« Върни се назад Публикувано на 17.03.2022 / 22:05

ЦИРКАДЖИЛЪЦИ „ПО НЕОТЛОЖНОСТ“ ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ ВКАРВАНЕТО НИ ВЪВ ВОЙНАТА С РУСИЯ И ОТ КРАХА НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ!

Абсолютни циркаджилъци на МВР Рашков точно преди денят, в който България ще бъде вкарана във война срещу Русия.

Оказва се, че Бойко Борисов не е арестуван, той е в къщата си в Банкя, въпреки че МВР официално даде информация, че Борисов е арестуван, заедно с Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севдалина Арнаудова.

На практика МВР дава информация, че са арестувани, а те не са арестувани.

Акцията е по неотложност, което означава, че обиски и арести могат да бъдат правени без съдебна заповед.

Прокуратурата каза, че не е била уведомявана за действията на МВР, а когато се извършват действия по неотложност тя трябва да бъде уведомена до 24 часа. До този момент това не е направено.

Акцията на МВР Рашков идва точно вечерта преди посещението на военния министър на САЩ и когато се очаква България да бъде въвлечена във войната срещу Русия, както и след тоталния крах на сегашното управление. Рейтинга на правителството се срива и те някак трябва да оцелеят още малко във властта, а проамериканщината им омерзи огромна част от населението.

От кретенското безумие на МВР Рашков и Простото Киро единственото, което ще стане е да произведат Боко Тиквата в герой.

Очевадно това е остър кризисен пиар за да ни отвлекат вниманието от въвличането ни във войната и за да успеят да се задържат на власт, фокусирайки вниманието на обществото един месец да приказва нататък за Боко Тиквата.

Както помним по времето на служебните правителства на Румен Радев, Рашков с глупостите си направи единствено това, да вдига рейтинга на ГЕРБ, сега с тъпоумието на тази власт – прави същото.

АФЕРА бе тази, която единствена не спря да вади на показ зулумите на Борисов и ГЕРБ тогава, когато всички мълчаха, но АФЕРА никога не си затваря очите за истината, а това, което в момента се прави е тотален цирк. За наша сметка.

Не се разфокусирайте прекалено с Боко, утре ни вкарват във война с Русия! И се цели вниманието ни да бъде притъпено!

П.П. МВР Рашков идиотия я докара и дотам, че изтри от сайта си официалната информация за задържането на Бойко Борисов.

Afera.bg

 

«