« Върни се назад Публикувано на 18.11.2014 / 21:44

Цв.Цв. нанесе крошето „Флоров“, преди да кацне в САЩ. Лобито на Цветан Цветанов превзема службите – МВР, ДАНС, всичко по пълна програма.

Цветанов и ФлоровЦв.Цв. нанесе крошето „Флоров“, преди да кацне в САЩ. Боко писна кански през Нова тв.
Бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров щял бил да оглави изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“. Демек – ДАИ. Предложението за назначаването му било внесено от министъра на транспорта Ивайло Московски. Инфото за рефрешването на Флоров дойде от Боковизията, както я наричат върлите „опозиционери“. Телевидението се „отчете“. Зад кадър остават интригите между клановете на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Боко изпищя кански.

Цв.Цв. нанася крошето „Флоров“, преди да кацне в САЩ, обикаляйки Европа като осъден на първа инстанция. В това време Бойко Борисов се пържи в Тигана „КТБ“ и бръщолеви пред тв камерите за 40 лева за пенсионерите. Влади Горанов, този обрацов гузник заради „случайното рандеву“ с Делян Пеевски, мига на парцали край него. Лобито на Цветан Цветанов превзема службите – МВР, ДАНС, всичко по пълна програма. Бойко Борисов чака онзи „миг прекрасен“, в който ще нарочи Цв.Цв. за „необходимия грешник“.
Уреждането на Станимир Флоров със службица е демонстрация на сила от Цветан Цветанов. Дуене. Нищо повече. Едва ли има по-блага вест за Ахмед Доган в Сарая от тези вълнички в ГЕРБ. Делян Пеевски скоро може да бъде представен за прима балерина на Софийската опера в сравнение с дърварско-показния реваншизъм на гербаджиите. Не че Делянчо не може да бъде привидян и като възпитаник на Нешка Робева с „обръчите от фирми“ на Ахмед. И какво от това – нали Борисов и Цветанов не могат да разделят „обичта“ на янките в София.

www.bgsniper.com

 

«