« Върни се назад Публикувано на 07.05.2011 / 21:51

Цецко Вътрешния от много акъл се набута в голям скандал!

 

Водачът в маратона 2 км преди финала – мароканецът Хасан Алшер трябва да пробяга разстоянието по различна отсечка. Той пита и тръгва в правилната посока, но съдиите го спират и пращат в грешната. Хасан бяга 100 метра и вижда, че Ахмед Насър (също от Мароко) тръгва в правилната посока. Настига го на 3-4 преди финала, но финишира втори и вдигна голям скандал на всички, включително и на Цецо, който сложи венеца на неправилния, но "правилен" победител.
Същото стана и при жените. Там по същата схема объркването стана още по-голямо, защото организаторите така се оплетоха, че накараха Цецо да слага венеца на някаква румънка, която даже бе 3-та преди финала. Румънката обаче бе участничка миналата година, знаеше трасето и че пред нея бягат две други състезателки и не позволи на Цветанов да и тури венеца. Пълна излагация в която бе въвлечен и най-честният политик в света и цялата галактика – Цецо. Организаторите пък се оправдали, че по този начин маратонът щял да влезе в медиите, иначе може да не го забележат, въпреки присъствието на министъра, пише още сайтът
varna-sport.com

Ден преди Цветанов се изпъчи, че като водач на предизборния щаб на ГЕРБ щял да спечели кметове в десет областни градове. Не посмя да конкретизира Варна, защото в морската столица около неговите хора е пълен буламач. Ако Бойко Борисов позволи Цветанов и компроментираната му свита във Варна заедно с пробитите ченгета от варненската вътрешна дирекция, близки до Цецко Вътрешния, да си разиграват коня, то ще го последва съдбата на Костов. Командира помни как Варна бе неговата катастрофа в политиката.

 

Afera.bg«