« Върни се назад Публикувано на 16.02.2014 / 18:28

ЦЕЦО СЛОЖИ ВЪЖЕТО НА ШИЯТА НА ГЕРБ, СЕГА САМО ТРЯБВА ДА РИТНЕМ СТОЛЧЕТО И ЕТО ВИ ХЕПИЕНД

 

АЗ, АЗ, АЗ, с НЕГОВИТЕ ръчички чистил арехология, чакал щъркелчетата, за да може да минела магистрала…Действително злорадствал – „искам да им е мъчно за мен“. ТОЙ пак показа арогантното си себично лице, комплексарски нахъсвайки партията СИ, но хванат за топките в менгеме от носача си на папки – Цветан Цветанов. „Мъжагата“, който е известен от време спортно оно с шубелийството си. Може да е силен и Винету, само когато консумира властта.

Ето какво изрече Бойко Борисов на националното събрание на ГЕРБ:

 „Държат ни с тефтерчета и бири в обяснителен режим. Това време приключи, никой не е правил повече от нас. Друга алтернатива освен ГЕРБ няма, запомнете го и го вижте. Нали разбирате, щом червените социологически агенции дават, че сме на кантар, това е гарантирано с 3-4%, че ГЕРБ води. Вече има багери на дюните, а аз ги спрях за три часа. Да им е честито на еколозите. Аз ги чувах еколозите, аз налагах мораториуми. С ръчички чистихме археология, една година щъркелчетата чакахме на гара Яна, за да може да мине магистралата. Ще ми кажат, че злорадствам, но действително злорадствам, искам да им е мъчно за мен.

Гьобелс е признат с две неща в Германия: едното е с максимата, че като повториш едно нещо сто пъти и то става истина и второто – измислил е радиоточката, за да го превърне в практика. Такива са и опорните точки на опонентите на ГЕРБ. Всички, които искат някога да направим коалиция с БСП да си вдигнат ръката, запита той аудиторията и отбеляза със задоволство, че няма. Който е да направим коалиция с ДПС да си вдигне ръката, запита отново и отново констатира, че няма желаещи. Който е да направим коалиция с Атака, с цензурата – да вдигне ръка, попита отново той и пак отбеляза липса на желаещи. Предпочитам да сме в изолация, да се борим сами, докато от Реформаторския блок се отнасят така към ГЕРБ и разберат позицията ни.

Всъщност какво най-много плаши българския народ – статуквото, партиите на прехода и задкулисието. Има ли нещо по-голямо от задкулисието да станеш почетен председател на една партия. Има ли по-голямо задкулисие да си мандатоносител на БСП, а да не ставаш премиер, да сложиш някой, който взема решение вместо тебе. Това е задкулисие. Задкулисие е да направиш лаборатория по политика, да извикаш лидера на реформаторите Кънев и до него да сложиш вицепремиера на ДПС – Йовчев. Това е задкулисие.

Тези всеки ден говорят, че сме размразили пенсиите, а ние от първия ден започнахме да даваме повече пари за пенсии, а тези лъжци всеки ден твърдят това – внушение, внушение, внушение. Или Станишев – казва, че все още се „колибаели, колко ще се колибаете“?. Искам да предупредя, да знаят – тези хора действат умишлено, за да загубят арбитража (за АЕЦ „Белене“ – бел.ред.) в Париж, да изкарат, че ние сме виновни и след това да го оправят с руската компания.

Искам да предупредя да не се влезе пак сценария за следващите избори като манипулацията в Костинброд, което ни отне много проценти – с пропагандата по време на деня за размисъл.

Ще има много тежки един-два месеца, докато победим през май месец. Докато страхът на хората не започне да преминава. Опасявам се много от разиграването на етническата карта и искам да кажа, че в ГЕРБ има много български мюсюлмани и българо-мохамедани. Призовавам ДПС да спрат да разиграват етническата карта. ГЕРБ ще имат повече евродепутати от опонентите си.

Четиригодишното ни управление бе успешно и в най-тежкото време за света успяхме да удържим, докато цели държави катастрофираха. Така, че България по това време стана стабилна и построихме повече, отколкото 20 г. преди нас – дъги, магистрали, жп линии, енергийна ефективност. ГЕРБ няма да се обяснява, направеното е добро, грешките ни са отчетени, хората, които са ги допуснали са отстранени и няма да правим компромис.

Повече да не се говори за лидерство в ГЕРБ – решенията трябва да се спускат и вземат от Изпълнителната комисия, хора милеещи за държавата със своята експертиза. Това ще гарантира, че партията няма да е лидерска.“

Реакциите във Фейсбук:

„Дааа, Цецо сложи въжето на шията на ГЕРБ, сега само трябва да ритнем столчето и ето ви хепиенд!“ Иван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 – 2005/

„Кретениада 2014 в НДКато на културата, излъчи същите победители, като предния сезон…уравне реки Дунай без изменения“ –  Георги Дренчев

„Ех суета! Боко не бил искал! Сякаш другите се натискат за коалиция с ГЕРБ? Истината е точно обратната – БСП, ДПС, „Атака“ и „Цензурата“ НЕ желаят коалиция с ГЕРБ. И едва ли някой друг има желание за коалиция с ГЕРБ! Нормално е да НЕ искат – НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА УЧАСТВА В КОАЛИЦИЯ НА ПРОСТИТЕ!“ – Антон Луков, журналист

„С 99.99%, типично по бaй Тошовски, човекът, който му рaзтривaше ушите, бе преизбрaн, a пaртиятa (ОПГ ГРОБ) вече в ръцете (и преди си беше, де) нa подсъдим!Цвъцко яко е стиснaл зa топките Тиквочa обaче!“ – Ванко Иванов

„Товарищи и товаришутки, бях решила да не гласувам на изборите през май, но днес като гледам тая сган, как единодушно си избра Б.(бах) М.(мама ти и) Б.(боклук), съм категорична – ще гласувам! Гласувайте и Вие, за да не се върне отново Простака от Банкя! Никога повече ГЕРБ!!!“  Милена Петрова

„ТОТАЛИТАРНО ЕДИНОДУШИЕ! Дори и най-големите диктатори изнасяха отчетните доклади на конгреси на своите партии. Сталин не си е позволявал лукса да седи в президиума, а някой друг да чете доклад. При ГЕРБ обаче Пожарникаря – Слънце дреме в президиума, а човекът с три прокурорски обвинения чете доклад за европейските ценности. Слава! Вижте им и избора – дори един няма въздържал се! Като гласуване в мафиотски клан! Сами се убедете: Делегатите на ГЕРБ избраха за зам.-председатели на партията кмета на София Йорданка Фандъкова, досегашния зам.-председател Цветан Цветанов и кмета на Бургас Димитър Николов.Зам.-председателите бяха избрани единодушно с 1101 гласа, без въздържали се и без против. Преди това председателят на ГЕРБ Бойко Борисов бе преизбран за лидер на партията. Борисов бе преизбран единодушно с 1102 гласа. Нямаше против и въздържали се. Това се нарича по народному: лапайте, патки, ябълки! Цветанов пак си остава партийния господар, а нещастната женица Фандъкова и Николов ще бъдат само статисти! Честито на наивниците, които повярваха на Борисовите заклинания!“ – Стефан Северин.

Afera.bg

Колаж: Ивайло Ангелов – „Сила“

«