« Върни се назад Публикувано на 24.03.2021 / 16:32

РУМЕН ПЕТКОВ: ЦИНИЗЪМ, НА КОЙТО Е СПОСОБЕН ОНЗИ, ДЕТО АКО МУ СВАЛЯТ ПАГОНИТЕ, СЕСТРИТЕ ЩЕ МУ БИЯТ ЧЕМБЕРИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР. ЦИНИЗЪМ, КОЙТО МОЖЕ БОРИСОВ И ОНОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ, КЛЕЧАЩО В КАБИНЕТА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР!

На 6.02 почина Христо Цонков в Габрово, ваксиниран, в последствие “заразен” с Kовид. В неделя почина ваксиниран с „АстраЗенека“, отново “заразен” след имунизиране. След това с две дози „Пфайзер“ колабира и умря д-р Евгений Александров в Плевен, отново с Ковид! Във ВМА, дни наред бере душа Иван Савов, ваксиниран с „АстраЗенека“ и отново с Kовид. Ваксиниран с „Модерна“ е в тежко състояние в друга столична болница, също с Kовид. На умрелите, разбира се, не беше направена аутопсия. Държавата я нямаше.

Продължават да пишат „Ковид“, продължават да не правят аутопсии. Даже не уточняват починалите ваксинирани. Това е цинизъм, на който е способен само онзи, дето ако му свалят пагоните, сестрите ще му бият чембери от сутрин до вечер. Това е цинизъм, който може Борисов и онова недоразумение, клечащо в кабинета на здравния министър.

Настояваме за сериозна информационно-аналитична справка за последствията от ваксините както първа, така и втора, върху здравето на хората и публична информация за хората, които са починали след ваксиниране.

Другото е убийство, което правят тези образи с българското население.

Румен Петков

«