« Върни се назад Публикувано на 21.10.2022 / 11:22

ЦЕЛТА НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА Т.Н. „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ Е ПЪЛНОТО РАЗБИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В БУНИЩЕ И БОЙНО ПОЛЕ

Целта на създателите на т.н. „Продължаваме промяната“ е пълното разбиване на държавата и превръщането на България в бунище и в бойно поле. Само бедния ни народ ни и ЕС нямат полза от това.

Целта е войната в Украйна да се пренесе извън нея и дълго да пламти и бумти по нашите географски ширини. Кой печели от тази война и от нашата разруха вие преценете сами, но не е само една велика сила или тинктанк.

Да извадиш половината наркомани от психиатриите в Канада и Курило и да ги омешаш с един отряд крадливи швестери, за да опаковаш някакакъв политически субпродукт не е нито много оригинално, нито уважително към нашия народ.

Уви, номерът се получи, а старите партии и президентът Радев показаха липса на визионерство и резистентност към елементарните политтехнологии, които шепа чуждоземни пъпчиви очиларковци приложиха буква по буква на практика през последните две години.

Николай Бареков

«