« Върни се назад Публикувано на 20.06.2011 / 19:41

Цецо е “безпогрешен” – копнеш ли до него, все имот никне!

 

 

Напоследък Борисов дотолкова се е специализирал в собствения си иновационен жанр – радио-интервю по телефона, предавано директно по телевизията, че вече е въпрос само на сутрешното му настроение коя от националните телевизии ще използва, за да погали ушите ни с неповторимия си тембър. И ценни мисли, разбира се.

Но да се върнем на вътрешния министър. Именно, защото резултатите му са непоклатими, той бе посочен от премиера на най-първо място сред БЕЗПОГРЕШНИТЕ му министри. А така ли е? Абсолютно вярно. Има ли досега случай, в който Борисов да не е бил пророчески прав? Аз не помня такъв.

И как да не е “безпогрешен” любимия на Борисов Цецо – където и да копнеш около него (само да не е с оня багер за труповете), все имоти никнат. Първо, бяха неговите 6 апартамента, стопанисвани с помощта на най-заможната тъща в света. После, тези на човека, с когото през 1987-а са делили едно стайче в СДВР. Да, да за шефа на Столичния общински съвет Андрей Иванов става дума, но ми е трудно да уточня бройката на неговите имоти. Тя се колебаеше някъде над 50-те. (Какви чудеса прави една нищо и никаква милиционерска стаичка, а?)

Днес пък се оказа, че и вярната приятелка на Цецовото семейство Владимира Янева не е съвсем бездомна. Въпреки че кой знае защо е пропуснала да се похвали пред Сметната палата през 2008-а година, че ипотекирала едно малко софийско апартаментче от 107 квадрата за 50 хиляди евро.

Брей, брей какво плодородие около Цецо откак през 2005-а стана зам.-кмет на София. Или, както казва началникът му, брей, какви НЕПОКЛАТИМИ РЕЗУЛТАТИ!

 

Тодор Пройчев

http://argumenti-bg.com

 

«