Публикувано на 15.06.2021 / 14:26

ЦЕНАТА ДА ВЪРВИШ ПО ПЪТЯ НА ИСТИНАТА. И „ПОБЕДАТА“ – ДА ПЕЧЕЛИШ, ИЗБРАЛ ЛЪЖАТА, ЦЕЛУНАЛ ПРЪСТЕНА НА ДЯВОЛА

Пресконференция на служебния кабинет, назначен от Румен Радев, за едномесечното му управление. Пресконференция, обявена в петък миналата седмица за понеделник. След като сайта АФЕРА анонсира през целия петък, че предстои да пусне разследване „кой високопоставен взима плика и от кого“, пресконференцията на правителството е … отменена. 

На финала на пресконференцията, днес, журналист пита Бойко Рашков в прав текст: „Съгласувани ли са назначения във вашето ведомство с Пламен Узунов?“.

Никакъв отговор.

Край на пресконференцията. До тука.

Служебният премиер на Румен Радев – Стефан Янев:Българските граждани заслужават свръх амбиция… Трябва да покажем нов стил управление… Куражът ни се състои в това, че реалистичната картина показва нещо, което може да наричаме корупция, маскирана в законова форма“.

Българите не заслужават „свръхамбиция“. „Свръх амбицията“ е болестно, диагностично състояние, характерно за комплексарски обременени лица. „Свръх амбицията“ винаги е рожба на войнстващото бездарие. Българите заслужават ЧЕСТНОСТ, като начало.

Бойко Рашков, служебен вътрешен министър на Румен Радев:

Процесът с кадрите на високите нива в министерството в общи линии е приключен. Извършени са необходимите промени. Чистка не е извършвана… В момента подобно прочистване, за каквото някой иска да лансира, място няма и не е извършвано. На едната ръка на пръстите се броят освободените, единият от тях е главният секретар….“.

Правилно. НИЩО в МВР не е извършено така, че да се пресекат схемите за фалшификации на изборите, купуването на гласове и корупционните практики. Малкото смени са напълно некадърни и вместо да изкоренят, добетонират същите Схеми. Благодарение на „кадровикът“ – „новият Цветанов“ Пламен Узунов. Бойко Рашков е пионка, направил избора си да е такава. И резултатите от НЕФЕЛНОСТТА НА НИКАКВИТЕ ПРОМЕНИ, А „ПОДМЕНИ“ В МВР, ВОЛНА ИЛИ НЕВОЛНА, благодарение на Пламен Узунов, много скоро ще лъснат на предстоящите избори. По градове и паланки.

Аз съм пълна загубенячка. Несмаслена идиотка. Криво скроена непрагматичка. Тъпо копеле съм аз. Шибана кучка.

Защото избрах да вървя по пътя на Истината.

Цената е толкова тежка, че все едно мъкнеш поне три тира с „бело“ или „китайско карго“ върху гърба си, въобразявайки си, че носиш ангелски пух, докато на „Митницата“, не на Калотина, а Онази, която ще пресечем всички все някога, не прогледнеш, че „печалбата“ е за онези, които са избрали лъжата и са целунали пръстена на Дявола. Тук.

Цената е самотата. Каквато и Истина да изречеш си мразен и разпнат, защото никой не иска да му срутиш градените хартиени кули от илюзии, докато те не се срутят сами и тогава чак да прогледне. Защото никой няма да ти позволи да обречеш михлюзлъка му да  чака друг някой да го изведе уж от блатото, на крах. Защото Истината изпреварва онези, които са затънали в дебелокожие, безотговорност те да поемат отговорността, изпреварва страхливите, сгънатите, службогонците, далавераджиите, еснафите и плашипутарниците, зинали да се намърдат някъде, където и те като другите да крадат и да мачкат, и изпреварайки ги, Истината е тяхната присъда. Която нямам как да понесе Страхливецът.

Цената е самотата, защото вестоносецът е за убиване. Той разваля розовата картинка, изрисувана от илюзиите, той е груб, недодялан, отвратителен, безобразен разбойник, който с един удар разрушава Пъзела на Спогодбата – тайната Спогодба – на Зависимите, огледални образи един на друг на Лъжата.

Цената не си струва, когато живееш сред блюдолизци, гъзолизци, угодници, коленопреклонени главици, без значение на кого и пред кого – важното е да е от властта – и да могат да се докопат до нея. Цената е пагубна и глупава, ако не си разбрал, че нищо няма и нищо не можеш да промениш. Освен собствената си Тъга, че няма как да го направиш.

Цената е да си Сам. Като Единак. С тук таме по някой „ятак“, който да подслони раненото ти тяло в някой сокак, с тук таме по някой „овчар“, който да види зад вълчата кожа светлата ти душа, с тук таме по някой приятел, който никога не се пита защо е останал с такъв непрокопсаник, като тебе, с тук таме по някой брат и Отвъд Смъртта, както и някой, ходещ по тая земя още.

Цената е да вървиш, да вървиш, да вървиш, да вървиш, да вървиш. С изранени колене, с издрани ръце, с ожулено лице, но очите ти, очите ти, очите да са Отворени и Душата ти да се къпе в роса.

Цената е да те бият, да те пребиват, да те тъпчат, да плюят върху лицето ти, да пикаят върху името ти, да серат върху думите ти, да ти извиват ръцете, да ти изтръгват езика и никога да не стигнат докрая му, да те зазиждат между четири стени, да те превръщат в килия, да те погребват, но ти да издрапваш, да те псуват, храчат, да те превръщат в чудовище, за да плашат другите с теб, да се оглеждаш в думите на останалите за теб и да се удивляваш как това вече е твоята „биография“, която никога не си живял и никога не е била част от теб.

Цената е да си Игнорираният. Лошият. Посоченият с пръст. Отритнатият. И въпреки това да се справиш с най-трудното – да не се вкараш в емоцията да мислиш за всичко това лично и да продължиш – да вървиш!

Да вървиш. Да вървиш. Да вървиш. Да вървиш. Да вървиш.

Разликата между мен и Президента.

„….През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.“

През това време водех моята битка с мракобесното управление на мръсната, криминална приватизация на Иван Костов. И тогава избрах пътя на Истината, и последва изхвърлянето ми от журналистиката. Подло. Мерзко. Тогава Сатрапите си мислеха, че завинаги ще се отърват от мен, но възкръснах.

По пътя на Истината се възкръсва винаги. По пътя на Дявола – никога.

„…През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. На 7 юни 2005 г. е назначен за командир на 3-та изтребителна авиационна база. На 25 април 2006 г. е назначен за командир на 3-та изтребителна авиационна база, считано от 1 юни 2006 г. На 26 април 2007 г. е удостоен с висше офицерско звание бригаден генерал. На 13 юли 2009 г. бригаден генерал Радев е освободен от длъжността командир на 3-та изтребителна авиационна база и назначен за заместник-началник на щаба по подготовката на Военновъздушните сили, считано от 1 юли 2009 г. На 12 март 2010 г. е освободен от длъжността заместник-началник на щаба по подготовката на Военновъздушните сили и назначен за заместник-началник на същите.  На 22 юни 2011 г. поради реорганизация на формированието е освободен от длъжността заместник-началник на Военновъздушните сили и назначен на длъжността заместник-командир на същите, считано от 1 юли 2011 г.  На 28 април 2014 г. бригаден генерал Румен Радев е освободен от длъжността заместник-командир на Военновъздушните сили, назначен за командир на Военновъздушните сили и удостоен с висше офицерско звание генерал-майор, трите считани от 30 юни 2014 г. Съгласно президентски указ № 282 от 10 август 2016 г. генерал-майор Румен Радев е освободен по негова молба от длъжността „командир на Военновъздушните сили“ и от военна служба и е пенсиониран.“

През това време – от първото развяване на кожения шлифер на Бойко Борисов, като главен секретар на МВР, водех вече битката си с онова, което бях провидяла тогава, и което сега новоизлюпени „революционери“ наричат Хунта. И тогава бях сама. Беше истинска Ерес да пишеш и да осветяваш нелицеприятното за всеобщия любимец Бойко Борисов.

Докато сегашният президент е изкласявал методично в кариерата по времето на Бойко Методиев Борисов, аз бях в окопите на война с него и управлението МУ.

И тогава избрах Пътя на Истината, докато всички крещяха и биеха чела в краката МУ „Осанна!“. Днес онези, които му слугуваха и угодничеха покрай него, са първи „борци“ срещу Хунтата му и първи са се наредили до новия „гуру“ – Президента. Мразят го и новия „гуру“ повечето, плюят зад гърба му грозно, но пред камерите са с него, защото заедно ще управляват и покрай него ще се намърдат на поредната Ясла.

Аз нямам нищо общо с това. И никога няма да имам.

Защото по Пътя на Истината цената е жестока.

„Победата“  и „Печалбата“ е за онези, които са избрали Лъжата и са целунали Пръстена на Дявола.

….

Дали е имало смисъл всичко, което свърших и върша по Пътя си?

Сигурно има някаква Божия Промисъл.

Вероятно някога, много назад някога, още преди да съм проплакала за първи път Тук, съм направила своя Избор.

Аз избрах Пътя на Истината и знам това какво ми струва.

Ти, Президенте, избра Лъжата. И си изми ръцете.

Ти „печелиш“, естествено, Тук. Аз, естествено, „губя“, Тук.

Онзи от Горе ще отмерва кое е „печалба“ и кое „загуба“.

Да вървиш по Пътя на Истината не е състезание.

Отдаденост е. С кръста на гърба, докато те „смаже“.

Останалото е да коленичиш пред Дявола. Той има много лица – от секретаря до тебе, през Кулата и Калотина, през „празна му на петко торбичката“,  до Брюксел. За да видиш всичко това обаче, не само очи трябват, а и Душа. Която не се предала и продала.

Веселина Томова

Коментари 38 за
“ЦЕНАТА ДА ВЪРВИШ ПО ПЪТЯ НА ИСТИНАТА. И „ПОБЕДАТА“ – ДА ПЕЧЕЛИШ, ИЗБРАЛ ЛЪЖАТА, ЦЕЛУНАЛ ПРЪСТЕНА НА ДЯВОЛА”

 1. Весе, повярвай, разбирам болката и викът в душата ти. Сигурно се чувстваш ПРЕДАДЕНА.
  ЗАЩО?
  Защото си се подвела и повярвала на поредното хАмериканско протеже/роб и ПРЕДАТЕЛ на БЪЛГАРИТЕ.
  ЗАТОВА.
  Виж сега, колко е елементарно.
  Англоговорящите имат изпреварваща аналитика/според тях/.
  Затова , ОСВЕТИХА и изкараха на преден план, човечето си с вдигнатото юмруче.
  Защо аджеба?
  ЗАЩОТО ВАСИЛ КРУМОВ БОЖКОВ/ сега с бюлетина 15/, им ДРАСНА КЛЕЧКАТА ПОД ГЪЗОВЕТЕ/ без извинение/!!! Тръгна, да им бута колибката/ покрай сухото ЗА ТЯХ – БМБ+ВГ, ТЕ, С изпреварващата си аналитика, УСЕТИХА, ЧЕ ЩЕ ИЗГОРЯТ И ТЕ/ с златото на българите, с пачките и с ф16-ките, и с бъдещата гореща война с БРАТСКА РУСИЯ, – която така или иначе ТЕ, ще загубят, И МН.МН.ДР.ИНТЕРЕСИ ТЕХНИ ТУК.
  И те, се УПЛАШИХА. УПЛАШИХА СЕ ОТ ЕДИН РЕКЕТИРАН И ПРОГОНЕН ЧОВЕК./ но богат и умен съперник- ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ, според мен, без да го познавам/.
  Че ще ИЗТЪРВАТ територията БЪЛГАРИЯ.
  Те не осъзнават, че не само ще бъдат натирени оттук, но ще помнят поколения това. Даже, ще им се иска, да не са си правили експеримент с БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ. Но това идва.
  ЕЙ ЗАТОВА БЕШЕ ЦЕЛИЯТ ЦИРК С ВДИГНАТОТО ЮМРУЧЕ.
  За да изпреварят и заглушат надигащият се Божков./ за да остане в съзнанието на хората, че това , че не Васил Божков пръв хвърли камъка в тяхното БЛАТО- посочвайки на глас някои истини, а видиш ли ти, цял президент вика МУТРИ ВЪН.
  Помниш ли, какво ти казах още тогава, за думичките / мутри вън – И КАКВО ТОЧНО ЗНАЧАТ/?
  А ???
  ЧЕ Е БОГОХУЛСТВО.
  Да крещиш срещу НАШИЯТ Господ Бог И да Го прогонваш, е Богохулство. И още тогава/ преди година/ предупредих, ЧЕ , ВСЯКО ДЕЛО, ЗАПОЧНАТО С БОГОХУЛСТВО Е ОБРЕЧЕНО НА ПРОВАЛ!!!
  И с това, аналитиците им си издадоха следващата поредна пиомка и предател.
  Ноболшинството от хората, чак сега взеха да проглеждат за него. Но и затова подведоха много народ, включително и теб Веселина Томова. Но ти нямаш вина , че си повярала и последвала духа си, вярвайки му/ на човечето с юмручето/. Е, сега вече знаеш и гледаш с други очи/ пълни със сълзи от предаденото доверие- нали/?
  Но нищо, загубила си битка, но не и войната. Имаш слоган – ТОЗИ ЖИВОТ Е ЗА СМЕЛИТЕ / и той е дълбок и изпълнен със смисъл. И тук обаче, много близо до твойто послание, аз виждам още един подобен – Ти си силата, Ние сме силата, Бъдете смели и т.н. СХВАЩАШ ЛИ? / Оня, дето не спират да го мачкат- даже и с американски закони го подгониха, изпростявайки съвсем, че Европа и по точно България не е индиански резерват/. Оня, дето е прибрал и съхранил огромен брой артефакти Български, Оня, дето се уплашиха от него, щото им ритна колибката и се готви, и да им я подпали под краката. Кофти а? Че и пряка демокрация въвежда в България. Ужас а? 15 ужаса/ като номера му от бюлетината му/ за тях, бих казал аз.
  Че имаш ти силата и волята, да казваш истината/ чрез сайта си/- имаш я, но има и един ДРУГ, който има СИЛАТА, и тя е на негова страна. и повежда народа. УСЕЩАШ ЛИ ПРИЛИКИТЕ / че даже сте и адаши/. Аз поне виждам допирни точки.
  Знаеш ли, какво е природна стихия? Това е силата, която идва с него и с теб, и с други. И ще помете всички. Според мен, градивните сили, трябва да се обединяват, не мислиш ли? СРЕЩУ РЕТРОГРАДНИТЕ ТАКИВА.
  И ти Весо, се гепа, на хАнглийската въдичка като …./ ония същества, които пребиваваха преди години в един магазин на Владислав, леко по диагонал на Образцов дом, и затова сега страдаш.
  Просто е.
  Съберете градивната сила в юмрук и ИЗКРЕЩЕТЕ ЗАЕДНО, още сега – ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЪН !

 2. Уважаема г-жо Томова, Поздравявам ви за написаното!
  Вие винаги първа усещате и разбирате уж най-добрите избрани за управление на държавата. Всъщност не ги избираме, а ЦРУ ги назначава. както навсякъде където може. А те се оказват най-големите предатели и колкото по- нависоко толкова по – гнусни и опасни са.
  Няма да гласувам за този мерзък предател радев, чуждо американско оръдие.

 3. Накарайте ,,лидерите “си да проговорят за сериозния Проблем ,който се е задал !
  Не им позволявайте да ви засипват с глупости !
  Единствената им цел е да ви занимават докато дойде Момента.
  А той е близо,много близо и в голямата си част е човешко дело,ако и ,,заповедта“ да идва от друго място.
  Опростачват ви умишлено…

 4. Госпожо Томова, по повод закъснелите жалки обяснения на Радев за подаръчниците, уместно е да си припомним българската класика – там всичко вече е предвидено и отдавна описано:
  „Забелязал съм, че някои хора имат големи късмети, простотиите им съвсем дребни, могат да ги скрият, където си искат. Аз съм виждал и човек, простотията му голяма колкото една дървеница. Ей тук стои, на ревера му, той се разхожда с дървеницата, вози се с нея, храни се, спи, а също така и говори. Той говори, а простотията стои на ревера му като дървеница. Тя стои на ревера му като дървеница, а той говори и ръкомаха, говори и ръкомаха, говори и ръкомаха!“
  Йордан Радичков

 5. Трябва да се молим и кръстим ,да не ни направи по-голяма беля от боко тиквата това послушно свръх амбицирано президентче. За разлика от боко,който си се знае каква гад е и голяма част от електората му го знае какъв е ,този дървен философ радев май си е въобразил,че народа няма да го намрази и него заради продажността му,а все ще го имат за моралиста,борещ се с корупцията като държи окурителни речи от безопасно разстояние.

 6. И аз съм на мнение, че Радев ще бъде принуден да,, приобщи,, Македония,, но това няма да го направи по малко предател на националните ни интереси

 7. Нашият президент потвърждава една максима, не е нужно само да си умен, не е достатъчно да си изграден специалист, най-важното е когато си получил ниво да се раздаваш за другите. Цялата човешка история го потвърждава. Радев не скри от началото, че е ам. възпитаник, че нее наш генерал, а Натовски и не знам, защо БСП предложи него, а не някой друг. На този етап нещата са повече от ясни. Клетвите му за вярност и роболепие към Байдъновия екип не са гаранция, че ще получи втори мандат. Когато и децата разбраха, каква война се води и сега, война за световна хегемония, когато разбраха, че Българската територия е поставена на шахматната дъска във войната срещу Русия, всички действия на Радев го определят като национален предател. Призивът на проф.Нако Стефанов към Радев за излизане от този адски екип и превръщане на страната ни в зона на мира не получи НИКАКВО внимание. Мислете хора, има само едно спасение и баба Ванга ни го е посочила.

 8. Уважаема, много уважаема г-жа Томова, вие си нямате представа колко хора следят вашите дописки, неща, които са плод на ум, на дързост, на човешко достоинство и родолюбие. Вие сте един своеобразен ФАКЕЛ в това наше време, един морален лъч, които осветява цялата мерзост в нашето общество, един духовен водач, който много българи държат в сърцата си. Не само нямате и една ьота причина да се укорявате за нещо, бъдете горда със всичко което правите всеки ден. Вижте само и какви хора дискутират във вашия форум, сравнете ги с тези от другите форуми. Вие постигате и невъзможното. Поклон пред високия ви морал, пред дързостта ви, рядкото упорство, и родолюбието ви. Вие сте съвременната Райна княгиня, изгаряте като факел ЗА ДА СВЕТИТЕ.

 9. Мисля че на Радев ще е „честа“, да признае исканията на македонците и да се откажем от род и родина, дано да се лъжа!?!

 10. КРАЯТ идва.
  Органичният интелект ще бъде унищожен от изкуствения такъв.
  Това е процес и той вече е почнал.
  Започнали са от ,,лидерите“…
  Тресат ги яко по цял свят.
  Някои от тях съвсем се увъртолиха и повличат цели държави…

  Всичко е почнало преди преди 2,3 милиона години и ще свърши СЕГА !
  Хомо сапиенс срещу Хомо Еректус и всички срещу Ниарденталския ген криещ се в третата ни хромозома…

  Американците искат десетки трилиони глоба от Китай за това ,което причиниха на Света !
  А Ковид е само малка частица от Процеса…

  Няколко световни лидери/на пръсти се броят/,за разлика от останалите ,които са си навряли човките в задниците се усетиха и търсят начин да спасят народите си.
  Нашите ,,лидери“ не знаят къде се намират и ще ни завлекат в блатото наречено НИЩОТО.
  Ей така,крадейки си,както са свикнали,живуркайки си със сляпата надежда,че всичко ще е както досега.
  Няма да е !
  Свърши.
  И парите им няма да помогнат да се откупят от извънземните СЛУГИ НА ДЯВОЛА…
  Те са ни създали,те ни приключват сега.
  Защо са ни създали и защо ни унищожават е Тайната ,която знаят само няколко масони ,избраници от Ватикана и ,,псевдолидери“.
  Това едва ли има значение – Експериментът приключи.

  Ще оцелеят само тези ,които имат истински Водачи !!!
  Ние нямаме.

  П Пис
  Всичко това са фантазии само за тези,които са с намалена сетивност.
  Пише го навсякъде/ стига да има кой да го прочете,де / :
  – На небето
  -Върху водата
  – Върху земята
  – Животните го казват
  – Климатът го показва
  – Чете се в празните очи на хората
  – В безкрайните ви докторски рецепти го пише
  – Баба Ванга ви го каза…
  ………………………………………

  1. В началото на юли предстои инициативата „Три морета“ и работим с много сериозен екип да поканим големи компании като „Гугъл“ и „Амазон“ да дойдат в България за първи път. Това каза на брифинг служебният министър на икономиката Кирил Петков, предаде репортер на Агенция „Фокус“.???
   Добра американска Цензура и бизнеса на малките да умре!!!

   1. Не само бизнеса ще умре .
    Ще умрат мозъците ни или по-точно онази малка част от тях ,която отговаря за Човешкото у нас.
    Ще бъдем само 25 ватови крушки.

  2. Прав си Бай Кольо! На нас се падна късата клечка да живеем в последните времена. Няма как липсата на любов и разбиране към ближния, заменени от безкрайна омраза и отчуждение, да не доведат до края на сегашната цивилизация. Глупаци водени от слепци сме ние! А Бог ни дава толкова много знаци. Успокоява ме мисълта, че така не може да продължава, а който спаси душата си, той ще оцелее. И на фона на всичко това българското политическо дребнотемие е удивително.

   1. И защо точно на нас се падна ?!
    И защо на децата ни?!
    И защо мълчат за очевадни неща?
    И закъде събират тези купища пари?
    И защо строят Супер изолирани бункери със щитове против магнитни излъчвания?
    И защо масовото оглупяване и опростачване се толерира от властите?
    И защо са ни ваксини против Ковид ,когато са нужни ваксини против Интернет ?
    И защо един Суперкомпютър засрамва 600 лекари -абсолютни експерти ,самообучавайки се за 2 седмици?
    И защо Суперкомпютрите се използват за създаване на Суперкомпютри,които да създават Суперкомпютри ?
    И защо Суперкомпютрите не са под контрол както ядрените оръжия?
    И защо в държави където Интернет не е толкова достъпен или откровено забранен се наблюдава относително спокойствие?
    И защо ни занимават с глупости ,а не ни кажат Истината?
    И на кого се кланят Посветените ?
    И на кого ни предават/продават ?
    ………………………………….

  3. Оня ден садя домати, и чувам кукувица да кука. На 12 юни – кукувица. Кукуво лято.

   1. Шараните са все още с хайвер.
    Чакалите вият в 12 на обяд.
    Падна слана на 23 май.
    Нервните разстройства не са вече само човешки приоритет.
    Агресията вътре и вън от семейството ескалира всеки ден.
    Мълчаливите се разприказваха и станаха бърборковци.
    Децата страдат от странно главоболие.
    ………………………….

 11. Веселина, знаеш, че съм ти от най-постоянните и упорити опоненти, но този път ще кажа само – ПРАВО В ДЕСЯТКАТА!!!
  И нямам думи да изразя възхищението си от избора ти на видеоклипа, който направо разбива сърцата на онези от нас, които помним Висоцки и които разбираме текста…!
  БЛАГОДАРЯ!
  А на оплювателите ти, специално по този повод, ще кажа само едно: Пошли вы все на хуй! Надявам се, че всички ще го разберат и никому не се извинявам!…

 12. Госпожо Томова,
  Всички ние, които четем редовно Вашият сайт знаем , че за Вас честността е на първо място и Ви вярваме!Не чакайте от подлеците / които и да са те/ да Ви разберат и подкрепят.Когато по природа си предател и си способен да предадеш и децата си , заради фльорца , колегите с които си лятал – заради власт – няма на какво да се учудваме.Лъжците не вярват, че има и друг съд, освен човешкият и той е страшният.Когато душата ти се срещне с душите на предадените и излъганите, няма да има кой да те спаси.Най-големият грях е гордостта а най-подлото качество- предателството.Разплатата предстои и тя ще бъде ужасна за предателите!

 13. Г-жо Томова! Весе!
  Много добре те разбирам и ще кажа, че този, който роден да пълзи не може да лети. Радев пълзи цял живот.Може би беше добър пилот, но не и орел.Вие сте различни личности: за румен радев – власт и пари, за вас – чест и достойнство.Това са несъвместими понятия.Системата, в която живеехме, научи хората да оцеляват, а не да живеят.Предателството, измамата, кражбата бяха норма.Честността, достойнството бяха непозволителен лукс.Хората, преминали през нашата система, имат изкривена психика. Последните избори го показаха. Поведението на Румен Радев: слушайте какво говоря и не гледайте какво правя, предизвиква у някои възторг. Вчерашните „приятели“ на Борисов, станаха „истински“ приятели на Румен Радев. Гледаме театъра на абсурда.В този театър най-важното е да не загубите себе си.Г-жо Томова. вие гордо носите кръста си. В тази връзка, ние сме, вашите читатели с вас.

 14. СМЕЛО НАПРЕД ВЕСЕЛИНА!НЕ СИ САМА И НАЛИ ЗНАЕШ, НЕ ВСЕКИ Е РОДЕН ЗА ВОДАЧ, ЛИДЕР. СМЕЛО ПУБЛИКУВАЙ И СЕ ПАЗИ, КАТО ДАВАШ ГЛАС НА ВСЯКА ЗАПЛАХА ЗА ТЕБ ЛИЧНО. НЕ СМЕ МАЛКО ТЕЗИ,КОИТО СМЕ ЗАД ТЕБ И ТРЯБВА ДА ИМА НАЧИН ТОЗИ ФАКТ ДА НАМЕРИ НЯКАКВА ФОРМА ЗА ИДЕЙНА МАТЕРИАЛИЗАЦИЯ.

 15. „Основният враг на човечеството са високомотивираните нискоинтелигентни хора. Наричат се амбициозни.“ – Алберт Айнщайн. Няма какво повече да се каже по въпроса с амбициите и свръх амбициите.

 16. Веселина не наранявай себе си и душата си заради хора без смисъл и достойнство .
  Ти показваш на всички невидимото и неразчетеното ,и който има капацитета те разбира и подкрепя безрезервно !
  Ти си войн и ще си такава винаги без колебание ,защото природата на огнените знаци е такава !

 17. „Именно в нещастието се познава приятелят и се изобличава врагът.“ ~Епиктет~

 18. Малко са хората които говорят Истината тя се презира от лъжците и като огън ги изгаря.Бог е Истината и той е разпнат от лъжци за да му затворят устата.Но Бог подкрепя хората които се борят за Нея.Ние също те подкрепяме Весе струва си да се Бориш дори и на един човек да отвориш очите !

 19. Отворено писмо до Президента на РБългария да оглави инициатива „България – Зона на мира“
  Проф. Нако Стефанов, Лазар Мурджев
  /Поглед.инфо/ Български организации призовават президента на РБългария да оглави инициативата „България – Зона на мира“, имайки предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион.
  Отворено писмо
  Призоваваме Президента да инициира и оглави Общобългарска платформа -Инициатива за спасение и неучастие на страната във военни действия
  Предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион, Родината ни да се обяви за „Зона на мира“ – това означава, че нашето Отечество се обявява за зона, от която при никакви обстоятелства няма да се предприемат враждебни действия от какъвто и да е характер, както и няма да се разрешава нейното сухопътно, морско и въздушно пространство да бъде източник на такива по отношение на вероятен конфликт…

 20. Откровена ИЗПОВЕД !
  Знай че има хора които те разбират и които те подкрепят Веселино и … които винаги ще те подкрепят и ще са до тебе .
  Те са анонимни, те са неизвестни, но ги ИМА !
  Хора чийто девиз е : Право куме, та в черни ти очи .

 21. Браво Весе,Браво Томова!!!
  Имали сме с тебе някои различия в дадени моменти,критикувала съм те,ноооо,нооо ти си ЕДИНСТВЕНИЯ ПИЧ в тази държава,ЕДИНСТВЕНАТА!!!
  Някои твои статии докосват душата!!!
  Предателя Президент Р.Радев вярно предаде националните интереси на България,така предаде душата си на дявола,лъже та се къса,проекта Три Морета,казва той,не било вярно,че бил насочен срещу Русия,неназоваването на Истината за достойния ни пилот Валентин Терзиев,лъжата за фашиста Пламен Узунов и прочее…..
  Така че скоро ще има,ВЪЗМЕЗДИЕ,за Националните Предатели!!!

 22. Всичко е толкова тъжно!
  За кой ли път ще ни излъжат ; толкова сме наивни !

 23. От емоционални изблици и призиви към почтеност индивиди като президента не се трогват.Единственото, което може да ги трогне, е да е застрашена властта им.И загуба на изборите ще бъде политическото и моралното възмездие, което трябва да получат.
  Не гласувайте за Радев!

 24. Само Божков ще отреже главите на змиите в българската политика. Единствено той имаше смелостта и куража да го заяви пред българския народ. Затова нека му пожелаем успех.

 25. Усетиха се,решиха да игнорират ,да си мълчат с пренебрежение.Все едно нищо не е станало,и всяко чудо за три дни.Нали щяха да се борят с корупцията,досега няма нищо реално,само празни приказки.Гешев си стои,няма арестуван нито един олигарх,а само едрите риби са стотици,по-дребните–хиляди.Ошушкаха десетина държавни бюджета и еврофондовете и се надуват като пуяци.Новото управление се познава не по назначенията ,а по действията.

 26. Не ви харесвах г-жо Томова…Сега обаче ви се възхищавам!Не мога да повярвам,че има някой да пише и говори толкова смело!Не знам какво ви коства всичко това.Всички „спим“.Moето поколение не смее да вдигне глава и дума да обели.Много ,много неща не знаем,но пък и да знаем нещо какво от това.Страхувам се за бъдещето на БГ и на децата ни.Успех на вас и се пазете!

 27. Томова!!!Знаете ли кой е най самотният вик в Природата!!!Този на орела високо в небето!!!Защото това което вижда чува и усеща там високо знае че другите без крила никога няма да го имат!!!Той е и вик на съжаление към безкрилите!!!Затова свободният дух е самотен в своите небеса!!!

 28. Военните предизвикват погнуса в мен, главна цел е да им се пречупи характерът още от първия ден в казармата и да станат мекотели, които по цял ден пълзят и лижат задника на началника и чакат мечтаното ранно пенсиониране с 20 заплати накуп. Не очаквайте от наш военен да свърши каквато и да е работа еле пък да тръгне да оправя страната, за това няма ни знания, ни кураж. Тази мишка се е уредила с обучение в САЩ още 92-а година, когато в българската армия вървеше поголовна сеч и уволнения, смятай какъв връзкар и предател е още от тогава.

 29. Служебният премиер на Румен Радев – Стефан Янев:

  „… и ще се опитаме да брифираме… “
  И тази американска подлога издевателства над Българския език!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *