« Върни се назад Публикувано на 07.03.2021 / 17:00

ЦЕЦО, ЦЕЦООО, ЗАЩО НЕ СИ ОСТАНА В АСАНСЬОРА В „АРТЕКС“!? „ДАЙ ИМ ГИ ДА ВИДЯТ, ЧЕ СМЕ ПЛАТИЛИ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА НИ ОТРАЗИ“

Стана ми тъжно за Цецо Цветанов.

Разхождаме се днес фамилията по главната и изведнъж шум. Един такъв предизборен…

Отивам да видя джангъра кой го вдига, а то – Цецо!

Поседях, поседях, па ми стана тъжно и си тръгнах.

Тъжно за Цецо.

Някога този човек с Нико Тупарев харчеха милиони (поне така изписваха) за онези грандиозни гербаджийски сбирки в „Арена Армеец“, на които Цветанов целуваше ръка на Борисов. И така си заработваше още една година кардиналстване в партията.

Същият този апартчик, израснал до апартаментчик, днес организирал събитийце за 8,70 лева в Пловдив.

Представя си кандидат-депутатите. Те много, а хората срещу тях, дето трябва да слушат – малко, нямат и 20. Плюс още 10-ина деца, докарани да тичат с номера на бюлетината на Цветановата партия. Всъщност това не беше ли забранено, да използваш деца в предизборна кампания!?

Заслушах се в Цветанов, познатите клишета. Нищо ново. Даже като свърши речта му, хората не разбраха. Добре, че кандидат-депутатите запляскаха, та и масовката се загрижи.

По-шумни бяха само две момичета от организацията. Притеснили се, че не дали фактурите на медиите, да видят, че им е платено да отразят „помпозното“ събитие. Чух кои са и сайтовете, ама хайде, ще им го спестя.

Думите на едно от момичетата обаче ме трогнаха: „Дай им ги да видят, че сме платили, че никой няма да ни отрази“.

Цецо, Цецооо, докъде се докара…

Защо не си остана в асансьора в „Артекс“!?

Владимир Зарков

«