Срам върху срам, коалиция ще прави. Хиперинфлация. На елементарно достойнство.

Васил Петев

«