Публикувано на 24.03.2021 / 16:32

РУМЕН ПЕТКОВ: ЦИНИЗЪМ, НА КОЙТО Е СПОСОБЕН ОНЗИ, ДЕТО АКО МУ СВАЛЯТ ПАГОНИТЕ, СЕСТРИТЕ ЩЕ МУ БИЯТ ЧЕМБЕРИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР. ЦИНИЗЪМ, КОЙТО МОЖЕ БОРИСОВ И ОНОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КЛЕЧАЩО В КАБИНЕТА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР!

На 6.02 почина Христо Цонков в Габрово, ваксиниран, в последствие “заразен” с Kовид. В неделя почина ваксиниран с „АстраЗенека“, отново “заразен” след имунизиране. След това с две дози „Пфайзер“ колабира и умря д-р Евгений Александров в Плевен, отново с Ковид! Във ВМА, дни наред бере душа Иван Савов, ваксиниран с „АстраЗенека“ и отново с Kовид. Ваксиниран с „Модерна“ е в тежко състояние в друга столична болница, също с Kовид. На умрелите, разбира се, не беше направена аутопсия. Държавата я нямаше.

Продължават да пишат „Ковид“, продължават да не правят аутопсии. Даже не уточняват починалите ваксинирани. Това е цинизъм, на който е способен само онзи, дето ако му свалят пагоните, сестрите ще му бият чембери от сутрин до вечер. Това е цинизъм, който може Борисов и онова недоразумение, клечащо в кабинета на здравния министър.

Настояваме за сериозна информационно-аналитична справка за последствията от ваксините както първа, така и втора, върху здравето на хората и публична информация за хората, които са починали след ваксиниране.

Другото е убийство, което правят тези образи с българското население.

Румен Петков

Коментари 48 за
“РУМЕН ПЕТКОВ: ЦИНИЗЪМ, НА КОЙТО Е СПОСОБЕН ОНЗИ, ДЕТО АКО МУ СВАЛЯТ ПАГОНИТЕ, СЕСТРИТЕ ЩЕ МУ БИЯТ ЧЕМБЕРИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР. ЦИНИЗЪМ, КОЙТО МОЖЕ БОРИСОВ И ОНОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КЛЕЧАЩО В КАБИНЕТА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР!”

 1. До ник Кольо Вейронов, поста от 25.03.2021 в 8:09

  🙂 А, бе вие там, в двора на богоугодното заведение на 4-и километър имахте едно кафе на име „Зигмунд Фройд“ (паднах по дУпе, когато го видях преди време) – има ли го още, или локдауните го фалираха? :-)))

  Това, че аутопсиите са вредни за здравето, го казва СЗО (и изпраща на всички по един съчувствен влажен поглед от д-р (???) Тедрос Гебрейсус), а едно новогодишно пожелание от патолозите & съдебните медици към всички останали хора гласи така:

  „Най-качествената и добра диагноза е аутопсията. Пожелаваме на всички ви да живеете така, щото тя да не се налага!“

  Бъдете здрави!
  Намордникъ или смъртъ!
  Нека се пазим взаимно!

 2. До ник Капели-Шменти поста от 25.03.2021 в 14:20

  Ами, ако е така – еваллата на такива медици-изследователи, които са започнали да правят това!
  Значи, че са показали „среден пръст“ на мракобесниците Гебрейсус (същия д-р(???) Тедрос) и компания и нямат намерение да го карат по техните „препоръки“.
  Има ли публикувани научни съобщения и инфо за това, дай тука да прочетем, ако ти е известно?
  Ако пък това се случва в България под носа на НОЩ – шапка ще сваля на тез доктори!

  Бъди здрав!

 3. Напротив! Правят се аутопсии. В кръвта на всички починали от „Ковид“ се наблюдава високо ниво на алуминиеви нано-частици. 61 000 микрограма/литър. Ковид е нано-токсикоза. Няма никакъв вирус. Затова няма нужда от никакви ваксини, ниторуски, нито европейски

 4. Знаете ли, кое е най-лошото, което ГЕРБ насадиха в нашата действителност?

  Усещането за всепозволеност, дебелашкото им усещане за недосегаемост и безнаказаност, и, като резултат от всичко това – трайно вменената на политическия им и бизнес „елит“ от всички нива високомерна арогантност.

  Това особено ярко се усеща в Смолян. И веднага ви давам пример.

  В края на миналата година млад меринджей с изключително популярната в този край фамилия Даритков получава договор за снегопочистването на Смолян за сумата от 3,5 милиона лева. Но този индивидуум се оказа интересна и перспективна фигура не толкова и не само с това. Хора от поречието на Арда ми разказаха, че има големи финансови възможности (натрупани за 10 години къртовски труд, като строител в Нидерландите!) и изкупува на килограм общински земи и имоти. Възхитен от размаха на усилията му по реанимацията на коритото на Арда чрез изграждането на благотворителни обществени тоалетни (1 бр., с.Могилица), написах няколко думи по темата и… щях да стана пишман, ако – за мое щастие и негово недоволство! – нервите ми не бяха закалени в многогодишните битки с десетките политически и бизнес-клонинги на Бойко Борисов, разселени по държавните администрации на цялата територия на изстрадалата ни Родина. Защото същият цъфна под моите постинги да съска, плюе, громи, обижда и заплашва. Трудно ми е да предам лексиката му, пълна с обиди, правописни грешки, ужасяващо ниска обща култура и арогантност, без да поставя на изпитание интелекта и възпитанието на читателите!

  Симов

  1. Симов ,ако имаш доказателства ги внеси в съда! Всичко друго е лакърдии за маса 🙂

 5. Мисля, че трябва да се признае за съществуването на още няколко щама на корона вируса:
  1. Щам АстраЗенека – най-опасниям вземащ най-много жертви и най-бързо разпространяващ се, предимно по инжекционен път;
  2. Щам Пфайзер – по-малко опасен, разпространяващ се изключително по инжекционен път;
  3. Щам Модерна – като Пфайзер.

 6. На нас ,тука на Четвърти километър, сестрите не ни бият чембери,а инжекциики…
  Много са любезни.
  Препоръчвам !

  Ко казало СЗО ?
  Аутопсиите са вредни за здравето,а…

 7. Разбира се, драги господин Економов, спор няма, никой не е безгрешен! Но бедата е там, че НЯМАМЕ време, НЯМАМЕ – да чакаме да видим кой ще е Джордано Бруно и (ако случайно все пак пламъците на кладата са го заобиколили някак си, та е оцелял), да му ръкопляскаме, викаме УРА(!) и пеем дитирамби! Избори чукат на вратата, сума хора седят у дома без работа и доходи, деца и родители пощуряха, сметки за режийни разходи си текат, падежи по кредити също, хората се чудят с какво да ги плащат, защото компенсация отникъде, а много хора са болни без никаква мед. помощ, а много и умират, представете си, Бог да ги прости, горките, умират „мърцина“ дето се вика, по стълби на болници и след хвърляния от седми етажи… А там горе седят едни хора, избрани от Народа и Народът им е делегирал правата да вземат важните решения В НЕГОВО ИМЕ, и от НЕГОВО ИМЕ, и те 12 година вече ги вземат тези важни решения все в УЩЪРБ на Народа, на СУВЕРЕНА си, и все такива ги вземат, та с поредица от провал след провал го смъкват надолу и надолу в дявол знае вече каква Преизподня под дъното. Няма време, не сте ли съгласен? Трябва да се действа, не да съзерцаваме философски, трябва нещо рязко да се промени!

  Бъдете здрав!

 8. Уважаеми господин Економов, пояснете, моля, поста си? Да прочетем аргументи от Вас?

  1. Отговорът е записан в библията – който е безгрешен да хвърли първи камък. Румен Петков е човек с цветист изказ, но и с доста спорно минало и не бива да поучава като стар мъдрец.

   Да, лекарите ни може би грешат, но те носят голяма отговорност. Нека да мине време и тогава да даваме оценки. В момента е лесно за хора, от които нищо не зависи да казват, каквото си поискат. Не бива да се въодушевяваме от едните и да хулим другите, за да не ни е срам от себе си след като истината стане безспорна.

   Ще дойде денят, в който ще стане ясно, кой е бил Джордано Бруно – Мангъров или Мутафчийски.

 9. Да, Мария, права си, така беше! Запомнил съм даже някои моабети от тая „Наредба“, които звучаха ъПсурТно, та направо щяха да са смешни, ако не бяха причастни към тази сериозна, ама много медицински сериозна „фирма“ каквато е Патоанатомията:
  „във всички случаи, с изключение на тези, когато по тялото на пациента няма очевидни травми и увреждания категорично с живота несъвместими (бел. разбирай – половината череп липсва или 50 дупки от куршуми) като окончателна патоанатомична диагноза в документите да се пише… онази, същата болест“.

 10. До ник Цветан Седможилищник, към коментара от днес, 19:27

  Това за забранените аутопсии го съобщи най-отговорно още през август м. г. д-р Стоян Алексов, патолог в бившата „Тина Киркова“ и Председател на професионалното им сдружение на патолозите в България – още един достоен медик, който е заедно с доц. Мангъров и д-р Първанова в „Алтернативния алианс“ заедно и с други техни колеги, които не си плюха в сурата, не омърсиха лекарската си съвест, и останаха верни на Хипократовата клетва. Още се чудя, как тогава в-к „Труд“ беше публикувал интервюто с него – там той даже показваше факсимилето на преведените мот-а-мо „препоръки на СЗО“ и спуснати от нашите (разбира се – „по-католици от Папата“ и „по-турци от Султана“, fuck!) надолу за изпълнение под формата на „Наредба“.

  1. Дори по-рано го оповести, още през май 2020- във връзка с абсурдната препоръка на СЗО за минимален брой аутопсии.
   Във време на поголовна продажност и страх е гордост да имаме сънародници като д-р Алексов!

 11. Да, H&L, помним всичко това! Същата година в края на юли пожълтяха масово и окапаха листата на дърветата в Северозапада… Защо ли?!

 12. Нас ни управляват убийци заложили най слабата ваксина с 60% ефективност, което значи фифти фифти. Къде е оня мяцаш професор от ЕМА да каже за колко време я утвърдихте тази ваксина, а руската трябвало да чакат до есента. Нима Орбан е толкова глупав да вземе руската но нашите са плазмодии.
  А знаете ли че от вчера в армията ще се приемат трасгендери педераси лизбийки и други подобни така е решило Нато с консенсус представяте ли си даже има клип за това начело със Столтенберг.

  1. То в нашата армия има такива отдавна. Само че не го обявяваха официално…
   Освен това откакто взеха да набират кадрови войници – жени, не си ли забелязал, че проститутките по пътищата драстично намаляха?!

 13. Да, днес е годишнина от бомбандировките над суверенна Югославия с даден коридор от българска страна от Костов и П.Стоянов.Това ще се помни винаги .Забравихте ли как се криеше информация за аномалиите по западната ни граница -за родени агнета ,козлета и др.животни с няколко крака и други аномалии вследствие от бомбите..Всичко това вече се знае от предявените съдебни искове и доказани от Сръбска страна за бомбите с уран хвърляни по мирното население .

 14. До ник Непукист, коментара от днес, 19:38

  🙂 Яз ке ти кажам, шчо ке пише там – и у Пато-Експертизата, и у Епикризата, ако ги е написал Годжи или Ботоксовио (а оно нема кой друг, они са баш авторитетите, през устите им говори самата НАУКА):
  „Окончателна диагноза – COVID-19, съпътсващи заболявания – редица тежки увреждания вследствие множество огнестрелни рани, категорично с живота несъвместими“.
  Бъди здрав и така дръж!
  🙂

  1. Ако измислят пистолет с име „Ковид 19“, с калибър 19, то тогава в епикризите спокойно може да се пише:
   „Починал от полиорганна недостатъчност и загуба на кръв, вследствие „Ковид 19“.
   Тогава от кой ковид е умрял някой няма да има значение…

 15. Поправям те.Грешиш ,защото хората не четат листовските на досегашните“добри “ ваксини….а ако почнат да ги четат…пък и ако могат да разсъждават…

 16. Близо 1730 избирателни секции в страната са застрашени от контролиран вот, обявиха експерти

 17. За всеки Идол се намират Жреци и негови поклонници???

  Коронаидолът-жреците от Храма му и страхливите неграмотни поклонници !!!

 18. ЧУТОВЕН СКАНДАЛ: Мангъров призна: Забраниха аутопсии на Covid жертвите (мафията крие истината за пандемията ВИДЕО):

  Доцент Мангъров: Ваксините са нещо добро, но когато са изпитани – Поправете ме, ако греша #21(ч.2) •Mar 22, 2021

  https://www.youtube.com/watch?v=73SNvBqqL8M&t=3s

 19. В община Раднево има поне 2 случая на починали вследствие на ваксината на АЗенека потулени ……………………

 20. В коментарите към друга тема бях написал (така бях и озаглавил поста си):
  „ПО НАМОРДИЦИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ“ – това за новите политически субекти и кандидатите им за депутати.
  Повтарям – от тези, дето носят намордници очаквйте „борба с КрОмВИД-ПлАНДЕМИЯТА“ нито „крачка у лево“ от „препоръките“ на СЗО и коленопреклонна служба на „Световната Банда“; нищо чудно и да направят „творческо доразвитие“ и „ценен принос“ в науката по част „управление на кризи и пандемии“.
  Мислете, хора!
  Пазете се от лъжепророци!
  Всъщност, нека се пазим взаимно!
  Бъдете здрави!

  1. Фактът, че маскирани!!! на открито!!! момчета и момичета от „Мутри вън“ , „Да, България“ и БСП агитират и раздават предизборни листовки е ясен знак какви са настроенията в тези партии относно зараждащия се ковидален неофашизъм и какво би било поведението им след изборите! Единствено АБВ и партията на Слави са на страната на истината. Що се отнася до поведението на Румен Петков през последната година и привличането на Мангъров, то АБВ ми се издигнаха силно в очите и аз и много мои приятели смятаме да ги подкрепим, защото ако това нещо, което се е задало не бъде спряно сега, животът ни е на път да стане доживотен концлагер! Така, че масово гласуване напук на насаждания страх, натрапваните парцали, за да им объркаме мръсните сметчици! Признавам, че много бих искал АБВ също да влезе в парламента, за да се очертае по-мощна съпротива срещу „новата нормалност“!

 21. Не гласувайте за никой от двата коронавируса на България, комунягите от герб и бсп!

  1. За да не се загуби гласът ти, гласувай за БСП (макар и с отвращение)!

 22. Почна се и при Нас???Детесъбирането!!!Яничари за новите султани!!!

  Национална телефонна линия за деца 116 111 е разкрита в България. Обаждането на телефона е безплатно, като той функционира 24 часа, 7 дни в седмицата. На него всеки нуждаещ се може да получи психологическа подкрепа, консултация или да подаде сигнал за дете в риск???

  Проблемът го решаваме от края му!!!Началото-локдауни ниско образования разруха на моралните ценности нисък стандарт на живот бедност малки заплати безработица наркотици ГМО липса на здравеопазване педофили педераси лезбийки и т.н. Прилича на -тъй като не лекуваме ефективно хроничните болести тези хора са повече застрашени от Короната и трябва да си стоят в къщи!!! Психолози и психиатри ще нахранят облекат и изучат децата!!!

 23. Не е ли време за повече компромати както обеща господин Божков? Явно и той се разбра с Касета за взаимно мълчание.

 24. Без Боц -Ковид …
  С два Боц-а – пак Ковид…

  Кой път да фащам,
  или пръта да разклащам…

  Венсеремос.

  1. Бачо Кольо пътя хващай от Сомалия че чакаме те тук да правим ний въстания

 25. Ясно е, че ковид е инструмент. Възможни са всякакви варианти. Например по-добре да има ваксина и да има надежда, макар времето да не е било достатъчно за създаване на работеща ваксина или си караме на божията милост, докато някой печели. Звучи ми най-логично, че след като световният елит се провали заради простотия и лакомия трябваше да се намери нещо, което да обясни и скрие провала. Предишните пъти са ползвали малки и големи войни. И сега пробваха със Сирия, ама взе да става опасно и скъпо заради бежанците. Световна война след атомната бомба е немислима, остава ковид….

 26. За подобно развитие предупреждавах много отдавна.Ей,май ще се окажа ясновидец.Всъщност човек може лесно да се ориентира в обстановката,всичко което казват от щаба и медийните трубадури и трабанти,да го разбира в обратния смисъл.Както и всичко ,което предвиждат да стане,също да го обръща наобратно и ще се окаже удивително точно.всичко ,което заявяват като грижа и предпазни мерки ,да го тълкува като злонамереност и драконовски мерки.Всичките им псевдонаучни доводи са умишлено изопачени с цел заблуда и подвеждане на населението и по-пълноценно подчинение.

 27. Никой друг освен тях не назовава слона в стаята, който ни гази, шепата НОЩници на царица Костадинка, заели се с вероломно престъпление срещу родината! Правят ни на олигофрени и твърдо искам да допълня и Татяна Лолова в имената които е изброил!
  Факта че медикаментите вкарват същата РНК“информация“ в тялото която търси и измамният ПСР(ако въобще търси нещо) Значи, че на ваксинирани не трябва да се правят ПСРи за да не надуват статистиката!!! Не само, че като развият остра странична реакция и влязат в болница, им пускат ПСР и надуват статистиката, ами ако починат ги пишат жертви на КОВИД1984?! Това е много нагло и престъпно!

  Твърдо ще гласувам за доцент Мангъров и Румен Петков(какъвто и да е, факта че говори го извисява километри над другите, пропаднали щрауси, продажници и предатели)!!!

  1. За да не се загуби гласът ти, гласувай за БСП (макар и с отвращение)!

 28. Абе др. Петков , до изборите тези лекета затварят цялата. държава , в Бургас педалчето -кмет и зам.председател на ГЕРБ …/гробари/ слагат маски на открито за да уморят още повече избиратели…

  1. Миналата година по това време бяха затворени и парковете, а бургаският кмет-натегач даже демонтира пейките в морската градина.
   Още тогава хората бяха обхванати от сериозни съмнежи, че НОЩ е носител на здравия разум и елементарната медицинска логика, защото всеки необвързан с властта лекар знае много добре, че саногенезата води до макрофагии.
   Сега сме в сценария „Много щабове (НОЩ, ваксинационен и к‘ви ли още) – хилави резултати“.
   И на всичко отгоре министърът на здравеИЗПРАЗВАНЕТО Простадин A. се е кандидатирАл (кандидатирАли са го) да бъде избран за нЕ‘къв си.
   https://lupa.bg/f/news/b/108/349323ba109bb2a806add9c94b9434e6.jpeg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *