« Върни се назад Публикувано на 16.08.2023 / 12:02

ЦИК ПРИЗНА, ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА В ЛАПИТЕ НА ЧАСТНА ФИРМА, КОЯТО ГИ ОПОРОЧАВА! ДА СИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИ ВЪРТЯТ КАТО АГНЕТА НА ШИШ, УВАЖАЕМИ БЛЕЕЩИ

След три години упорито мълчание, ЦИК най-сетне призна в свой доклад, че машинният вот е в лапите на една частна фирма – „Смартматик“ – „Сиела норма“, която продава несигурни венецуелски машини, които опорочават изборите.

Бих искал да припомня, че с подобни сбъркани машини беше преизбран червеният ни президент, както и всички народни представители от всичките революционни парламенти, които вкараха държавата в пропастта.

Тази фалшификация, която доскоро беше напълно отричана от властта, беше разобличена още преди няколко години. Лично аз съм отварял и виждал машина за изборно гласуване, със все активните й комуникации, които позволяват всяка една от машините, както и всички машини накуп, да бъдат манипулирани през смс, с флашка, дистанционна команда по wi-fi и още десетина различни начина, по избор на клиента.

До днес такива като мен бяха заплювани като лъжци, но ето, че се оказа вярно онова, което твърдя – а именно, че някой нарочно манипулира изборите, за да постига онзи резултат, който му е удобен, за да държи държавата в подчинение, да разпределя порциите, да раздава обръчите, да контролира икономиката и просперитета ни.

Само след няколко години отделни хора, участвали в далаверата, ще са по затворите. Другите, извършителите на далаверата, като бобоците, таткопетковците и останалите шмекери, ще се спасят, за сметка на някой и друг системен администратор, който ще излезе виновен за тази милиардна далавера.

Лъжат ви, а вие сте достатъчно неуки, за да не разбирате това и да вярвате на свежи думи, графични примамки и думи от телевизора.

Не се сърдете, простотията е съвсем нормално качество в един оскотял народ, избиван, съсипван и систематично рушен от главорезите с ватенки, които го управляват от дълги години насам.

Да си знаете, че ви въртят като агнета на шиш, уважаеми блеещи.

Виктор Димчев

«